- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Gorneck #7782 üzenetére
hát, nálam most az a szitu hogy van tőkém új konfigra, de az véglegesen csak januárra-februárra állna össze, annál előbb nem is tunnék venni gépet...csak mivel msot sztem embertelen érakon emebrtelenül nehéz hozzájutni, ha elterjedtebb cuccok lesznek, és végrehajtják az áresést akkor lenne pénzem egy ilyen karira, mondjuk 3850 fullra vagy 3870 litera (játék kell a halálnak hozzá) és mivel msot egy cégnél láttam 50ér powercolor 3850est, 52 ér meg a 3870 liteot, gondoltam akkor sem lesz oylan egetverően nagy kül, pár ezer - max 5 - köztük....de leeht tévedek
-
Foxmulder89
senior tag
-
-
Bundás22
őstag
-
Adamka3kerék
tag
válasz
Gorneck #7048 üzenetére
Nekem is lett,win képtelen volt netes segitséggel eggyütt detektálni...de már nem zargat többet....viszont ami baj: Észrevettem,hogy némely játékokban nem műkszik az élsimtás ,pl: UT 3 ban menüben sincs élsimi,meg driver állításra sem reagál, Stalker sem simít.
NFS PS, Test drive,Painkiller viszont jóLehet driverzűr?
Gorneck23: Nekem XP-n jött ki az ismeretlen ketyere.............
-
Simi121
aktív tag
válasz
Gorneck #7131 üzenetére
nekem még a 2900pro karimnál csinálta ugyanezt, ott az oldotta meg a problémát, hogy a gyári cd-t bedobtam és nyomtam egy Easy install-t, ha jól emlékszem igy hivták, mert már nincs meg a kari
utána felismerte azt a 2 eszközt is, ja és utána feltoltam a legfrisseb drivert.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Gorneck #6277 üzenetére
hát most vagyok túl egy jó másfél órás teszten és a következő eredménnyel zárult.
HD3850 256 MB @ 730/2000 MHz
HD3870 512 MB @ 777/2250 MHz (alapórajel)Crysis elég magas részletesség, az általam használt vegyes beállításokkal 22-35 között mozog mindkettő, alig van eltérés, egyik sem tölt többet a másiknál.
Gears Of War átlag fps-ben apróbb eltérés (46 vs 50), viszont a 3850-nel többször áll meg swappelni (igen, swappelni, gondolom ami nem fér bele a VRAM-ba azt pakolja a vinyóra a barom, ahelyett, hogy a fizikaiba tolná). 3870-nel is néha meg-megáll, de kevesebbszer
Blacksite Area 51 Gyakorlatilag az órajelek arányával egyezik meg a teljesítménybeli különbség, egyik VGA-val se igazán akadozik a játék (értem ezalatt a töltögetéseket). Átlag fps 36 vs 39, minimum fps 32 vs 34 (ugyanaz a pályarészlet)
Unreal Tournament 3 a helyzet hasonló a Gears Of Warhoz (milyen meglepő, hiszen ugyanaz az engine), a minimum és átlag fps láthatóan kevesebb a 3850-nél, töltögetésben apróbb különbségek mutatkoznak, minimum fps 27 vs. 34, átlag fps-t nehéz mondani ilyen játékban, de nagyjából 35 vs 45
Need For Speed: Pro Street órajelekkel arányos a teljesítménykülönbség, nem igazán vannak töltögetések egyik kártyával sem. minimum fps nagyjából megegyezik, átlag fps 44 vs 47 (Speed Challenge gyakorlópálya autók nélkül)
Nehéz döntés előtt állok, két órája hümmögök magamban, hogy mi legyen
Szerk: felbontás lemaradt: 1920x1200
-
keIdor
titán
válasz
Gorneck #6277 üzenetére
Én CoD4-et néztem pl. és ott csak annyi hátránya volt a 256MB Vram-nak, hogy nem bírta el az Extra texturákat... néha leesett 15FPS-re, de amint visszaraktam High-ra úgy ment, mint a villám!
(minden más On, és maxon)
Crysis-t néztem még, hát DX10 VeryHigh 1280×1024, NoAA, NoAF esélytelen volt (10FPS), de DX9 High átlag 30-35FPS volt. (1. map)
Szóval jó kis VGA ez, vedd csak meg nyugodtan...
-
keszegduda
őstag
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gorneck #4442 üzenetére
Nekem Kanadából lenne lehetőségem jutányosan beszerezni egyet karácsony környékén, de egyelőre nincs olyan game ami miatt érdemes lenne fejlesztenem (ProStreetet vártam, de az EA egyre mélyebbre süllyed, fps-ek közül meg csak a TeamFortress 2 fogott meg, de az hasít 2600-on is...), talán majd tavasszal... (meg a költségvetésbe se nagyon fér be jelenleg, szerencsére
)
rétisün: Ne legyél türelmetlen, annyit biztos nem kell várni rájuk mint a HD2600-akra.
-
csjoska
csendes tag
válasz
Gorneck #3755 üzenetére
Szlovákiában (nálunk) lehet rendelni HD 3850, 3870-es karikat, csak az a probléma, hogy kb. egy árban lennének a 8800 GT-vel. (ami most szerintebb jobb döntés lenne, ha lenne. de (még) nincs) Szóval az árak adóval:
HD3850 256MB 42000,-
HD3850 512MB 47000,-
HD3870 512MB 54000,-
8800GT 512MB 58000,-Megnéztem, de sajnos most egyik sincs nekik, várják a köv. szállítmányt. Az árak természetesen forintban és adóval.
-
Komplikato
veterán
válasz
Gorneck #3712 üzenetére
Mondjuk ATI-nál "jó szokás" volt bejelentés után csak bő 2 hónappal ellátni a kereskedőket, de most valaki állítja, hogy rengeteg kártyát kaptak a disztribek ... ellenben NV-nél mint ha kivételesen elcsúszott volna valami ezekkel a 8800GT-kel, ami elég furi mert volt nagy melldöngetés, hogy mekkora nagy dömping lesz.
-
shteer
titán
válasz
Gorneck #3708 üzenetére
csak tippelni tudok... első körben a közelebbi és nagyobb felvevőképességű piacokat szórják, ezt a régiót valójában 1 csatornán keresztül terítik - ez pedig a szűk keresztmetszet, mert a vásárlóknak most nyílik a tárcája - azzal nem lenne baj
mindenhol elég nagy a várakozás mind2 gyártó újdonságai iránt, és bevallom őszintén én is hasonlóképp cselekednék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest