- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardvery
csendes tag
válasz
4tom4nti #11188 üzenetére
Hali!Nekem is volt ez a problémám "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135)."Sajna nekem csak a Win újra telepitése oldotta meg a dolgot na és ugy jártam el mint ahogy a kedves kollégák javasolták:" Én a net 3.0-át szedném le hozzá először és mehet neki a 7.12 driver is akár. [link]"
(Pont mint Rick4...) -
katt777
félisten
válasz
4tom4nti #8498 üzenetére
Viennában. És online shopban. Nem tudom /pill van-e, de ennyiért ott is hiánycikk lehet. Na, végre megtaláltam a keresőt, eltartott egy darabig. A 175 Eurós 3870-et hirdető online shopot még nem.
Itt most 185,50-től (Sapphire) találni 3870-es karikat.
Ajánlom figyelmedbe a GeCube gyárilag túlhajtott 3850 (512MB) és 3870-es kártyáit 170, illetve 210 Eurós áron.
Mennyi is a 3870 mo-i ára?Már a sima, egyszerű Sapphire-é?
-
katt777
félisten
válasz
4tom4nti #8268 üzenetére
Még mindig nem érted, ezért nem is magyarázom. Elméleti max rendszerről volt szó (ami a hszt olvasva nyilvánvaló), egy, a jövőre, és a CF kihasználásának lehetőségeire vonatkozó kérdés kapcsán. Azt sem fogod föl, hogy nem a 3870-et állítottam szembe a GTX-szel (azaz a két gyártó max kártyáját), szóval szövegértés terén szerezz némi gyakorlatot, aztán fröcsögj.
-
katt777
félisten
válasz
4tom4nti #8263 üzenetére
Az az agyament, aki nem érti, mit írtam (meg ezt még bizonygatja is), főleg, hogy még külön ki is tértem rá. Pusztán arról volt szó, hogy egy elméleti max. VGA-rendszert GTX-ből lehet felépíteni, nem 3870-ből, és ez jelenti a hátrányt az ATI számára. (OK, Ultrából is, de nem azt tesztelték.)
-
MaSzKa
senior tag
válasz
4tom4nti #6568 üzenetére
a sapphire-hoz több minden jár Full
Sapphire-nál: kapunk DVI>Dsub, DVI>HDMI, S-video>RCA, S-video>kompozit, valamint tápkábel átalakítót egy ráadás CrossFire híddal. Szoftver fronton még ennél is jobb a helyzet: végre PowerDVD 7 került a dobozba, egy teljes CyberLink DVD Suite-tal, 3DMark06-tal és az elmaradhatatlan Black Box-szal.
van belőle Lite verzió is
-
keszegduda
őstag
-
NRG
tag
válasz
4tom4nti #6161 üzenetére
Én nem mernék powercol.-t venni, de nincs konkrét bajom vele
Ezt arra alapozom, mert gondolom ez a cég nem gyártó hanem veszi és felmatricázza, ennek következtében csak úgy lehet olcsóbb, ha olyan példányokat kap a gyártótól ami a kicsivel jobb márkák quality process-én nem megy át. (De nem biztos)
-
Speed®
titán
válasz
4tom4nti #6054 üzenetére
A memóriákat idekeverni badarság, bármelyik értelmesebb lap elvan velük.
A CF/SLI létjogosultsága csak a nagyobb wide monitorok okán nem kérdőjelezhető meg szvsz..szerintem semmi értelme 2 kártyát összekötve egyéni teljesítményük ~1.5Xesét kihasználva lenyelni a dupla fogyasztás-melegedés-zaj békáját, nem beszélve a majdani upgrade megduplázódott bukófaktoráról.
Mindenesetre ha eltántoríthatatlanul (és fentedd írt tényekre érzéketlenül) ragaszkodsz egy duálVGAs konfoghoz, a CFX jobb megoldás mint az SLI, szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest