- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
kriszbon #42250 üzenetére
valóban igazad van!
nekem pl a 9.1es drivernél a PhotoShopban az éppen szerkesztett kép mindig elmosódott, meg olyan volt mikor mozgattam a képet mintha a monitor lenne pixel hibás.. a 9.2es driverben meg azt hiszem a cs sourceban mikor flasht kaptam akkor meg olyan volt mintha rossz mhz-en lett volna a monitor
de a 8.12es és a 9.3asba még semmilyen bugot nem találtam... 9.5öst lehet akkor kipróbálom, ha nem jön be irány vissza a 8.12es
-
bazsazs1990
csendes tag
válasz
kriszbon #41795 üzenetére
Hát akkor megprobálkozom valamit alkotni a BIOS-ába....
remélem megtalálom ahol növelhetem a feszt a CPU-nak!
amugy az illetönekse erösebb a CPU-ja mert neki e2220-a van ami alpon 2.4GHz-n megy! egy Asrock lapba!
3GB 667MHz
meg a VGA-a amit látatok!Én odaálitom mellé a kicsikét ha megjön és az eredményt ha valakit érdekel megis osztom veletek!
3D Marks-ba mennyi pontot szedhet össze az ÉN gépem (elöreláthatolag)!
-
válasz
kriszbon #41678 üzenetére
Lehet akkor,hogy csak a lapom hibáddzik?
Akkor viszint nem nyüstölöm a videókártyát...úgyis venni akartam már egy alaplapot(a későbbiekben)
Majd egy Giga lap fog menni a helyére...talán P31,vagy P35-ös...majd még meglátom.
Köszi,hogy megmutattad ezt a listát..majd ha meglesz az új lapom,esetleg jelentkezem,és elmondom az eredményeket.
Köszi az eddigi fáradozásokat! -
válasz
kriszbon #41676 üzenetére
bevan dugva...ez természetes..ha nem lenne,el se indulna
Használtan vettem,az előző gazdája fél éve vette és még van rá 2 és fél év gari..tehát nem okozna problémát,ha be kéne cserélni..csak biztosra akarok menni,hogy valami meghibásodott benne,vagy én rontottam el valamit -
válasz
kriszbon #41673 üzenetére
Nv volt előtte,de aztóa újraraktam a windowst...szóval teljesen új xp volt akkor,amikor ezt az ati-t beleraktam...
probléma nélkül mennie kellett volna,mégse tette...valami baj van,csak nem értem,hogy mi...
Lehet e fizikai meghibásodás az oka?Ilyennel még sose találkoztam...vicces -
TomBoy1986
veterán
válasz
kriszbon #41520 üzenetére
A chip nem teljesen ugyanaz, mert a 4830-on olyan RV770-es chipek foglalnak helyet, amelyek a 4850-es 800sp-jével szemben mindössze 640-et birtokolnak, ami azért van, mert az eredeti 4850-es 5 blokkjából (5x160 sp, valamint 5x8 ROP és TMU) csak 4db van fizikailag jelen. Ezért van az, amit pisztoly kolléga is említett, hogy a húzott 4830-ak kb. 700MHz-en hozzák az alap 4850-esek teljesítményét.
Killing:
Természetesen, ha 4850-est kapsz kb. ennyiért, akkor azt vedd meg.
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #41509 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből, amire megtaláltam egy tesztet Itt csemegézhetsz és utána dönthetsz
És akkor melyik is a jobb -
summi
csendes tag
válasz
kriszbon #41453 üzenetére
Hi!
Valami nagy probléma volt az xp ben, mert nem ismerte fel a soundmax a hangkártyát sem, hiába telepítettem újra. Ezért rátelepítettem a win 7-et , de már megbántam és most valahogy szeretném visszaállítani!
Amint meginte ez lesz a szitu, hogy két kártyát lát, akkor kipróbálom a tanácsodat!
Üdv.
-
TasiA
senior tag
válasz
kriszbon #41371 üzenetére
Oké okéé, vettem!
a 2001-el még vannak akik szórakoznak?? Mik vannak?? Amúgy jaa, kb sírvafakadtam akkoriban,(FARCRY-korszak) aztán mikor a 9800PRO-nak 128 ezerről lement az ára 1 év múlva 27-re vettem is egyett, azon má jobban futott, meg felhúztam a procit kemény 2000 mhz-re (óóójeee) és mocskos boldog voltam, mee pörgött a DOOM3 1000-el.
Régi szép idők
-
TasiA
senior tag
válasz
kriszbon #41351 üzenetére
és ez a 6 éves 3DMARK ez mi?? Próbálok rájönni mire jó ez a 3DMARKozás, de egyszerűen nem értem.
Valami baj van velem?? Én játszani szoktam, általában, esetleg kipróbálhatnád, sokal jobb időtöltés
Még ha a legújabbal tolnád és valami rekordra vágysz, vgay hangolod a gépet azt valahol felfogom, de ez a 03?? Jegyzik ezt valahol??
Még jó pár éve én is kipróbnáltam a 9600-os radeonommal, meg 1800-as Athlon XP-vel.
Bocs ha cinikus, csak viccelődni próbálok! -
-
bakosgabor57
őstag
-
katt777
félisten
válasz
kriszbon #40211 üzenetére
Akkor minden OK.
TomBoy1986: Csak lecserélted...
Procidat tuningolhatnád kicsit feljebb, mennyi + van még a kártyában. Persze 3D06 alatt, mert a játékok többsége is csak 2 magot használ, szóval az esetek túlnyomó többségében a Vantage-ben mutatott teljesítmény nem realizálódik.
szitaati: Nem feltétlenül indul el minden lapban.
-
katt777
félisten
válasz
kriszbon #40196 üzenetére
Használj ATI Tray Tools-t, de Everest is kiírja, vagy ha van a gyártónak saját szoftja, mint ASUSnál a Smartdoc. Tudtommal MSI-nek is van valami ilyemije.
Azon gyártók esetében, akik hozzányúlnak akár még a ref. kinézetű VGA-khoz is, célszerű saját drivert használni. Más gyártók csak simán belinkelik a ref. drivert. ASUS 1950XT-mmel sosem volt bajom, miközben mindenki panaszkodott, hogy melyik játékban mi csesződik el éppen. De én ASUS drivert használtam, még ha régebbi volt is. AMD-s alaplapommal is jártam hasonlóképpen, 8.2-es Catalyst-től kezdve nem volt szabad újabb SB drivert feltenni rá, mert meghalt a CF (akkor jött ki a CFX). A mostani lapommal meg a Realtek driver veszi el a hangot 2.11 fölött. Szóval ami jó, az jobb úgy hagyni, ahogy van. VGA-t persze próbálgatja az ember, de AMD/ATI-nál egy újabb hardver széria kiadásával szarnak már a régi hardverekre (ezért sok gyártónál nem is találsz újabbat utána), és a 38xx sorozathoz a 8.7-es Catalyst volt az utolsó direkt erre fejlesztett meghajtó. Persze az is lehet, hogy nem használsz olyan játékokat, amelyeknél kijön a hiba, ilyenkor felteheted az újabb drivert, viszont minél több új játék jön ki, annál nagyobb esély lesz a hibára.
Az aug 8.-i, látod, pont a 8.7-es Catalyst MSI verziója.MSI driverben ráadásul benne van a gyári tuning is (DOT), amit CCC-ből aktiválhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest