Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
Kiki18 #41759 üzenetére
hát nem tudom.. de sztem nem böszmeséget csináltak, ha egyszer már csináltak rá
amúgy nagyon hajaz a 7900GTX gyári hűtésre... most is megvan még az a kártyám..
én ennél jobb gyári coolert még nem láttam mint amilyen a 7900GTXen van -
kriszbon
őstag
-
kriszbon
őstag
válasz
Kiki18 #41677 üzenetére
Hát nem tudom mi lehet a gond! Azt hiszem ezeknél a lapoknál van az hogy sok vga kártyához nem mindegyik bios jó! Nézd meg hogy a te lapodnak hányas biosa van! Találtam a lap honlapján vga support listát (Itt van) nézd meg te is
Ha jól nézem akkor a P2.20 biossal megy csak a 3850-ed! -
kriszbon
őstag
válasz
Kiki18 #41672 üzenetére
Ha mindent kipróbáltál már, uninstall, driver sweeper, akkor esetleg még nézz körül a vezérlőpult programok telepítése eltávolítása alatt, hogy nincs e még valami fent a régi kártyától, egy CCleaner futtatás sem ártana utána! Ha semmiképpen nem jön össze, akkor marad a ringyóz újratelepítés, amúgy sem árt időnként, ha meg Nv volt előtte, akkor jobb is!
-
kriszbon
őstag
válasz
Kiki18 #41658 üzenetére
A régi drivert letakarítottad rendesen? Uninstall+driver sweeper, főleg ha nem Ati kártya volt előtte! Driverből én sokáig a gyárit használtam, és semmi gond nem volt vele, most a 8.12-est használom, és ezzel sincs semmi gond, ha a 9.4-est raktad fel, akkor próbálj meg esetleg régebbit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest