- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
Vidori #43241 üzenetére
- Nem tudok róla hogy progival is meg lehetne nézni, de elképzelhető.
- én 3 napja vettem használtan egy 10esért, így nem tudok még eredményekkel szolgálni. Láttam hogy neked is ilyen van ezért kérdeztelek hogy tudjam megközelítőleg mit lehet kihozni belőle. Az 1,1ns chip -ekkből elméletileg 909MHz -et(eff1818) lehetne kihozni, ha kap elég feszt akár többet is.Viszont a memória hűtő sünik nem kapnak sok légáramot a GPU bordája miatt.
- Véleményem szerint inkább a GPU -t, de a memória emelés is hozz a konyhára, természetesen a kettő együtt az igazi. Nem is értem igazából ezt a kérdést -
kriszbon
őstag
válasz
Vidori #41592 üzenetére
Aham és hol a gond? Mert ugye 690/828x2=1656 vs 770/1050x2=2100 de most nem értem hogy miért írtad ezt
Igen ezekben az olcsó lapokban aránylag jól lehet húzni a 200 fsb-s procikat, és szerintem egyáltalán nem gond az integrált vga, mivel nem az van használva! Amúgy ha fix 100-ra van rakva a Pci-e freki, akkor kb. 340 az fsb határ, és ha ezt beszorzod 12.5-el akkor az már elég szép, van akinek megy is annyit a proci így, de ezek sem egyformák!
-
kriszbon
őstag
válasz
Vidori #41590 üzenetére
Minek írjam át, mikor így is megy szépen 770/1050-et minden gond nélkül, ennél többre meg nincs is szükségem, mert túl sokat úgysem nyerek vele ha tovább húzom is
Az órajelet meg így is leveszi a Gpu-nál 300-ra idle alatt, és ilyenkor a venti az csendes, és mint írtam 72-73 foknál kapcsol csak fel(ilyenkor már a proci venti is teker úgyis)! Amúgy meg még mindíg jobb ha mélyebb hangon ordít, mint magas hangon visít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest