- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Vasinger! #22411 üzenetére
Igen, az flare, azt is el lehet tűntetni, de több és aprólékosabb munkával, nem biztos megéri, valszeg egyszerűbb új képet lőni. Amúgy felső részen világosítottam picit, az alját meg lehúztam kb. így, hogy ha felhúzom a képet ne égjen ki-bukjon be semmi rajta, majd megcibáltam az image/adjustments/curves-t, de a fölötte lévő levels-el is játszhatsz ha akarsz, egyszerűbb. Ha sok kép van ugyanolyan szögből/fényekkel, a window/actions ficsőrt pipáld be, majd a segítségével a munkafolyamatot mentheted, a következőre meg csak simán ráhúzod az egészet egy klikkel, nem kell az összes képet külön megdolgoznod.
-
Andrew31
senior tag
válasz
Vasinger! #15594 üzenetére
Jah, nem tudtam, hogy azon az oldalon van, de ahogy nézem, van ilyen hirdetés pár, nem csak neked tört le... :s
Hát, mivel így használhatatlan, mindenképp kókányolnék, ha nem tudom6szeretném lecserélni.
Mert pl. ez elég borsos árú.
Már van ötletem, majd lerajzolom, ha lesz időm, most go meló.
-
scarabaeus
őstag
válasz
Vasinger! #15281 üzenetére
Nekem megvolt szinte minden firmware a gép javítási procedúrája alatt, de nem vettem észre semmi különbséget képminőségben a verziók közt. Videót nem sokat készítettem, abban sem vettem észre amúgy változást. A CHDK nem firmware, csak a firmware telepítési eljárásával memóriába jutó hack, de az sem különösebben szól bele a képminőségbe, programozhatóvá teszi a kütyüt és el nem érhetővé tett funkciókat tesz elérhetővé.
-
copass
veterán
válasz
Vasinger! #12352 üzenetére
lenspen.hu
a videót érdemes megnézni.
én kb 10-15 lencsért puceváltam vele rendszeresen, főleg m42-eseket.
volt olyan amin olyan kularéteg volt, hogy azt hittem hogy használhatatlan lesz, leszedte mint a szél, mondjuk rámentem vagy kétszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest