- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
válasz
Kis Joe #25133 üzenetére
Az Intel N1000-es kártyái elég érzékenyek. Az adó teljesítmény szabvánnyal van maximalizálva, amit sok gyártó ki is használ. Tehát ott csak a nagyobb antennával tudsz játszani, hogy messzebbről is el tudja küldeni a jelet.
Szerezz egy régi, rossz wlan router-t, belezd ki és a csatiját vezesd ki a ház oldalára. Majd arra tudsz rárakni egy 3-5-8 dB-es antennát (a hármasnak sok értelme nincsen, mert a legtöbb noti antennája eleve 2db-es nyereségű.Én hasonlóan meg egyszer egy notit:
-
rakal
senior tag
válasz
Kis Joe #22443 üzenetére
Szia!
Szerintem netbookba nem kell túl nagy háttértár,én a 80 GB-s Toshiba HDD-t 32 GB-s Runcore SSD-re cseréltem,pedig MLC-s,de eszméletlenül gyors lett a bootolás,a gép is lényegesen gyorsabb,mint HDD-t használva.Multimedia etc. célokra pedig egy nagy külső,USB-s HDD-t célszerű használni szvsz.(2,5 collosak ,akár 500 GB-sak 20 KHUF alatt elérhetők) -
cigam
titán
válasz
Kis Joe #22359 üzenetére
Én is így voltam vele, és a hybrid lett a megoldás.Seagate Momentus xt Nekem egy 320GB-os verzió van, és meg vagyok vele elégedve.
-
zdanee
őstag
válasz
Kis Joe #22355 üzenetére
@Kis Joe: Valoszinuleg nem. Az SSD es a flash memoria nem azonos dolog. A kartyaolvasod belul usb interfacen kapcsolodik (terheli a CPU-t es kicsi a savszelessege), es a class 6-os kartyak dragak, es nem annyival gyorsabbak (minnel magasabb class-ba tartozik egy kartya annal gyorsabb). A merevlemezt mondjuk kicserelheted valami olcsobb 16-32 gigas SSD-re (20-25eFt), de egy Atom-os geptol igy sem szabad csodakra szamitanod.
@MiNiM: Az en gepemben (l.: alairas) cserelheto a CPU (µPGA-989 foglalalt), szoval elmeletileg megoldhato. De a legtobb jatekot nem a CPU fogja vissza, szoval amire az 5650-et hasznalnad, arra az i3 is elegendo. Ami az i3-bol hianyzik az i5-hoz kepest az a turbo boost, azaz a "gyari tulhajtas", de azt a 10-15%-ot setFSB-vel magad is kihajthatod a gepbol, ha pont annyi hianyzik.
@KáZsé Mestör: Nem lehet, h a gombhoz tartozo driver nincs telepitve? Eszkozkezeloben nincsen ismeretlen eszkoz?
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest