- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
horux
csendes tag
válasz
rumkola #14485 üzenetére
Mennyivel vagy te kevésbé "tudor" mint én?
Amúgy nem tech-demó, hanem engine-demó, ha szőrszálhasogatunk, akkor nem mindegy.Csak gondold végig a Crysist (már ha végigjátszottad). Mindent megmutatnak, amire az engine képes: kezdve a látótávolság-skálázással a földi és légi járművekkel bezárólag.
Története ismét konvergál a nullához, bár egy kicsit színesebb, mint anno a Far Cry volt.
A Wikipedia szerint már 6 cég licenszelte a motort, és tanulmányi célokra egy egyetem is. Továbbá jön még vele a Crytektől legalább 2 játék (a Crysis 2. és 3. része). Az engine fejlettsége miatt nehéz lesz átírni konzolra (szándékukban áll), de ha sikerül, még mindig jó engine lesz ahhoz, hogy mondjuk 2 év múlva kezdjenek vele játékot írni.
Enginek terén IDTech, UE vagy Source. A többiben gyönyörködünk, játszunk az aktuális játékkal párat aztán elfelejtjük őket.
Ez a mondatod borzasztó nagy hülyeség. Szerinted tehát soha nem lesz más engine e hármon kívül? Ugyan már... -
diablo1984
veterán
válasz
rumkola #14485 üzenetére
a cryengine motor is a maga idejében zabálta a technikát, lehet azért nem terjedt el, mert a source szép volt, de nem annyira gépzabáló, az ut motorja szintén, meg a quake3 motorja szintén(pl cod, és a cod 2 is, de az már kicsit módositva)
szóval az is szép volt, jó volt, de mire olyan gép lett, hogy minden max és mégis gyors legyen, elavult az is! mig a többin hasitottak a gépek egy átlagvga-val is, ez meg szép volt, de egyedi, mert csapat nem volt aki ilyenben gondolkozott, hogy cryengine-t használjon...
ez az én véleményem, nem kell lehülyézni senkinek.....
-
katt777
félisten
válasz
rumkola #14472 üzenetére
És akkor mi van? Kétségbe vonhatod a szavahihetőségemet, magadat és a munkádat minősíted. Persze nyilván mind a 10 konfigon részletesen finomhangoljátok a Vistát, patchelitek a Crysist, és a többi, ugye? Amilyen konfigokat, és ahogy ált. mezei vevőknek bárhol összeraknak (egy OS hangolást bizonyosan mellőzve), nem csodálkozom.
Megírtam, mit kellett levenni, csak te osztod itt az észt, hogy úgy mondjam, ész nélkül.Megírtam azt is, hogy nem vagyok még a felsőbb szinteken, amelyek sokak szerint megterhelőbbek a VGA-nak, ezt sem kell felfognod. Azt írtam, hogy a jelenlegi szakaszban, nálam, az általam többször leírt (és nem teljesen VH) beállításokkal játszható. GPU teszt 30FPS. Ennél magyarabbul még neked sem tudom.
Aztán higgy, amiben akarsz.
-
diablo1984
veterán
válasz
rumkola #14457 üzenetére
csakhogy egy 3870-es most az ati csúcskaria lenne, annyit tud mint egy 2900xt, de felényit eszik! ennek nem igy kellene működnie, hogy full-fullon kevés egy gémnek! bezzeg anno a 9800pro vagy a gf4 tiitánok, meddig csúcsok voltak, jelenelg meg a csúcs is kevés, látványjavitók nélkül meg akkor egy x1950pro is elégséges....
-
diablo1984
veterán
válasz
rumkola #14452 üzenetére
játszható, akár fullon is, csak 1 valamit kell állitani: élsimitást teljesen ki! nem 8x-os, nem 4x-es, talán 2x-es vagy off és megy mint a rakéta! elvileg gyors karik lennének ezek, de nem értem, hogy ez a kis látványtöbblet miért fogja meg? lehet a catalyst hibája, vagy nem tudom, de ha a többi ettől lassabb dx10-es karik is még ilyenebbek, akkor kökorszakban maradunk!
-
pisti
őstag
válasz
rumkola #14393 üzenetére
Csak okulásképp nézd már meg ezt meg ezt az oldalt, hogy ne ír ilyen nagyon elszállt dolgokat.
160W-t terhelve a 2900XT fogyaszt, a 3870 ~80W-t a 3850 meg ~60W-t, a 9800 pro terhelve majdnem 50W-t eszik, idle-ben meg vagy 2x annyit mint a 3850, szóval összességében nem lehet kijelenteni, hogy többet eszik a 3850.
-
leviske
veterán
válasz
rumkola #14380 üzenetére
De ha jól tudom, akkor, ha a HD3800-at visszavinnénk a 9800-as korszakba... akkor a fogyasztásától sikítófrászt kapna az összes tesztelő. (De elnézést kérek, ha hülyeség...2003 környékén még nem nagyon tudtam, hogy mi az a prohardver és nem is nagyon érdekeltek a pc tesztek. Akkor még mobil fan voltam.
)
MOD:elírtam a kártya tipust
-
diablo1984
veterán
válasz
rumkola #14260 üzenetére
4.20.1170 van és nem látja
Bon3ss: de, csak a magban van egy lock, ami 860 fölötti magfrekinél csak fekete képernyőt mutat(nem ennyi a vége, ez valami ati védelem) igy azt akarom eltávolitani és gyi! a memória meg 2250-ről 2718ra sikerült megemelni, de még lehetne tolni rajta, csak hűtőt kell cserélni, mert a memóknál nem kavarja a légt! szóval 800/2250 ből 857/2718 lett eddig gyári hűtővel!
jó az, de az intel procik ellen nem sokat érek rover listájában....
-
diablo1984
veterán
-
-
gergo19
aktív tag
válasz
rumkola #13075 üzenetére
100K az a 70K. Meg egy játék 15K én hetente mással játszok (és torrentezek
) számold ki mennyi.... A másik ami miatt nem konzolt vettem az amit az előbb leírtam: a szerelés és a tuning állítgatás stb. Engem ezek boldoggá tesznek, a konzol ridegszámomra egy doboz, de ezt már sokan leírták más topikokban. Aki csak játszik anna jó de engem nem elégít ki meg a mai pc-en már a grafika is jobb.
-
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
rumkola #12691 üzenetére
még sose használtam... ati tray toolst használtam eddig, csak az nem ismeri fel ezt a karit... vhol le van írva, vagy elmondanád, hogy hogyan tudok hőmérsékletet figyeltetni,
venti fordulatot állítani?jah és milyen a 8.1 es driver? én azt raktam fel ami az ausu lemezén volt, annál jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest