- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Azért, mert ha nem kapcsolod ki akár egyenként a rádiót, a gyári beállítás szerint el kell indulnia... Nem csak a Samsung notidnál, hanem úgy általában a legtöbb notinál alapesetben ez a gyári beállítás - amíg a júzer nem lövi ki, addig megy.
Ezt nem tudtam, h így működik. Megszokom, vagy találok rá vmi megoldást.
Egyébként korábban egy szóval sem írtad ezt, úgyhogy az általad adott eredeti információból voltam kénytelen kiindulni.
Tényleg nem akarok vitát generálni, és köszönöm a segítő szándékot, de ha nem tudom kikapcsolni akkor azt kérdeztem volna, hogy tudom kikapcsolni. Legalább is az én logikám szerint.
Thx!
-
SZATA
senior tag
Köszi a segítséget, ki tudom kapcsolni egyszerre a kettőt és külön-külön is. Nem ez volt a kérdésem, hanem az, h mi a fenéért indul el magától.
(#39193) Muerte75:
Az indítópultban találtam egy BT-s progit, ezt kiszedtem, de a Wifi-re utaló nyomot még a registry automatikus indítás részében sem találtam (msconfig). Wifi-t illetve BT-t állító részt nem találtam a vezérlőpultban, csak azt a BT kezelőprogit amit kiszedtem az indítópultból. Ez indul el és költözik a tálcára ha megy a kékfog, de ebben sincs automatikus indítási opció. Ha jól emlékszem a BIOS-t is átnéztem már ilyen szempontból.
Lehet ez a billentyűzet kombinációra induló manager progi kavar be. Rejtély -
Arkennys
addikt
-
ABE
őstag
Szerintem nem olyan macerás, én kb. 15-20 perc alatt végeztem kompletten a T43 hűtőjével (szétszedés, tisztítás, olajozás, pasztázás, összerakás). Ha leszeded a hűtőt, akkor megfordítod, leszeded a címkét, és oda nyomod be az olajat a résen. Nekem semmi segédeszközöm nem volt, a félrefolyt olajat benzinnel takarítottam le a lapátokról, s tökéletes lett a hűtés, már nem kerreg (én hajtóműolajat használtam, mert a kopott csapágyhoz a nagyobb viszkozitású olaj szerencsésebb).
-
-
Az a baj a Lenovo/IBM-el, hogy olyan cég mint a Mercedes. Képes a legjobb kocsiját tekerős ablakemelővel eladni, ha nem kérnek bele.
Komolyra fordítva a szót; szerintem is kell lennie benne (még az AUCHAN-os FuSi-ban is alap, hogy van) de ami a leírásában van, hogy WLAN előkészítés!! az eléggé elbizonytalanított. -
Tim82
félisten
A billentyűzetkipattintás volt a kulcs (sőt, igazából nem kell egy csavart sem kiszedni), még egyszer köszönöm KillHates-nek.
lúzer: kell, hogy legyen az Asus oldalán, szerintem ne A2800S-ként keresd, hanem A2S-ként. (Products -> Notebooks; Series -> A2000; Model -> A2S)
Ugyanígy jártam a kicsivel fentebb említett Asus T9400 notival, T9400-ként nem volt hozzá semmi, viszont T9A-ként fent voltak a driver-ei.
-
netmesterke
aktív tag
Azt tudom hogy az Intelnél Speed Step a neve. AMD-nél nemtom mi, de nekem fura így a gép. Az AMD oldaláról leszedtem egy progit, ami szerint viszont 950 MHz-re is viszaáll a proci (érdekes mód az nhc szerint 1895 MHz-en áll, akkor most mi igaz??), és 64-72 fok között mászkál, ami baromi sok! Mi a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű MacBook Pro 14" M3 Pro 100%-os Akku, karcmentes!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest