- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41965 üzenetére
a bios dátuma nem egyezhet, mivel két különbözőről beszélünk
ahoyg elnézem üzemel mindkét GPU-d. másban keresendő a hiba.
apropó próbáltad már a 9.5-ös katalint?venti és hőfokok miatt ne parázz, 2GPU-s kártyáról beszélünk.
értelem szerű, hogycsak az egyik GPU-nak van ventilátora, igaz, mindkét gpu-t hűti. a nagy hőfokingadozást én annak tudtam be, hogy az első gpu-n alu, a másikon réz borda van...!a hibád szoftveriális, vagy hardveriális..
#41967: ati.amd.com-on nem válogatnak X2 vagy sima között. egy kaptafa. ezt gondolom tudod. de a sapphire honlapján más a lány fekvése. ott van külön X2 driver. bár sztem ua, mint a többi!
sztem jó! de gondold meg, hogy telepíted-e vagy sem! nekem addig nemvolt LÁTHATÓ a gondom ,amig nem raktam fel új katalint. lehetséges, hogy nálad nem áll fent eza veszély, de ....csak szólok -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41956 üzenetére
próbáltál drivert frissiteni? ugyértem lepucolni, és újrafeltenni! kivenni, betenni a karit. ccmos, bios beállítás.hm. fura...
#41958: ez az egész kb mennyi idő volt? frissíteni frissítettél mindent Vista alatt, igaz? (ezzekkel a kérdésekkel szeretném kiszűrni, hogy nem-e lehet Vista hiba.) nekem ilyeneket télleg Vista 64bit alatt csinált. opreinstallt, gondolom kizárhatjuk, vagy megtudod oldani?...:u
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41950 üzenetére
pedig sztem kell, hogy legyen. ahogy elnéztem a CSÚSZKÁD nagyságát...! csinálj lécci képet a Eszközkezelődről, kinyitott VGA-val, valamint a CCC-dről, hoyg a csúszkád levan tekerve csontra. de az lenne a legjobb, ha 3 részletben lefotoznád a CCC Graphic Hardware-t. tehát szeretném látni, amit ír.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41945 üzenetére
information centert nyisd lem és graphic hardver-t nézd meg. ha nemlátsz Secondary Adapter-t, akkor levan tiltva...
41946: én már válaszoltam. olvasd el, ha nem világos, tégy belátásod szerint
régen énis 2db 3870 X2-t akartam a gépembe, de szerencsére lebeszéltek róla.
ugyhogy aki 2db 3780 X2-be akarja ölni a pénzét, hajrá! nemtudok már mit mondani. de Én, nem tenném. próbaképpen igen, de hosszútávra már nem -
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41943 üzenetére
ha nincs kis 3szög az egyiknél, akkor nincs letilva. ha bemész CCC-be, és megnézed hogy mit lát, elsődleges és másodlagos vga-t.
molnárka007 sztem feletsd el a 3870 X2 CFX-et. még nem az igazi. és valóban fűteni fog. jóa kari hűtése, ha szabályzod. ha nem, simán felkúszik az egekig. akkor már inkább 2db 4850-es. de többet tudunk, ha meglessz a pénz. szvsz
-
Molnárka007
tag
válasz
gixivo #41941 üzenetére
Hát az az igazság h jelenleg nincs egy ft-m sem,de ha minden igaz nem bukok és ballagok és igy majd lesz meg hát a nyárimeló...
Am azlenne a legjobb ha két gx2 vagy x2 lene a gépbe azé nagyon odalennék...
Am állítólag megvalósítható két 3870x2 a gépbe...
Miért melegedne?
Gyárilag szar a hűtés?
Van a toronyházamban egy jópár venti(Aerocool Siclone)
Nah szerintetek?...
Ha kell elmondhatom a konfigom mostani tulajdonságát is,ha másképp nemtudtuk tisem segíteni...nagydöntés és eklégszoros szerintem... -
Molnárka007
tag
válasz
gixivo #41935 üzenetére
Hali!
Egy 3870x2 vagy egy 4850 vásárlása előtt álok...
Nagyon csípem a x2 és a gx2-t,de mivel Gigabyte a lapom igy jóvolna bele Gigabyte 3870x2,de olyanba nincs....
4850-be van gigabyte,de az meg nem x2....
Lényeg a lényeg h karitkő vennem,de kérdés h szerintetek miet?
Vagy Sapphire() 3870x2(
) vagy Gigabyte 4850...
No most azért kérném a segítségeteket,mert nemtook dönteni...
Azszerint kőne választanom h meik az erősebb és meik az olcsóbb és meik a jobb teljesítményilge...
A 3870x2 szerintem egy kicsit erősebb mint a 4850,de többet is eszik és egy kicsit baggos dolgai vannak....
A 4850 az jó,de az nem x2 és az olyan mindennapi...
Ha az árt és a teljesítményt és azt nézzük h gigabyte lapba gigabyte lenen a legideálisabb,akkor ti meikre döntenétek kétdarab Sapphire 3870x2(azaz négydarab) vagy kétdarab 4850 1gb 256bit oc...
Én ugy gondolkodtam h a két 4850=65k(de nem x2 és gyengébb egy pöppet mint a két 3870x2,de kevesebbet eszik és gigabyte...)
A két Sapphire 3870x2=60k(de gyorsabb mint a kettő 4850,régebbi,nem gigabyte,sokat eszik,kicsit bagos,de x2 és olcsóbb és egyedibb)
Ti mit és meiket választanátok...? -
Dj Dekko!
őstag
válasz
gixivo #41930 üzenetére
Szia.
Ott valami árulás van. Hiszen nekem most jelenleg a Core2duo e8400-em van 4 ghz!
Hd3870X2 (nem tudtam húzni sajna a bugos órajel állítgatások miatt hogy nem szinkronban húzza a magokat)
Nekem.: Asus Rampage Formula x48 / 4x1G Geil Ultra / Core2Duo e8400 (4ghz) / Sapphire Radeon HD 3870X2 17500 Pont!!!!! 3DMark06 (default) -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gixivo #41913 üzenetére
miből gondolod, hogy nem aktív?
legegyszerübb eszközkezelőben megnézni, hogy aktív-e.volt valamilyen progi, de bedöglött tudtommal. amugymeg minden esetben használja a második magot, csak nem veszed észre. persze, ami támogatja a CF-et.
egyszerübben is lehet: csinálj egy 3DM06-t tesztet. majd tiltsd le a második magot, és úgyis egy teszt. észrefogod venni, mennyit számít a második GPU.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest