- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
-
éN79
addikt
-
-
-
-
xlaci
senior tag
válasz
Vigneau #3335 üzenetére
Van az a kis pocok amire egy fekete gumit kellett ranyomni, aminek elmeletileg az lenne a funkcioja, hogy ne engedje a pockot a kartyara nyomodni. De en amikor racsavartam meg messze volt attol hogy fekete gumi nekinyomodjon. De ha annyira becsavaroztam volna, akkor szerintem kitorom a gpu-t a helyerol. Neked id igy van?
-
rudeee
senior tag
válasz
Vigneau #3326 üzenetére
Találkoztam evvel a jelenséggel.
A 9700Pro-val belefutottam ebbe a dologba. A mag 383Mhz környékére húzva több pontot adott 3dmark-ban mint 391mhz-en. Ez érthető is volt az én esetemben, mert Atitool-al rámérve 383Mhz-nél kezdett hibázni a GPU, így 391-en már problémái voltak, igaz képhibát nem generált. Egy Zalmi zm80d-hp hűtő volt/van rajta. -
xlaci
senior tag
válasz
Vigneau #3310 üzenetére
Az a baj hogy nem latok sehol temperature monitoringot
, elozo tuulssyal ezzel nem volt gondom.
Es akkor leirom mi van most
1 megnyitom az atitools-t, (van benne egy elmentett profil 675/945) es egy mix orajel van beallitva 621/945
2. ha mondom akkor kivalasztom a 675/945-ot oszt akkor ranyomok a loadra, ekkor beallitja 621/594-re
3. No mondom itt tuti van valami problema a kerekekkel, ranyomok a default-ra, ekkor beallitja vissza 621 945-re -
-
éN79
addikt
válasz
Vigneau #3183 üzenetére
Riva Tuner esetleg a különböző frekikhez nem megoldás nálad? Én azt azérrt is szeretem annyira, mert a monitorozó funkciója számomra messze a legjobbnak tűnik.
Csavirnyák: gondolom valamiféle műszerész csavarhúzóval próbálkoztál, de ha azzal se jött le, akkor az elég goromba megoldás lehet. -
Soak
veterán
válasz
Vigneau #3179 üzenetére
Igaz nem vagyok catalyst szaki ,de én mindig ugy szoktam ,hogy a low perf és a high perf órajelet emelem (eddig csak egyszer, mikor nem akarta az igazságot
) , szerintem nálad is valami ilyesmi a megoldás , mondjuk low és high performance között van feszültség különbség? (márha igy hivják)
-
éN79
addikt
válasz
Vigneau #3176 üzenetére
Egyrészről nagyon örülök, hogy az új kari ''kellemes'' minősítést kapott, és hogy végre megoldódni láttszik a dolog.
A másik a csavarokat illetően? Sajna, vagy ezekszerint szerencsére, de nekem nem volt (ilyen) tapasztalatom velük.Úgyhogy kitartást a csavirnyák eltávolításához.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vigneau #2856 üzenetére
Elég jó a VF 900, éN79-nek is olyanja van és nem szídta...
Esetleg ramsünit még rá lehet dobni.
Viszont ahogy most nézem a kétkártyás megoldások nem túl nyerőek. Egyrészt még eléggé gyerekcipőben jár a szoftveres támogatása. Másrészről olyan iramú a fejlődés, hogy hiába van két kártyád (ami persze sosem ad +100%-os teljesítmény többletet) a következő generációváltáskor már nem lesz eléggé ütőképes. Ehhezképest két erősen értékvesztett kártyán kéne túladnod.
Persze nem lebeszélni akarlak!
mod: amúgy kíváncsi lennék mennyit jelent egy ekkora bordán (számszerűleg) a hőcső. Elég kicsi felület, nem kell messzire szállítani (mint pl 1 cpu coolernél, vagy alaplapon ott tényleg van értelme), max hőmérséklet nem hinném, hogy nagyon különbözne. Jó gyorsabban hűl vissza talán meg lassabban éri el a max hőfokot. Vélemények?
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #2839 üzenetére
Közben megtaláltam a választ: [link]. Köszönet Soak-nak érte.
éN79: Köszönet a megerősítésért is, Barátom. Most már csak kell találnom egy forrást, hogy megszerezzem. Lehet, a Mistral lesz és Párom lesz a szállító. Ha már úgyis olyan sokat jár Pestre - naponta...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest