- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Sikerült egy romantikus éjszakát együtt tölteni a 16e ft-ért kapható msi oc 3850-el."
Izlések és pofonok. Én a feleségemmel szoktam romantikázni.
Tényleg, és hogyan ment? Úgy simogattad, mint a reklámban a kocsiban űlő ürge a TV távkapcsolóját?
És komolyak a szándékaid?
-
LLKobe
veterán
Ezt már mind végigcsináltam, hiába. De egyszer élünk, megcsinálom mégegyszer. Nem hibás a kari, XP alatt hibátlan volt. De nem csak nekem jött ez elő, tehát nem hardveres hiba, de rohadtul idegesítő.
-
katt777
félisten
A Need for Speed a 6-os óta nekem már nem okoz csalódást. Szar, és kész.
Van már alig drágábban 260GTX+, ami gyorsabb a 4870-nél, de vsz. úgyis 4870-re cserélik, mindenesetre remélem, hogy nem Sapphire-re. Azért gyanús is volt nekem, hogy "load" a MEMIO 20°C-kal melegebb volt a GPU-nál.
Tedd fel a DosBox-ot, meg az NFS I SE-t, max a 4-est v. a Porschét, azok még játékok voltak. GTL, GTR1-2-E, rF, F1C is nagyon jó, de hiába a szimulátorok, ha mind pályaverseny. Az az igazi hangulat nincs meg, amely a NFS4-gyel a múlt ködébe veszett. Kapja be az EA, lényegében szinte mindent elszarnak. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Nem azt mondtam, hogy biztosan a 8.7 a legjobb, de nem kevés játékban akadnak problémák az újabb driverekkel, míg 8.7-tel nem. Tehát egyik játék esetleg gyorsul egy kicsit, egy másik meg majd el sem indul. Ha te ezzel a másikkal nem játszol, akkor számodra bizonyosan jó az újabb, de attól objektíve még nem lesz az.
-
cizoe
őstag
-
Zolexx
aktív tag
Hát, igen elégedett vagyok vele bőven, nagyon sokat ugyse játszom, amire kell arra meg bőven elég. Épp a proci 2.85ghz-n megy alapfeszen. Aztán ha majd kell több, 3.2-re fel. Alapon nem viszi a 3870 órajelét, de 760/1100-at viszi. Gondolom plusz fesszel vinné lazán. Majd kiprobálom úgyis.
-
fatal`
titán
-
Teaway
veterán
"Nem. Haverom gépében elég rég szolgál a agp-s 3850 hiba nélkül. Szerintem az nem egy olyan melegedő, drasztikus terhelésnek kitett dolog. Viszont, ha rá lehet tenni memó sünit, különösebb gond nélkül, akkor nem árthat neki a dolog."
Köszi.
Van rajta egy négyzet alakú rózsaszínű öntapadós vmi, aminek a közepén van egy kivágás, és ott látszódik a mag teteje. -
Reac^
őstag
Persze majd ha lesz 1 kis időm akkor foglalkozom a témával, régebben több időm és kedvem is volt ilyesmikhez, megaztán jópár topikot végigvittünk az aktuális "srácokkal"
De most a szabadidőm nagy részét leköti a kocsim
viszont jön egy halom játék (mintha lenne időm...) amit azért kiszeretnék próbálni és a szarrámoddolt 8600gt már kevésnek bizonyulna
Ezért is választottam ezt a kártyát.Arról van vmi infó hogy szabvánnyákos-e az msi féle oc verzió? Mert hogy nem gyári hűtő van rajt az ziher
Sőőt a pwm-en nincs is borda
Mellesleg a vizhűtés is ott áll a sarokban bő 3/4 éve, összeszerelésre várva
-
Drexler
tag
Thx a segitség,tudom de mást nem tudtam tenni ,mert a régi jó x1950 prom eltávozott az örök vga mezökre. Még nincs meg a lové a váltásra igy maradt a haldokló AGP. Procit hülyeség lenne már cserélni, a gammák meg sokkal jobban mennek mint az 1950-el, sokkal több fps van.
-
Kabu
tag
Nagyon jó cikk, már olvastam, sokat segítettél vele.....
Amúgy több helyen olvastam, hogy hangos a hűtő....Nem tudom, nekem ugyan ez a hűtő van egy ideinglenesen használt 7600GT-n, a ház benne van az íróasztalban, de az oldala le van csavarozva, viszonz így is csak egy tompa "susogást" hallani.... -
Piero89
aktív tag
Lekoppintottam a beállításaidat,tényleg meg se röccen így a játék és valószínűleg maradok is ennél
azért kíváncsi lennék hogy így dx9-ben milyen effektek maradnak el dx10-el szemben
mert így pár perc után meg nem tudnám mondani hogy mikor megy a játék dx9-ben vagy 10-ben.
mod: a rángatós dologra visszatérve...emlékeim szerint Pro Street és a Grid is ugyan ilyen tüneteket produkált amit az első patch-ek javítottak is,remélem Far Cry 2 esetében is lesz rá idővel valami megoldás.
-
Piero89
aktív tag
Megnéztem dx9-ben,ott tényleg folyamatos a dolog teljesen
,de ugyan ez dx10-ben már nem mondható el.Tényleg segít a dolgon az A.I. advanced-re állítása de teljesen nem szünteti meg a "rángatást" sajna....
Azért jó hogy megosztottad ezt az infót
,egyre közelebb a tökéletes játékélményhez
-
honda23
aktív tag
Még ennek utána járok. Köszi
A multi az megy, meg az enemy territory is.
Csak a single nem...
A kezdő videó után hal be, amikor kimegyek a cellából...
A Far Cry 2 8.9-es driverrel 1280-ban simán fut.
Még egyszer sem akadt meg.
Csak a távolságot kell levennem kb a felére a 256mb-os karim miatt szerintem -
hakos1987
őstag
igen, pofátlanul nyomom tovább ezeken az órajeleken!
egyébként majd nem akarom lelőni egy poént, de lesz egy qrva nagy teszt, amibe szerepelni fog alap és tuning órajeleken is...
bár sajnos mióta feltettem a 8.10-et, azót a gpu nem akar 960-on műxeni, csak 945-ön, hiába raktam vissza a 8.9-et...
pedig előtte csomót teszteltem 960-on... nem baj, most 16-16 vantage és 3dmark06 teszt is futott 945-ön.... na meg ugyanennyi alapórajelen... de csak a hangulatot fokozom, a nagy durranás kb hétfőre várható
annyit még megsúgok, hogy katt-al együtt csináljuk.... nah de itt télleg STOP
-
WesTM
őstag
Na így első próba után máris cáfolnom kell Katt állítását,ez valószínűleg 48** probléma lesz,mert nálam eddig sem jelentkezett.
Most az új hotfix felrakása után,sokkal jobban megy a játék,simább,selymesebb a futása,nincsenek fps droppok. Látszik hogy megint faragtak rajta. Úgy néz ki a driver programozók,még nem tudnak a 48 as karikra normális drivert írni,viszont a 38as kártyákat kezdik megszokni,megismerni.
Ezek után csak ajánlani tudom az új hotfixet 3850/70!!! kártyára.
-
Vicoo
senior tag
Hát a 3100 az megy neki most is (1,36 volt,gyári hűtő)
A GPU is bírta a CCCben a 830at, majd kiderül mit tud 3dmarkban...még felrakom 3200ra a procit is és mehet a bencsmárk,az eredményt majd posztolom
Már csak az a baj,hogy a RAMok így is 930 on mennek (800mhz Kingmax)
-
jambiyya
őstag
Elfelejtettem említeni, hogy árérzékeny is vagyok.
De a terveim nagyjából ezek, csak az izmosabb hűtő majd jövőre talán.
Olvastam pár írást a logouton a hűtőcserékről, és mindegyiknél kitérnek a vrm-ek hűtésére.
Talán láma kérdés, de a második verziónál nem látom, hogy ott hova is lehetne rakni a süniket. Ezért nem volt szimpi elsőre. -
TasiA
senior tag
Ohh köszi. 850 felett kifagy a MARK, meg a memóval se nagyon bírok feljebb menni. Azért nálam ezeken az órajeleken hibázgat néha a kari. A teszt alatt szépen rányitottam az ablakot a gépre
PROCI? hát igen, az eléggé satnya szegény, de ahogy elnéztem az árakat, legalább 26-30K egy normális C2D, meg 20K egy normális lap +6K a memori. Az mán majd 60 ezer. Én talán ha 20-25-öt tudnék kiárulni a masinámból, annyival meg egyenlőre számomra nem jobb az INTEL, hogy elköltsek 40ezret. Na meg pízem sincs ilyesmire.
Gamék futnak, oszt csá! Majd jövőre
Viszont boldogít a tudat, hogy ezzel a géppel mán 3. éve húzom. Értem ez alatt az alaplapot+ 1GB memót. CSak a VGA-t cserélgettem eddig, meg idén kapott +1GB-ot. Eddig gazdaságos
NA jó meg 3700+al kezdtem, de 4K ráfizetéssel szereztem az X2-őt he-he -
Piero89
aktív tag
Nem ref hűtős a kártya. 53-56 fok között mozog Crysis alatt azzal a soft vmoddal úgyhogy melegedési problémák ilyen szempontból nincsenek.
Amúgy ilyen a hűtése.Csak egy baj van vele, hogy hangos de cserébe jól hűtTasiA:Grat
-
Piero89
aktív tag
Hát nekiestem Riva tunerral de ott 810/1035 lett a vége.Aztán felraktam az ATT legújabb verzióját,és ott hozzá nem értő módon felnyomtam a feszt 1,254-re és úgy már 850-et is vitte simán
felette már 3D hibák jelentkeztek Crysis alatt.
Most nem tudom hogy ez Vmod volt e
ATT alatt 1,254-et állítottam be.Mennyi a normál feszültség 3D mellett?
-
WesTM
őstag
Valamit elfelejtettem, sorry a flamelésért. Úgy vettem észre a fc2 nem dx 10 ben indul magától vistán sem. Ezen könnyű segíteni. Megnyitod a dokumentumokat,majd a my games mappában megtalálod a far cry 2 mentését. Mappa megnyit és ott találtok majd egy GamerProfile filet. Ezt megnyitod wordel,word paddal lényegtelen. Majd a következőt keresed:
Platform="d3d10"(5.sor,első) Ez ha minden igaz nálad d3d9 en lesz,szóval írd át d3d10be. Megpróbáltam d3d10.1 ben indítani,de visszaállt akkor automatikusan dx 9 be.Remélem tudtam ezzel segíteni valamit,ugyanis a játék nálam jócskán gyorsult ettől. Próbáljátok ki!
Na mostmár abbahagyom!
-
WesTM
őstag
Far Cry 2 teljesítmény teszt: Ehhez talán tudtok hasonlítani.
DX9
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Optimal), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)* Average Framerate: 46,60
* Max. Framerate: 68,50
* Min. Framerate: 35,33
Jelenleg ennyit tud egy 3850/70 810/1125
Ez vista dx 9 eredmény. De rögtön kiegészítem a dx10 es eredményekkel.mod.: Talán fekete leves? Úgy néz ki dx 10 gyorsabb mint dx 9!!!
DX10
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Optimal), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)* Average Framerate: 48,85
* Max. Framerate: 71,57
* Min. Framerate: 37,47 -
- = Zk = -
félisten
úúúú a másik ÉNem
üdvözlet....akkor valszeg proci limites vok...(stalker
s hálósan vibrál,szaggat...alap beállitásoknál is)..lehet veszek vmi régi 3650-est és letesztelem azzal...hátha.mert ami van 1900xtx-em az még hírből sem tuddja a dx10-et
köszi Pajti
szerk:"A lényeg inkább fennt legyen cpu limited,mint lennt vga." ez mit is takar?
-
FeRRaR1
őstag
WestTM, ZK
ZK, WestTM
Nem hát, viszont a GPU többszálon sokkal jobban számol, mint a CPU, és a Dx 11 ben majd talán lesz 1 egységes API ami ki is használja ezt, vagy az Open CL, majd el vállik,
De sok lehetőség van a GpGpukban, ott ahol ki tudják használni azt a félelmetes teljesítményt ami rejtőzik bennük
1 ébként is ati Dobta a PhisX támogatást, pedig nV ingyé' adta volna /elvileg/
Inkább havock ot nyomatják, tuti nem véletlenül, ill nézzünk csak meg 1 Max Payne 2 őt v HL 2 őt, v Gerry'S modot
Gyóóó az a havok
-
hakos1987
őstag
köszi! egyébként igen, valószínű az egész nyák hűvösen tartása is közrejátszik, meg a vrm-ek hűtése is.... nagyon örülök neki, bár játékok alatt nem így tolom, mert egyenlőre felesleges
amúgy meg nem tudom rendesen állítani, hogy 2D/3D órajeleim legyenek...
katt: múltkor láttam, hogy vki linkelt egy progit, amivel az F8-at lehet kiküszöbölni.... így menne nálam is az ATT, de vajon miért csak a catalyt által maximálisan megadott órajelet lehet beállítani? azaz visszaugrik... lehet, hogy azért, mert CCC-ben hiába van kipipálva az enable overdrive, a kulcs jel aktiválásával mégis aktívvá teszi a max órajeleket, vagy nemtom
-
katt777
félisten
Hát az új Intelek el vannak cseszve szerintem, eleve mondták, hogy a beépített memória vezérlő miatt nem nagyon lehet majd tuningolni őket. Nem baj, én már elleszek egy darabig a mostani cuccal. Az AMD-nek meg van esélye behozni a 25%-os lemaradását.
Ja, "véletlenül" tolta ki a két kecske a többieket, biztos nem azért, hogy megmaradjon a pontelőnyük. De hagyjuk, mert megint ránk szólnak.
-
FeRRaR1
őstag
-
- = Zk = -
félisten
szeva Úr!
nagyon nem tudom mit csináljak,de úgy őszintén!
monitoron,és VGA cserén filózom.nameg a platform váltáson(ez bonyolultabb,de eztis bele kell számolnom)
jelenleg 1280maxba tolom...lehet adnom kéne nagyobb felbontást és mindjárt szebb lenne amit látok!nemtom..vennék monitort,de minek mikor mek ki hajóra?...nagyon filózom ezen.
a VGA csere megcsak úgy jött.nem tőlem!végülis ehhez a felbontáshoz lehet egy sima 3870 lenne a legjobb.nemtom.tanácstalan vok...monitor vagy VGA....hakos1987:viccnek is rossz..akk inkább elásom ide az udvarba
katt váltott?...hm.kiv leszek hány cimbit szerez magának -
szeva000
addikt
Akkor lehet gyűjtök egy 4850-re,azt még meg tudom venni év vége falé már
Egyébként Briattore mindenre képes...símán én is eltudok képzelni mindent róla
Node a tankolást nem lehet őrá fogni...De Kimi hibáját sem
Node már ideje a Mekinek VB címet hozniaRég volt már hakkinen,azok voltak a szép idők
-
katt777
félisten
Ott volt a Todt is, vazze! A lámpa meg szépen zöldre váltott, mutatták. De egy nyalókát vissza lehetett volna tenni, mint azt a példa is mutatta, a lámpa meg hiába vált pirosra (ezt is mutatták), ha a versenyző már a tükörbe néz, nem jön-e valaki a boxutcában. Kurva nagy IQ kell ennek a felismeréséhez.
A Domenicallit oda sem kellett volna vinni. A Montezemolo balfasz, annak kellett olasz csapatfőnök, nem volt jó neki a Ross Brown. Most akkor milyen alapon szidja őket?
Én mondjuk a töltő szállítójának is a körmére néznék, mert minden futamon egy csomószor beragad.
De a Briattore-t ismerve annak is adok 75% esélyt, hogy a Piquet szándékosan törte össze a kocsit, pont Alonso tankolása után, hogy az nyerhessen. No meg hogy a tilosban a boxutcába hajtó egyik felét megbüntetik a másikat meg nem, az is megérne egy misét...
Kimi meg adja vissza a jogsiját.szeva000: Csalóknak és bantu vadparasztoknak nem szurkolunk, főleg vörös vérrel az ereinkben.
-
szeva000
addikt
A lap+proci+ram cserélve lesz jövőre...,de lehet csak év közepe felé.Akkor is?Nemtomm..a 4850 mennyivel lenne jobb ha kissé több időre terveznék?Bááár sztem nem lesz most rá keret,de akkor lehet megpróbálnék azt szerezni
Jah..és mekkora és milyen procit érdemes mostanság venni? -
FeRRaR1
őstag
Nekem csak holnap jön meg a monitorom (nagyobbik) a kóterbe, addig hanyagolom a 2 FPS nagy ágyút
Tisztelem azt a vallást, amit a Ferrari jelent. Mert a Ferrari-imádat már nem szurkolás, sokkal inkább vallás szerintem.
Használj Byte vistát, az kevesebb rammal is be éri
Bár a szerver winyó éppen döglött
Apropó, vettem OCZ Reaper ramokat
-
katt777
félisten
Szerintem spec szart sem optimalizáltak rajta. Anno is 7-8 FPS körül szaladgált fullon DX10-ben, meg most is. És akkor 6000+ volt egy MSI K9AP-ban (driver meg javában 8.5 előtti, azaz gány), most meg egy E8400 egy P5Q-ban jó driverrel (VGA mindkét esetben kihajtva, de az AMD gyengesége max pár tized FPS-t jelentett maxon).
Viszont azt aláírom, hogy No1 a játékélmény. Ne is Clear Sky-ozz! -
katt777
félisten
Hát, én inkább tolom 1280x800-ban VH/H beállításokkal, vagy 1680-ban H-n, hogy a régi jelöléseknél maradjak. Inkább, mint hogy a VGA-m áráért egy 2 generációval korábbi grafikai "élménnyel" kínozzam magam.
Egyébként a DX9/10 a játéknak tök mindegy! Naná, hogy ez is csak papíron DX10-es!Akárcsak a Clear Sky. Hogy még meddig fognak minket ezzel etetni! Egyedül az AC volt DX10-es, de annak nem is kellett a DX9!
Kár, hogy egy kupac fos (sztem). De nem is akadt full grafikával, azaz látszott, hogy ha tényleg DX10, akkor tényleg jobb a DX9-nél.
-
FeRRaR1
őstag
Alfonsó be szopta a brét, maradjon csak a csiga zabálóknál
Kimi és Felipe tökéletes párosítás
Forza FeRRaR1
Közben én is vissza vettem a vezetést
off off
West, le maradtam valamiről? eléggé ki maradoztam az elmúlt hetekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest