- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
adamssss #27968 üzenetére
N-es szériád van, elméletileg ezeknek tudnia kellene simán a 2MB/s-et, nézd meg a router beállításánál a wifi résznél hogy milyen szabványon üzemel most a router (11mbit/54mbit/108mbit/300mbit) te esetedben érdemes 108 vagy 300mbitre kapcsolni ill. válts másik csatornát ezek szoktak még segíteni. Ill. ezek után megkell nézni a kapcsolati állapotot, hogy biztosan 300mbiten kapcsolódik a wifi kártyád a routerhez.
Megjegyzés: Az is lehet hogy nem mindegyik chipsetű wifi kártya szeret a tp-link routerrel 300mbiten üzemelni, ilyenkor érdemes még kipróbálni mindent 54mbit/s-es kapcsolatban.
Ha ezek nem segítenek akkor lehet még kompatibilitási probléma, elképzelhető hogy a broadcam chipsetet nem annyira szereti a tp-link. Tudtommal atheros chipsetű wifit minden szeret
--> na de ebben én sem vagyok annyira szakértő, hogy mi mit szeret ezeket próbáld meg amit leírtam. Ha igy se jó akkor próbaképp bekellene szerezni egy másik wifi kártyát és azzal letesztelni.
(Ezek mind csak tapasztalatok, vagy jó lesz vagy nem, de addig kell próbálkozni amig össze nem jön )
-
eketomy
senior tag
válasz
adamssss #27962 üzenetére
először is kellene tudni, hogy milyen tipusú kütyü van a gépben (márka/hány mbit/sec) illetve a laptopban!
egyébként az 54mbit/s-es wifi kártyák általában 2,5MB/sec-ig képesek adatot letölteni a netről. (nálam digis 50mbites netnél) helyi hálózatban valamiért mindig lassabb a másolás meg az adatkommunikáció érdekes módon 1,5-2MB-nál nem akar jobban másolni.
wifi kártya függő is a dolog, meg net meg router függvénye is, próbaképp érdemes lenne sztem megpróbálni egy másik usb-s stick-el hátha jobban szereti a hálózat.
de mindenképp megkellene nézni (ha van) a router tipusát, meg a wifi kártyákét is, abból már jobban ki lehet indulni
-
nightmare13
őstag
válasz
adamssss #27464 üzenetére
A HP-k alapvetően jó gépek, csak én mindig kicsit drágának találtam a felszereltséghez képest. Viszont nagy plusz a garancia! Az általad linkelt gépnél a fényes kijelző, és a 6 cellás 47 wattórás akksi az, ami negatív, utóbbi főleg. Szerintem ez nagyon kevés egy ilyen géphez.
-
Kbali
nagyúr
válasz
adamssss #27319 üzenetére
Miért nincs vám? Kézben, dobozból kibontva hozza neked haza valaki? Csak előtte ne felejtse el felírni, hogy kifelé is vitte.
Ha megcsípik, van vám + Áfa is a gépre. Nem leszel semmivel sem beljebb. Ráadásul a garancia (ha van rá világ) csak 1 év lesz, itthon nem is tudod bővíteni. De te tudod... -
g4besz
tag
válasz
adamssss #25353 üzenetére
Szerintem egyértelműen gtx460. 50%-al több dedikált memória, hozzá 192bites szávszél, a többi paraméter szinte azonos. Ha megnézed notebookcheck-en a teszteket róluk, a legtöbben el is veri az ATI-t.
Persze ezeket azért nem szabad kőbe vésett értékeknek venni, mivel a legtöbb notebook esetében nem lehet gpu-t cserélni, így a chipset+proci+ram kombó nem lesz azonos. Tehát az ATI kártyákat általában AMD procikkal szerelik így azzal is tesztelik őket, az Nvidiákat meg Intellel. -
Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest