- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Aktív témák
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Céges felhasználásra keresek gépet 180 - 200K 13-15" méretben.Intel processzor, 2-4GB ram, 500GB körüli hdd, N-es wifi, lehetőleg matt vagy nem nagyon tükröződő kijelző,minél hosszabb akkus üzemidő és viszonylag kis tömeg.Játék abszolút nem lesz,néha egy kevés filmezés (max 720p). Delleket nézegettem,de dögnehezek (2,8kg). Tudnátok ajánlani konkrét típust?
Sose volt még notebookom,abszolút tapasztalatlan vagyok ilyen téren.Előre is köszönöm. -
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Van itthon nem túl gyakori használatra egy Acer Travelmate 4050,amiben lecseréltem a gyári 40GB-os hdd-t egy 120-asra és tettem rá 32bites XP Prof SP3-at.Minden tökéletesen működik,egy valamit leszámítva.A Firefoxot az asztali gépemen Mozbackup-pal lementettem majd a notira föltettem és így kezdtem használni.A gondom az,hogy böngészés közben nem tudom az oldalakat mozgatni a Le/Fel nyilakkal,mivel egyből a lap aljára/tetejére ugrik.Van valakinek ötlete mit kéne állítanom,hogy helyreálljon a rend?
-
Gaben01
őstag
Tegnap vett ismerősöm egy FuSi Amilo Pi3525 notebookot oprendszer nélkül. Próbálom föltelepíteni rá az XP Pro SP3 -at,de a telepítő,még a fájlok másolása közben dob egy kékhalált.Egészen pontosan a Microsoft NETframe fájljainak másolása közben.A telepítő tutira jó,de valószínűleg valami itt nem stimmel.Van egy SP2-es XP-m is,ott meg egy fájl-t nem talál a telepítő.A Vista viszont most települ és úgy néz ki nincs is vele gond (kopp-kopp).Valahogyan megoldható,hogy XP-t tegyek rá?Ha igen,akkor valaki elmagyarázná nekem hogyan?Ehhez láma vagyok,ezt kérem figyelembe venni.
-
Gaben01
őstag
Értem én miért kérdi,csak sajna most egy prompt helyzet állt elő,volt egy compaq kölcsön noti,de az csak akkor derült hogy mekkora hulladék mikor pénteken a kezembe került (inkább ne adtak volna semmit...).
Ez speciel 14''-es,nagyjából női méretekkel rendelkezik.A garanciának már utánajártam,fölhívtam a FuSi ügyfélszolgálatot.bediktáltam a serial nr-t,az ügyfeles a szám alapján látta a rendszerben a gépet,típusát,2008 végéig van rá nemzetközi garancia,ami új-zélandon is érvényesíthető,rákérdeztem.
Mondjuk nem csak erre a fél évre lett véve a noti,az asztali gépét valszeg el fogom adni (költséghatékonyság),és reménykedek hogy nem lesz vele gáz.Sajna nem volt sok időm a dologra,pár napon belül repül,gyors megoldás kellett.Szivem szerint acer-t vettem volna,de most így hirtelen nem találtam olyat ami tetszett volna.AZért köszi mindkettőtöknek.
BluEyes: a szabványokat illető kérdéseket nagyon köszönöm,ez még fel sem merült bennem.Bár lehet hugom már utánajárt.Kiderítem mindenesetre.
[Szerkesztve] -
Gaben01
őstag
válasz
BluEyes #1561 üzenetére
Pár PA1510-es tulajt már megkérdeztem,komoly problémáról egyikük se írt.Szétnéztem azon a polcon,de sajna elég szegényes a választék,szal ez a legjobb választás.
Igazából elég lenne egy Dothan magos Pentium M 80-as vinyóval 512 rammal,de sajna a Dell,Acer,Asus,HP mezőnyben ezek általában Linux-al vannak és kb 140-150 körüli árban.Notebook.hu-nál meg 146-ért ilyen felszereltségű Acer-hez még oprendszer sincs.
Én azért remélem hogy nem lesz gond vele,főleg mert a hugom Új-Zélandon lesz fél évet és necces lenne a cserélgetés. -
Gaben01
őstag
válasz
BluEyes #1559 üzenetére
Egy FuSi PA1510 (Turion X2 TL50 1,6GHz,1GB ddrII 667,120GB SATA, Super-multi DVD-RW,15,4 WXGA Crystal View, ATI X1100 256MB,WIFI,XP Home) 165K Metro-ban,de ebből még visszajön az áfa, ergo 139K-ban lesz.Szerintem ennyiért elég korrekt
[link]
Szóval azt mondod nyugodtan maradhat az akksi,nem befolyásolja az élettartamát? -
Gaben01
őstag
Hali!
Lenne egy elég laikus kérdésem.Hugom megy fél évre külföldre és ma veszek neki egy Fu-Si notit,amit nagy valószínűséggel úgy fog használni hogy kirakja az asztalra,rányomja a hálózati adaptert azt hajcs.Az akku élettartam szempontjából van jelentősége hogy közben benn van az akku is de a hálózatról megy vagy érdemesebb inkább kivenni az akksit és úgy használni?Sose volt még notebookom,szóval tapasztalat/összehasonlítási alap 0.
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest