- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
KillHates #25489 üzenetére
Igen, erre mondjuk nem gondoltam. Csak sajnos már nincs lehetőség kipróbálni, mert legközelebb 2 hét múlva leszek otthon, a garit meg csak akkor érvényesíthetem, ha a héten beviszem. Gondolod, hogy ez lehet a baja, a 2 kijelző egyszerre nagyon megterheli?
Esetleg milyen tesztprogramot futtassak le rajta, amiből kiderül van-e baja a lapnak, procinak vagy a vga-nak? Régen használtam olyanokat, hogy 3D Mark, de az már mikor volt.
Olyan mérőprogi lenne jó, amivel tudni lehet, hogy ilyen hardvernél nagyjából hova kellene esnie a mérés eredményének, hogy legyen viszonyítási alap.
-
DarkDragon5
csendes tag
válasz
KillHates #25413 üzenetére
kösz a választ
már a szét szedéssel túl voltam és me g is vizsgáltam csak az a baj h olyan jacket nem nagyon találtam.....
na meg persze nincs speciális hö lég fúm....ha a google nem ir ki hülyeségeket akkor ez a halásztelek Budapestöl nincs messze.Csak az a probléma h én felvidéki vagyok de április végén és május elején megyek fel Pestre ha mondjuk egy nap alatt le tuod bonyolitani a dolgot egy nap alatt akkor rád biznám a note-omat ja és mennyibe kerülne ez nekem kb....????
-
Sandrew
őstag
-
csl1982
tag
válasz
KillHates #25239 üzenetére
Köszi a segítséget, eddig jól megy.
Még 1 kérdés: érdemes-e lecserélni a T5800-as procit gyorsabbra (P8600, T9400, Q9000), mennyire lenne érezhető? Vagy érdemesebb egy SSD-t belerakni? Alapvetően nincs gond a sebességgel, de valamelyik fejlesztés még belefér.
Köszönöm
-
Bomc
aktív tag
-
-
Horney
csendes tag
válasz
KillHates #25213 üzenetére
Hú, köszi a gyors választ! Az a helyzet, hogy nem nagyon tudom, hogy mi az amit írsz, a FET-nek utánanéztem, sejtem már, hogy micsoda, meg hogy hol keressem, de a stab nincs meg egyáltalán. Tudnál küldeni egy linket, ahol behozhatom az ezzel kapcsolatos tudásdeficitemet? Köszi!
-
-
dReFiX
senior tag
válasz
KillHates #13306 üzenetére
Csak azt nem értem h oké hogy meghibásodott benne a vga vagy valami hozzá közel álló komponens de akkor restart után viszont miért mennek kifogástalanul a játékok filmek stb. És miért van az hogy ha kikapcsolom és rögtön vissza vagy 10 percet várok és azután kapcsolom vissza akkor meg nincs ilyen probléma ? de ha vagy 2 óra telik el akkor meg sípol mint a sz*r
Pedig én bíztam a toshiba-ban de úgy latszik nagy hiba voltA 3 napos csere garancia, 3 munkanapra vonatkozik ? illetve mivel én futárral kaptam így a
kézhezvételtől kell ezt számolni, vagy a számla keltétől ?köszönöm a segítségedet !
-
dReFiX
senior tag
válasz
KillHates #13299 üzenetére
annyi észrevétel még hogy miután megtörtént ez a sípolás és írtam h ledek villognak h "dolgozik" a gép, betölti a Windowst és lehet hallani a tipikus Windows hangokat de a képernyő sötét marad továbbra is ... Biztos hogy a memóriával van gond ? Mellesleg nincs 3 napja hogy vettem a gépet, e miatt is kötelesek kicserélni ? Mennyire komoly ez a probléma ?
köszi a helpet -
jasonka
aktív tag
válasz
KillHates #13239 üzenetére
Hhha !
Könnyű azt mondani - de mellik-mellik ?
( Na jó, a ventit még fölismerem...
Egyébként most még csak meg akarom vizslatni a kártyát - az egyertelműség végett...
Szokás szerint minden fázisról csinálok fényképeket, hogy tudjam/lássam, hogy mit hogy kell visszarakni, mi hogy volt...
-
xedos
addikt
válasz
KillHates #13176 üzenetére
Hű, ez meredek!!!!! Notiban hogy találtál helyet még egy ventinek???
Mindenesetre gratula hozzá!!!!
Én most egy inteles iMac alaplapot szereztem, azt fabrikálom fel egy 19"-os monitor hátára...
Ügye az iMac is noti alkatrészeket használ, mégis 3db komoly ventillátor van benne!Igaz X1600-as VGA-val...
-
jasonka
aktív tag
-
jasonka
aktív tag
válasz
KillHates #13111 üzenetére
Hűűűű de jó hogy mondod !!!!
Ezer és százezer köszönet Neked - kösz a fáradozásodat !
MAJDNEM az utolsó pillanatban, mert tegnap végre leszedtem a hátlapot, és megkukkantottam a belsejét a gépnek, hogy végre nyélbeüssem az ügyletet.
(Nem nyúltam semmihez, így el is indult újra,most is megy - csupán kicsit ecsettel lefújtam a port a ventiről - egyből csökkent 4 fokkal az üzemi hőmérséklet.
Épp azt akartam megkukkantani, hogy végül is milyen videokártya van benne MXM III v. II. - de "saját kútfejemből" csak a RAM-okat ismertem fel, jobban nem mertem szétkapni.
Immár többen is ajánlottak kártyákat, de eddig mind egy szálig Geforce lett volna.
Már majdnem megkötöttem az üzletet...Akkor tehát konklúzió - ha jól értem - hogy nem muszáj pont ugyanilyen kártyát berakni
( X1400 ) de csak a bentlevővel azonos márkájút / gyártásút :Pótkérdés : a mai notebook-okban csak PCI-os videoktyák vannak ? ( Tehát AGP-s fel sem merülhet, ugye ? )
-
N0R31
csendes tag
-
Rive
veterán
válasz
KillHates #13092 üzenetére
Na! Ez a beszéd.
Én már elég sok dologgal találkoztam, azért nem merek erre rámondani semmit. Azt a tűhegynyi hiányt látom a pad ónozásában, de a láb tappancsának körét meg nem, legalábbis ezen a képélességen én ráfogni nem merem, túl sokba fájna a tévedés.
A SSPEC alapján arra hajlok, hogy ott kellene lennie a lábnak (479) és a procc nem kompatibilis a lappal, ráadásul valamikor már belerakták egy 478-as lapba, izomból. De mostmeg mit irt vissza az eladó, hát kész
Intel monnyon le.
SZVSZ egy 479-es lapot kellene keriteni, hogy abban megy-e.
-
Rive
veterán
válasz
KillHates #13089 üzenetére
Falpüfölés helyett többet használna, ha a fentebb már ragzott SSPEC számokkal kapcsolatban kerítenél valami értelmeset. Ja, meg a neten található többi üres forrszemes hasonló procira valami magyarázatot.
Az eddigiek alapján nem tudom kizárni, hogy az a láb tényleg hiányzik - de azt sem, hogy gyárilag nincs ott. _Számomra_ nem elegendően éles az a kép sem. És efféle forrasztgatás meg hasonlók (is) a munkám, szóval izé. És meg kell mondjam, kissé sértőnek érzem a felmutatott masszív rídonli hozzáállást.
-
N0R31
csendes tag
válasz
KillHates #13076 üzenetére
Na frankó. Gyerek is kért róla képet,elküldöm neki, aztán lehet kicseréli, csak visszakell neki küldenem, azmeg jókis összeg lesz, és küldd helyette másikat...de akkor kérek tőle már olyant ami a foglalatba is belemegy :@ Tutti nem én törtem le, mert nagyon odafigyeltem a csomagolás meg nagyon tutkó volt, focizni lehetett volna vele komolyan...
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
KillHates #12885 üzenetére
Hello.
Sikerült a win lassulást megoldanom... Viszont a Pro Evolution Soccer 2009 nevű játék maradt ugyanolyan dög lassú....Játék optimális konfigjánál is erősebb a gépem..nem értem a problémát. Feltettem 3 másik játékot(direkt olyat ami zabálja az erőforrást), és azok mennek simán, csak az nem megy amihez erős konfig sem kell. Őszintén mondom: ritkán játszok rajta(lehet nem is fogok
), de mostmár csak azért is érdekelne a dolog. Találkozott valaki ilyennel: nem szaggat a játék, hanem egyszerűen lassú. Olyan mintha a gép valamiért feltétlenül visszavenné a proci órajelét(energiagazdálkodás beállításától függetlenül). De a hiba csak ennél az alkalmazásnál jön ki. Miért? Valakinek van ötlete erre?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest