- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni77
csendes tag
-
adalbert1
veterán
válasz
jambiyya #36890 üzenetére
Szerintem leghamarabb hétvége fele fogom jobban beleásni magam a témába, csütörtökön ugyanis pénzügy szigorlat, amire még tanulni kellene...
Amúgy ezért az árért én is úgy tartom hogy megérte, ma is megnéztem az iponos listát, ma már rajta se volt...
A 256 MB-tól ugyan kicsit tartok, de mostanában nem játszok valami sokat amúgy sem... Habár a DiRT most települ.
Ami vízválasztó lesz számomra, az tuti hogy a GTAIV lesz.
Eddig a PES 09-et próbáltam, az jól fut vele, de az már a 7600 GST-vel is ment normálisan.szerk.: 32 bites Vista alatt megy valakinek a powerplay? Vagy csak a GPU-Z téved az órajelekkel kapcsolatban? A kártya biosába belenézve is azt láttam, hogy 300-ra vissza kellene vennie 2D-ben az órajelet.
-
WesTM
őstag
válasz
jambiyya #36817 üzenetére
Valószínű ott gubancosabb a megoldása ennek,mert áthelyezték máshova a vrm. eket és ezért nem biztos hogy más hűtő rámegy. Akkor inkább ref. karit vennék,mert oda tuti rámegy a másik hűtés,és a vrm hűtést is meg lehet oldani. Valószínűleg az msi spec. hűtős kártyánál a vrmeket a hűtő jobb oldalára helyezték el ezért nem látszanak. Erre nem gondoltam eddig.
Vicco: Hagy szóljon. Nálam az e4500 megy gyári,homemade tuning hűtővel 1.3V on 3.2-t stabilan.A kingmaxokat meg meg ne merje szólni senki,mert tényleg nem rosszak tuningban. Nálam a 800asok mennek 860ban CL4!!!-el igaz 2V ot kérnek ezért.
Szerintem ahogy most beállítottad meg lehet a hőn állított 11k és akkor odasózhatod a haverodnak.
-
WesTM
őstag
válasz
jambiyya #36810 üzenetére
Egyik (1.) ref. hűtős,a másik msi oc hűtője. egyik sem rossz,talán a 2. al kevesebb a gond,viszont picit hangosabb,de mellette szól hogy tegnap Piero89 kolléga tesztelte ugyanezt az msi oc kártyát,és 850mhz es gpu órajelet ért el vele,ami nem semmi.
Szóval én a 2. verziót ajánlanám,ha nem zavar egy pici hang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Acer notebook topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 3DMark 11 eredmények
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest