- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
Az akkud vacakol. Tudsz egy olyat csinálni, hogy a hűtőszekrény (NEM MÉLYHŰTŐ!!!) alsó polcára berakod (ott van a leghidegebb, olyan 5 fok körül) 10%-ra feltöltötten egy éjszakára. Reggel kiveszed, hagyod, hogy a kondenzáció elpárologjon, majd berakod a gépbe és töltöd 4-6 órán keresztül folyamatosan, majd csutkára lemeríted, és megint feltöltöd. Általában ez helyre rázza a kókadt akkukat, de ha a géped garanciális, akkor inkább cseréltesd ki (ki fogják, mert tényleg van valami az akkuddal)
-
iknight
senior tag
Az az igazság, előtte én is sokat nézelődtem, és azkonak a notebookoknak az ára, nálunk boltban, hivatalosan amiknek az üzemideje jóval felülmulja az átlag 2 órát azok bizony ennyibe kerülnek. Ha van ismerősöd külföldön, a magyar bolti árnak kb a feléért be lehet szerezni az usábó vagy az Uk ból. Szóval ilyen akku idővel sokkal olcsóbbat nemhiszem hogy találsz, esetleg kéz alatt, vagy olyantól aki hoz be külföldről cuccokat, láttam már 200 e alatt is. Más tipust sajnos igy most nemtudok neked mondani ebben a kategóriában, aminek hasonlóan hosszú lenne az akkuideje, és jelentősen olcsóbb lenne.
-
iknight
senior tag
Szia
Nekem ebben a kategóriában egy HP 2510p volt, 6 cellás akkuval, közel 8 óráig ment akkuról egy töltéssel. 12"-s, Full magnézium ház, ledes autómata fényerejű kijelző, összesen kb anynit nyomott mint egy eeepc szóval kb 1kg, újlenyomatolvasó, és ami ebben a méretben és súlyban nemszokott lenni az a cd-dvd iróa, benne az is volt. Kapható beépitett hsdpa modemmel is, és így nem kell azt az usb modemet hurcolni. Nagyon megbizható, és kiválló minőségű gép. Elég sokáig használtam szóval bátran merem ajánlani, én azért váltam meg tőle mert egy nagyobb teljesitményű gépre volt szükségem(autocadhez meg stbstb) egyébként még sokszor visszasirom mindig
Nagyon eltalált kis gép. Ebben a kategóriában én újra ilyet vennék.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest