- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
BPFeri #24291 üzenetére
Köszi a válaszokat!
BPFeri:
Sajna nem. Rögtön a post után kaptam egy no internal hard disk hibaüzenetet.
Elöször azt hittem, hogy azért, mert nincs particionálva, de a win7 install sem látja.
Egyébként van hozzá szerelőkeret, de ez nem befolyásolja a csatlakozást, szabadon hagyja azt.keszo:
Igen, láttam már 2.5"-es sata noti hdd-t, de ez nem olyan. A lábak tök ott vannak a régi 40 gigáson, mint ezen az újon, csak nem a levegőben lógnak, hanem egy műanyag panel két oldalán vannak (erre írtam, hogy mint a sata esetén).hcsaba:
Én is erre gondoltam, de a tulaj azt mondta, hogy leellenőrizte ezt, és nem ez lesz a gond.Egyébként tesztelték a vinyót más gépben, és ott jó volt.
Szerintem a pontos típust leinfózom, és megnézem a Dell fórumát, hátha...Köszi még egyszer az ötleteket!
-
gr.bence
aktív tag
vagy csak natur nem vesz fel töltést az aksi...lehet hogy valahol nem érintkezik, de még az sem lehet mert ha nem érintkezne akkor nem menne a noti aksiról sem szertinem....
simán megy aksiról...ugye?
meg simán megy aksi nélkül hálozatról...ugye?
kikapcsolt állapotba tedd fel 15percre tölteni az notit.....aztán kapcs be és ugy lehet tölt rá vagy nemtom
viszont mindenféleképen vidd vissza szervízbe.....
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest