- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Bios frissítés, nekem legalábbis a 3870-en azután lett jó, előtte csak 25%-os sávokban váltott, magyarán nem lehetett normálisan hűteni vele. 3850-esnél ez 20% alapból.
Leg1szerűbben úgy tudod megnézni, hogy a low-level driver szekcióban a 2. fülön engedélyezed a ventiszabályozást (detect now), aztán nekiállsz húzni felfelé a csúszkát, miközben monitorozod a fordulatszámot. Látni/hallani fogod, hol vált, olyan eltérésekkel állíthatod be a ventiket, de neked kell beállítano. Amúgy a fan-profilnak más karikon is működni kell, de talán küld neked valaki 3850-est. Ha nekem küldtök, szívesen felteszem azt is, hogy letölthető legyen újdonsült 3850-tulajoknak.
Ha nálad is 20%-os sávokban mozog, akkor lődd be 30-50-70-90-re a fan-profilokat, logout-on a "RivaTuner szabályozás" c. cikkben részletesen le van írva (link a cikkben). -
Van egy bioszom athomi fórumtárstól. Abban fix 40%-on pörög a venti, ha kéred elküldöm csak dobj egy privit, ez a topik nagyon pörög... Bioszt így is kell sütögetned, de eredetileg is ez a verzió volt benne (csak gondolom más a venti beállítása).
Mindenféle szabályzást csináltam már, de csak a monitorozó progik szerint szabályzódik a venti, valójában nem látom/hallom ezt. -
Dr.Én
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest