- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
djxp01
senior tag
-
djxp01
senior tag
Most mi a faxt csináljak? Annak idején 148ért vettem a sapphire x 1900 xt-met, és most látom hogy jön a gddr4es brutalisabb x 1950es kari, az ára a kártyámnak béka segge alá fog menni, szerintetek mi lenne a legjobb megoldás, most eladni, és venni egy átmeneti kártyát, és majd megvenni akkkor mikor nem lesz olyan horror áron az x1950? hogy ne bukjak olyan sokat a mostani kártyámon?
-
djxp01
senior tag
A karimat szeretném kicsit húzogatni -> 620-ról 650-re a gpu, a mem alapon, és egyszerűen sehogy sem tudok rájönni, hogy mi a faxért nem tudom feljebb tenni a gpu-t, ahogy felrakom 650 fölé, kifagynak a játékok!! Megbolondulok komolyan mondom, de sztem lehet hogy a táp a gyenge hozzá (Áramerősség?!), amúgy chieftec 450es. Ha esetleg vki tud helpet akkor plíz. Amúgy deicide-nak fesz emelés nélkül is lazán megy a karija 650 felett(?) bőven, szóval nem értem mi a gáz nálam Tápkábeleket össze-vissza dugdostam, de semmi..Esetleg vkinek nincs vmi ötlete?
-
djxp01
senior tag
Nemtudom srácok, de képtelen vagyok a kártyámat, 650 fölé rakni, mert azután már fagy
Mi lehet a gáz? 6.3 catalyst, sp2, és a gyári túlhajtóval csinálom a mi a control panelban van. Nem lehetséges, hogy xtx biost kéne felraknom? vagy vmiyen progival feszt emelni ?
-
djxp01
senior tag
Valaki esetleg nem tudja, hogy mi lehet a gáz? ha 650fölé veszem a gpu-m, lefagy a 3dmark, játékok stb. tápra próbáltam már sokféleképpen kötni, amúgy 450es chieftec,és nincs 30db vinyóm , vagy hasonló. ATI catalyst túlhajtóval néztem eddig még, lehet mással kéne próbálkoznom? overclocker.exe? ATItool?xtx-re bios csere, vagy feszemelés?
a hűtő amúgy gyári, de nem megy nagyon fel annyira a gpu temperature mikor felveszem a mondjuk 680ra, hogy amiatt fagyhatna. Esetleg valakinek vmi 5let? -
djxp01
senior tag
-
djxp01
senior tag
10538
[link]
X 1900 XT @ 650/750 . A proci, és a mem nagyon lehúzzák a kártyát. De azért nem rossz szerintem. -
djxp01
senior tag
Végre itt a 6.2-es Driver a kareszhoz! [link]
Ha bárki valamilyenfajta gyorsulást észrevesz, léci jelezze, majd én is írok eredményeket, ha sikerül géphez jutnom
[Szerkesztve] -
djxp01
senior tag
Nah, sikerült feltornásznom a kártyát a gyári húzóprogival 650/763-ra. De szerintem több is menni fog
( gyári hűtővel persze még) Nemsokára írok 3dmark eredményeket.
-
djxp01
senior tag
Nemrég vettem egy sapphire x1900 xt-t, s egy pár progi nem ismeri még (remélem, hogy ez a baj)
ATi tray tools (legújabb) ezt írja ki '' unable to retrive information from BIOS! Please report to developer about your board'' ! REmélem itt is csak annyi a gáz, hogy túl új neki a kártya.
6.1es catalyst pedig nem lát Ati vezérlőt a gépben, úgyhogy csak a gyári catalyst-tal megy. 5.13... De elméletileg a 6.1-nek már ismerni kéne az x 1900-xt-t nem?
Esetleg nem tudja valaki, hogy melyik programmal lehetne overclockolni, ami felismeri ezt a kártyát, (ATItool nem ismeri, a gyári túlhúzó progi a catalystban gagyi) mert elég fura, hogy 4400 pontot csinál az alábbi konfiggal 3dmark 2006 ban (vagy ez normális:?) -
djxp01
senior tag
LOL. no comment
Sapphire oldala....
Adrenalin injekció a PC-nek
A felnövő nemzedék gyorsöklű virtuális harcosait a Sapphire holnapot elhozó ügyes hardver látják el felszereléssel. A Sapphire RADEON® X1900™ XT adja a süvítő szablya csapásának erejét vagy a visszarúgó ostromgépek elsöprő csapásait, s szállítja a játékosnak új hősi pályákon a játék élvezetének meg-megújuló ígéretét.
http://www.sapphiretech.com/hu/products/graphics_overview.php?gpid=137 -
djxp01
senior tag
Most nagyon offtopic leszek sorry, de meg kell kérdeznem , mert gondolom gyakran nézel errefelé Deicide!
Megnéztem a TTS-t , nagyon durva egy hely
Ezek közül valóak a memjeid? Amúgy 3500+ venice e6 tuninghoz, mindegy melyiket használnám szerinted? Mert elég hulladék ez az a-data 2x1gb 400mhz....Úgyhogy szeretnék váltani memet is..
Mushkin
2GB XP4000 3-4-3-8 Dual Pack (2x1GB) 73620 FT
2GB XP4000 3-3-2-8 Dual Pack (2x1GB) Redline 110160 FT -
djxp01
senior tag
Köszi szépen a választ. Meg még egy elmélkedő kérdés is lenne.
A helyzet az, hogy várok a nagy áttörésre, de azt hiszem, hogy ez már elég nagy ugrás lesz az x800 xl -ről. Szóval ha mindent eladok, áfát leírom, kb. 80 ezer FT-ráfordítással lesz egy csúcskártyám, amivel pl az ut 2007 is jól fog majd menni. Szóval a lényeg az, hogy érdemes megvenni ezt a kareszt? Vagy várjak az nvidia válaszára? -
djxp01
senior tag
Hi! Én is most tervezem az 1900 xt vásárlást. Pár kérdésem lenne:
-hol vetted/rendelted? http://www.vtcomp.hu esetleg?
-láttam, hogy 700on hajtod a gpu-t, a hűtő pontosan milyen amit ráraktál a kártyára (memre?)
-a gyári hűtővel nem menne a 700mhz?
Még egy uccsó kérdés, hogy a mushkin memóriádat merre vetted/rendelted ? Mert pont olyat akarok, ahogyan neked van 2x1gb....
Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest