- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
válasz
kiss(b) #4594 üzenetére
igen igen, csak nem szeretnék úgy venni gépet, hogy megveszek mindet kivéve a videokártyát, amire kivárásos spekulációt alkalmazok, se úgy hogy várok az egész géppel, aztán a karácsonyi banzáj lecsökkenti a készletet úgy, hogy nekem ne maradjon pl proci, vagy ne azt vegyem amit szeretnék, mert azéris szar a helyzet, mert karácsony előtt nem fog felhalmozni egy nagyker készletet, inkább eladja azt amije van (kivéve ha számol a negyedéves vagy akármilyen időszakvégi ÁFA elszámolással ;--)))..
HátSzóval igen.. (??!?)
-
Eyesis
őstag
válasz
kiss(b) #3714 üzenetére
én egy sima x1600on filózok :-)
én tényleg nem értem miér olyan nehéz küldeni kártyákat...
ha gyártó lennék, tudom, hogy németeknél eladok idén 100e darabot, és tudom, hogy magyarba 10e darabot, stb... akkor mivel jobb németbe küldeni 100e darabot és nekünk semmit, mint mondjuk, 90e németbe és 10e magyarba? vagy tudjátok mit? 95e németbe és 5e magyarba...na mindegy, én ezt biztos nem érthetem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest