- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
kacsapofa
csendes tag
válasz
SamPez #14346 üzenetére
hát nézegettem én ott de sztem az nem az mivel amit en irtam az 1gb os ...meg amit te irtal az nvidia quadro nem is cudas..+meg max mb ja csak 256...
de van egy ilyen ...sztem lehet akk ez lesz de nemtom:
de nemtom mer amugy googleban keresgéltem a 120M utan de semmi enm talaltam semmit rola nvidia oldalan sem ..csak allandoan az eshopos notebookok jöttek ki...ennyi...
-
roti86
őstag
válasz
SamPez #13599 üzenetére
Szia.
Számít a processzor sSpec száma (az általad említett SL9SE, SL9SK), ugyanis ebből derül ki, hogy milyen a csatlakozása.
A Wikipédián találsz egy jó táblázatot az összehasonlításra.Először utána kéne nézni, hogy az északi híd 945PM az milyen procit fogad, vagy pediglen szétkapod a gépet megnézed a CPU-n lévő sSpec számot és az alapján megtudod állapítani, hogy milyen proci megy a gépbe (Socket M vagy FCBGA6).
/Nekem 945GM lapom van abba Socket M-es proci kell/
Remélem segítettem és nem zavartalak össze.
-
válasz
SamPez #12831 üzenetére
A WD gyors, de melegszik és drága, a Samu nem olyan gyors, egyátalán nem melegszik és jó áron van.
SSD-ből, ha oprendszert futtatsz akkor SLC-set szabad csak venni, de azok qrva drágák, az MLC háttértárolásra jobb, de arra meg luxus.Santa-Rosa platformból a legnagyobb is elmegy benne. Én a T8300-ast ajánlanám, mert a jó gyors, de eléggé fogja enni az akkut. De egy T5470-es is tökéletes lehet bele, mert az olcsó (és nekem van is, még olcsóbban) és egy "irodai" gépbe szvsz felesleges olyan procit rakni ami igazából valami erősebb 3D meghajtásához lenne szükséges. Inkább legyen a gép csendes, menjen sokáig akkuról, ha már a Half-Life nem megy rajta rendesen
-
roti86
őstag
válasz
SamPez #12837 üzenetére
Azt neked kell eldöntened. Attól függ, hogy mire használod a laptopot.
Ha játékra, akkor amik eddig nem futottak ezután sem fognak mert azt nagyrészt a videókártya befolyásolja.
Ha zenehallgatás/szövegszerkesztés akkor megfelel a Celeron is.
A HD filmel főleg az 1080-assal a celeron már nem boldogul /ha nem tudja a videókártya a hardveres HD gyorsítást/. Ezért érdemes lecserélni + megnő az akkumulátor üzemidőd + valamivel gyorsabb lesz maga a rendszer + a prociigényes feladatok (tömörítés, filmkonvertálás, zenekonvertálás) gyorsabban végrehajtódnak és kevésbé lesz megterhelő a CPU számára.
Ha valamit rosszul írtam akkor a hozzáértőbbek javítsanak ki nyugodtan.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Futás, futópályák
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest