- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Na így már értkélehető eredményt kaptam Vantage-be
GPU: @855, Mem: @1100, CPU: @3300
Kép -
varsam
őstag
válasz
szasanyi #42208 üzenetére
jójó boccs. :S :/
Persze semmi baj, én hibáztam. Én is csodálkoznék a ti helyetekben.
Majd akkor megnézem úgyis.
Azért állítottam át, mert a monitor ebben a felbontásban csak 60Hz-et tud, amikor is elkezd iszonyúan magas frekvencián sípolni.Hát nincs szerencsém a hangokkal
Nem gagyi, Samsung, csak már 6 éves.
Sima 17es flat.
Ha lenne pénzem... már nézegettem őket, majd talán egyszer.. -
varsam
őstag
válasz
Alister71 #42204 üzenetére
A világért sem szeretnék átverni senkit.
Beléptem a progba, és annyit csináltam, hogy átállítottam a felbontást 1024x768-ra.
[link]
[link]
Torrentről szedtem le a vantage-t, és volt hozzá egy v101 nevű hotfix is, amit feltettem. Lehet h emiatt van ilyen eredményem, és ezért nem írja ki az összesített pontom, csak külön-külön? Nem értek ehhez, boccs.
Ha emiatt van, akkor letörlöm és újra felteszem e nélkül.
Egyébként csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyivel több pontot kapok, ha húzom a vga-t.Ciripelés:
Hiába szedem le a ventit, nem az csinálja, hanem a kártya. Remélem nem lesz semmi baja, nem bírnám ha ki kéne dobni -
varsam
őstag
válasz
Narancs #42200 üzenetére
Ahogy hallgatom csak terhelés alatt csinálja, amint több kraft kell neki.
Nem hallatszik ki, csak akkor hallom, ha közvetlen odahajolok.
Kössz a választ, én is vmi hasonlóra gondoltam, de most megnyugtattál.3DMark Vantage eredményeim egyébként:
GPU/Mem clock --> GPU score/CPU score
825/900 --> 6821/4653
855/1100 --> 7306/4685
Javult a helyzet az emeléssel. -
varsam
őstag
válasz
Alister71 #42194 üzenetére
Leszedtem a gépház oldalát, és vmi fura ciripelő hangot ad ki a vga-m. Mi lehet ez?
Mindegy h húzva van, vagy sem. A hűtő tuti nem, mert ha leszedem a ventit, akkor is csinálja.
Ahogy hallgatom, a kártya vége felől jön ez a hang, ahol a fetek (vagy mik) vannak, és csak akkor csinálja, ha terhelve van a kártya. Halk kis ciripelő hang, ha közel hajolok hozzá, akkor lehet hallani, ha visszateszem a ház oldalát, akkor már nem. Ez normális? -
varsam
őstag
-
varsam
őstag
válasz
szasanyi #42185 üzenetére
A kártyám csak a GPU hőmérsékletét mutatja, az a szőrös fánk izzasztása alatt sem megy 55 fok fölé. Hűtéssel most már nincs gondom, mert AC Accelero S1 van rajta, aminek vannak ramsünijei is, ráadásul egy 12 centis venti van közvetlen a bordán, úgyhogy hűt rendesen.
Szval ha nem fagy, akkor mehet, oké, kössz! -
varsam
őstag
Gigabyte HD3870 512GDDR3-as kártyám mehet 855/1100-as órajelekkel (GPU/Mem; alap: 825/900)? Nem fogja károsítani a kártyát az ilyen mértékű húzás? Ha a GPU ennél magassabb órajelen van, akkor fagy, viszont a memória viszi az 1150-et is (ennyit tudok neki adni max CCC-ben).
-
varsam
őstag
válasz
LLKobe #42138 üzenetére
Nekem ma jött meg az AC S1rev2-es hűtőm a 3870-es kártyámra. Nagyon jó. Ráraktam még egy 12 centis ventit, most idle: 32fok, load: 58!!
A gyári hűtővel nekem is 95fok körül volt a max, az még nem is olyan nagy baj, de még a hűtő is hangos volt.
Az L2 vmikor júniusban jön ki, azt írják.Más:
Kb milyen GPU és MEM clock értékeket lehet beállítani egy 3870esnek? Mennyit bír kb?
GDDR3-as. -
varsam
őstag
válasz
Molnárka007 #42006 üzenetére
Mennyiért veszed a 3870x2-ket?
-
varsam
őstag
Egy Gigabyte HD3870-esnek mekkora a TDP-je?
Egy Aerocool video magic 102 egy 12 centis ventivel megtoldva elég lesz neki? Most is 90fok a maximuma, szval ha ezzel nyerek 10 fokot mínuszba, az már nekem jó, és legalább full csendes lesz. -
varsam
őstag
válasz
Hurkaleves #41902 üzenetére
Multiba számít..
Amúgy mint jelenség érdekes, hogy hogy a fenébe tud ennyit visszaesni. -
varsam
őstag
válasz
Alister71 #41899 üzenetére
Feltettem, megy kössz!
Viszont van egy gondom. 3870-esem van, és nemrég tettem fel az SP2-t Vistához. Gondoltam jó lesz meg minden, viszont azóta CoD2-be kb 40-50fps-el kevesebbem van. Néztem már a 9.4, valamint most a 9.5-ös catalyst-al is, újratelepítettem a játékot is, de 100-nál több fix fps-t nem tudok kicsavarni a játékból. Összehasonlítás képpen CoD4-ben full grafikai beállításokkal is megvan a fix 125 vagy még több is.
Ötlet? vagy egyszerűen ennyit az SP2-ről? -
varsam
őstag
válasz
bazsazs1990 #41779 üzenetére
Sokkal jobb, maradjunk annyiban. Ne az órajeleket nézd.
Jobb gyártástechnológia, több srteam proci, minden.... -
varsam
őstag
válasz
bazsazs1990 #41768 üzenetére
GTA IV igencsak processzor igényes játék, ahhoz hogy az fullon menjen, erősebb proci kéne sztem.
Én 1024x768-ba játszok, Crysis high-on (nem full) 4x-es élsimítással is rendesen játszható.
Bár nekem egy 3,2Ghz-en megy a proci.
Mivel mondom, hogy csak 1024x768-ba játszok, ezért nagyon is meg vagyok elégedve a karival. Minden játékot full grafon, 4x-es vagy 8x-os élsimítással visz, Crysis-t nem, de hát az más kategória.
Cod4, GRID, Assisin's Creed és hasonlók.Ha teheted, akkor tényleg vegyél inkább egy 4830-at, vagy 4770-et.
De sztem ebben a kártyában sem fogsz csalódni, csak hát plusz 1-2 ezresért lehet jobbat is. -
varsam
őstag
válasz
bazsazs1990 #41766 üzenetére
-
varsam
őstag
Szerintetek mennyit érhet most egy Gigabyte HD 3870 512MB GDDR3 kari, még 2,5 év garanciával, tuning nem volt.
-
varsam
őstag
Gigabyte 3870-nél van lehetőség a ventilátor fordulatának szabályzására? Csak két pin-es csatlakozója van, így pwm nincs. Valahogy megoldható szoftveresen?
-
varsam
őstag
Helló!
Egy Gigabyte HD3870-esre szeretnék Accelero S1r2-őt feltenni. Meg tudná mondani vki, hogy a kártya fém rögzítőjének a tetejétől pontosan mennyire lóg ki a hűtő?
Nem vagyok benne biztos h elférne-e a házamban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest