- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Medcomp
tag
válasz
Medcomp #14920 üzenetére
A másik vinyó sem segített, low level format sem segített, ugyan azok a tünetek még mindig. Holnap reggel jön a Vista a Toshibára.
Most estére meg kaptam egy másik gépet, egy Patriot 3070HU-t. Ha bedugom a töltőt, akkor kigyullad a gépen a töltést jelző led, de ha megpróbálom bekapcsolni, akkor egyböl kialszik, és nem történik semmi. Próbáltam már mindent kiszedni belőle, ramot vinyót, dvd-t, aksit, de semmi nem segített, mindig ezt csinálja, és amíg ki nem húzom a töltőt, és vissza nem dugom, addig semmi nincs, ha visszadugom, akkor visszakapcsol a töltést jelző led, de ekkor sem csinál semmit. Aksiról sem indul el. Valakinek erre ötlete?
-
kem
addikt
válasz
Medcomp #14917 üzenetére
A Vistát meg lehet próbálni. Attól,h nem passzol a rendszerkövetelményekhez a géped, a telepítést meg lehet próbálni, annak "van értelme". Viszont szerintem is vinyó hiba. Egy Low level formatot még át lehetne rajta tolni, de inkább szerezni kéne egyet kölcsönbe és azzal kipróbálni a gépet.
-
válasz
Medcomp #14793 üzenetére
1.A billenytüzet meghibásodott,ezt cserélni kell
2.A wifi nem müködése pedig arra utal,hogy a pci express vezérlö egyik csatornája meghibásodott,vagyis nem kommunikál,pont az amelyik a wifi kártyát vezérli.
Ha újratelepítés után sem reagál semmire akkor 2 dolog jöhet szóba
1.Az alaplapon chipkészlet csere
2.Veszel egy USB wlant és azt használod -
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Medcomp #13434 üzenetére
hát tenni úgy tudsz hogy kifújod kompressszorral hogy ne legyen poros, akkor jovb lesz a hűtés valamivel, ha asztali pcként használod legtöbbet, és nem cipeled sokat, akkor egy hűtőpadot vehetsz alá, és nem fog melegedni, vagyis pontosabban melegszik, de a hűtőpad lehűti majd. A jelerősségen javítani nem nagyon lehet, olyan a vevője amilyen, próbáld meg a legfrissebb wifi drivert hozzá, és akkor talán egy fokkal jobb lesz, de alapvetően nem tudod a jelerősséget változtatni.
-
Medcomp
tag
válasz
Medcomp #13433 üzenetére
Közben azt vettem még észre ennél a gépnél, hogy minden alkatrész nagyon melegszik, az aljáról levettem a borítást, és a proci, a videókártya, a alaplapi chip, és a wifi kártya is nagyon meleg volt, ez normális, vagy ez ellen lehet tenni valamit? Esetleg BIOS-t érdemes frissíteni? Van újabb a Fujitsu oldalán.
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest