- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
varsam #42206 üzenetére
1280x1024 a default.
Mondjuk 1024-en sose néztem még, de most kíváncsi lettem.
(bocsi nem akartalak megbántani, csak azért vagyunk egy páran itt akik eredményeket közlünk egymásnak, és hirtelen kicsit meglepődtem)szasanyi:
, nem! 1440x900, ultra high és 4xaa, 8xaf az értelmes felbontásom bármelyik játékban.
-
szasanyi
félisten
válasz
varsam #42195 üzenetére
Állíts meg a ventit és nézd meg, úgy is hallod-e. Van ahol a venti alacsony fordulaton, van ahol valamely tekecs(ek) adnak ilyen hangot. Olyanról is olvastam akinél meghalt a kártya, és olyat is akinek semmilyen problémája nem volt vele.
Lord Vader: az én Gainward 4850 1GB Golden Sample kártyám E8400 mellett csinált 72xx pontot. Az nem lehet valós érték... hacsak nem 3DMark 06-tal. De az meg kevés...
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
varsam #42189 üzenetére
Próbáld ki a karit a Race Driver Grid-el! Ha nem hasal el a 850-es GPU-tól, akkor a többi gamma is bírni fogja.
Bár az enyém GDDR4-es és alapon 1143-on megy, az 1250-et elbírja.
A túl nagy OC-nek se mindig van értelme, mert egy bizonyos érték után hajlamos a visszájára fordulni. 3D Mark 06-al, vagy a Vantage-val ki lehet tesztelni mekkora OC-t visel még a kari pozitívan. -
-
szasanyi
félisten
válasz
varsam #42184 üzenetére
Amíg nem hibázik a kártya, meg nem fagy, nincs nagy gond. Persze a GPU és VRAMok hűtésére érdemes odafigyelni. Ha nincs hűtése, jól jöhet a VRAM-okra passzív hűtésnek 1-1 süni. Azért teszteld le rendesen a megemelt órajelekkel, és közvetlenül teszt alatt, vagy rögtön utána nézzél egy hőfokot is, így tudod ellenőrizni elégséges-e a hűtés.
-
Molnárka007
tag
válasz
varsam #42008 üzenetére
Hát,ha nemsikerül eladni a Giga x48-at,akkor ráiunok és azé sem veszek két 4850-et hanem veszek egy 4870x2-t,majd ha meg kevéslesz a gamekhoz a teljesítménye,akkor evszek mellé egy másikat,de az az igazság h a 4870x2 még nemérimeg a pénzét(még kurvadrága)azt akkorlenne érdemesebb megvenni mikor majd megy lefele a szezonja és kurvajókarinak fog majd számítani mint a 3870x2...
Nemtoom,mert rampaget ritkán adnak el és x48 Gigát meg ritkán vesznek...
Jah meg 3870x2-ben Asus az elégritka...
Lehet h megmaradok a Gigánál és egyenlőre hagyom a mostani 8600gt-met és majd télen mikor behúzódok a lakásba gamelgatni,akkor majd úgyis sokkal occsóblesz és majd akkor veszek egyet...
Kitugyg,mert még énsem?!?! -
bazsazs1990
csendes tag
válasz
varsam #41767 üzenetére
Hát a CPU-mat max 2.7GHz-re tudom huzni mivel egy kicsi Intel Dual Core e2180 2.GHz alap órajelen jár...!
igen kiváncsi lennék 1-2 tesztre!
Megvagy Elégedve a VGA-val!?
Nekem azt mondták neis reménykedjek hogy GTA IV full grafikán fog menni!Vélemény!?
akkor ez nem X2-es!?...
huzzva probáltad már a vga-t!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest