- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz
modern5 #12668 üzenetére
Az AMD nem hibas a no signalert.Ez Gigabyte sajatossag es azert mert allitolag egy alkatreszt massal helyetesitettek.( legalabbis az elso kartyakon) Abu85 leirt egy reszletes magyarazatot a "no signalra"
Visszaterve a te esetdre , a bios frissites segithet de nem 100% os a catalystnak sok koze nem volt a no signalhoz.Kiakadt az jopar driverrel, ha baja volt.(sajnos)
Nem tudom mit mondjk a crysis 2 hibarol , en is jatszodtam de nalam nem volt gond.Ha jol emlekszem, kozben drivereket is csereltem es az sem okozott problemat..Sajnos, sok no signalos gigat lattam es nem talatunk soha egy olyan jatekot vagy programot, ami biztosan hanyattveri .A legtobbeknel a FC2 bech volt a fekete barany, de lattam nehanyat amelyek birjak siman orakig (az enyem is ilyen), azthinned, hogy semmi baja aztan kifekszik valami mas alatt.Nalam Crysis es NFS Shift nyomta meg.Sot a NFSS meg win xp alatt is, pedig mindenhol az olvashato , hogy xp alatt nincs baj.De van, csak valoszinu ritkabban.Keress ra Abu85, Wittman, hsz. ra .Januar-marcius kozott nagyon sokszor tema volt ez a no signal.Sajnos ha nem talasz egy programot amivel biztosan hanyattvagja magat, akkor nem sok eselyed vagy hogy gariztasd.Szervizeleskor alltalaban egy 3dMark11 el tesztelik es azt birja .
-
lehel22
tag
válasz
modern5 #12645 üzenetére
Szerintem ha f3C is no signalos akkor minekepp vidd vissza mert nem tudhatod hogy a jovoben megjeleno jatekokkal hogy viselkedik majd.Nalam a Crysis2 siman ment soha tobbe nem volt no signal az uj biosal.Nem bujtogatni akarlak ! de szerintem ne hagyd annyiba.
.Probalj meg futtani Far Cry 2 benchmarkot maximalis reszletesseggel HD felbontasban.(1900x, 8xAA, Vsyncon, dirX10, ultra high minden)
Ha sikerul kiakasztanod (ezt a tesztet valamiert nem birjak a serult kartyak es legtobb megadja magat) akkor szinte nyert ugyed van mert konnyen be tudod bizonyitani hogy hibas a kartya.Ha a FC2 -t birja akkor sajnos ugy jartal mint en , hogy van egy serult kartyad ami ritkan ugyan de megdoglik es vele maradsz mert nem tudod garzitani. -
lehel22
tag
válasz
modern5 #12565 üzenetére
Ha a kartyat nem hasznlatan vasaroltad (amire mar az extulaj esetleg felnyomta az uj biost) akkor valoszinubb , hogy az egyel regebbi bios van rajta.( F3B) A ventilatorok alapbol nem 73 % mukodtek? Ha igen akkor az a regebbi bios es jo eselyed van hogy megszabduljal a " no signaltol" Ha a kartya orajele 775/1000 mhz, akkor regi bios, ha 775/1005mhz , akkor az uj.
Egy bios update valoszinumegoldja a gondot (sajnos nem 100% garantalt de sokaknal osszejott )En is egy enyhen "no signalos kartyat" hansznalok es az F3C bios ota nem volt hiba. Amennyiben megis uj bios van rajta es nyomja a no signalt , annyi maradt hogy megprobalod cserelteni.
uj bios : [link]
ezzel irod ujra a biost : VGA Tools -- @BIOS Version 4.1 Date 2011/04/15
[link]Sok sikert, remelem megoldodik a problema.
-
balikabo
tag
válasz
modern5 #12495 üzenetére
Én szerencsésnek mondhatom magam egyenlőre, eddig életem során 1x kellett valamiféle hardveremet visszavinni garisan, vettem 4 éve kb egy BenQ 22" os full Hd monitort, akkoriban az egyik legjobb volt, hazavittem és 2 nap után sötét képernyő és semmi reakció, visszavittem kicseréltek valami panelt benne 1 hét alatt és azóta is tökéletesen megy fateréknál. Próbáltad hogy másik kimenetre csatlakoztatod a monitort? volt egy 4830 as videókártyám és amikor kikapcsoltam a gépet sípolt a monitor, és volt hogy megfafgyott game közben, átdugtam a másik DVI portra a monitort és megszünt a probléma. Csak egy tipp.
-
kop8
őstag
válasz
modern5 #6164 üzenetére
Nekem is az aqua-búl van a karim és már gariztatam is egyszer videókarit. adtak másikat helyette
Én csak a crysis Warsal játszok a gpu mindig 800felett van a memória meg 1100-on és semmi gond, pedig volt nekem is Bs hiba.
Nekem jó 950/1160-on is
Nem próbáltátok már újra rakni a wint és úgy a legujabb ccc-t?
-
Rusher4587
tag
válasz
modern5 #3860 üzenetére
Win7 Ulti 64 bites
Gigabyte 890FX-UD5 alaplap
Kingston HyperX 4 giga mem.
4 magos Phenom II proci
Legújabb catalyst
DX 11Az elején arra gondoltam, hogy a memória buherálás miatt van, de akkor ezek szerint nem.
És ezek a problémák csak a 6850-esnél jelentkeznek vagy más kártyáknál is? Mert 8 napon belül vagyok, ha van értelme, akkor még kicseréltethetem egy 6870-esre...
Gondolom, ez nem csak kis hazánkban probléma, AMD mondott már valamit, hogy mit kezdenek a problémával?
-
wittman
aktív tag
válasz
modern5 #3703 üzenetére
ATT=Ati Tray Tools.
Természetesen már támogatja a HD6800-as szériát is. Az biztos, hogy nem rossz kis program én is sokáig használtam, de most nálam a RadeonPro a nyerő, főleg a driver finombeállítások miatt.
Krisz: tesztelem most én is ezt a log-olási megoldást. Viszont az érdekes, hogy felugrott 31A-re a fogyasztás. Na majd megnézem milyen áram volt ez. Ha VDDC, akkor az még bőven jó. Ha a 12V-os ág, akkor az már nem okés... Az én FSP Bluestorm II-em 30 Ampert tud 12V-on. Sok táp (20.000Ft alatti kategória) nem is tud ennél többet, inkább max 25A. Viszont ez így elég durva áramfelvétel.
Na akkor tesztelek...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
modern5 #3657 üzenetére
nincs mit, csak azért linkeltem a catalyst-ot, mert vannak akik nem a hivatalos oldalról szedik és hát biztos ami biztos. a sweeperhez meg itt van egy kis használati útmutató köszönet érte wittman-nak.
(#3658) MZsoltee: hát reméljük, bár így végig gondolva a dolgot nem elképzelhetetlen, hogy a hűtő a ludas, mert hát ugye referencia nyák, referencia biosz (érdemben nem nyúlhatnak hozzá), a táp elég neki (1000W-os bivalyokkal is ezt csinálja) csak a hűtés maradt ami különbözik. lehet, hogy igaza van banderasz77-nek. valaki letudná nekem írni, hogy hogy kell hőmérsékletet mérni játék közben (úgy, hogy játék után megtudjam nézni), mert akkor csinálnék egy mérést balck screen közben (kérdés, hogy meglesznek-e az értékek miután elszáll a gép).
-
MZsoltee
veterán
válasz
modern5 #3652 üzenetére
Kezdek félni még 1 Giga és ha minden igaz akkor nemsoká akár már ma jön az enyém is...
///Krisz\\\: Pedig azokkal nem szokott baj lenni, aztkéne kideríteni hogy esetleg ez emnynire függhet össze a Hynix memóriákkal, ha semennyire akkor emgint csak nyugalom van nem hardveres a gond...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
modern5 #3646 üzenetére
igen az tényleg nálam is megszünteti gondot, viszont én nem egy ilyen visszafogott kártyával akarok nyomulni.
Így kéne kinéznie az overdrive-nak, ha nem ilyen akkor szerintem töröld és innen töltsd le a legfelsőt (én azt szoktam, de az első három közül ebből a szempontból tökmindegy melyiket szeded le).
(ha volt a 10.12-es előtt 10.11-es a gépeden akkor érdemes driver sweeperrel kitakarítani uninstall után a driver maradványait.
)
(#3651) MZsoltee: Hynix, a többin lévőt nem tudom.
-
wittman
aktív tag
válasz
modern5 #3650 üzenetére
10.12-esben az overdrive a minimum értéke 1000MHz?
Tudsz képet adni erről, mert nálam bőven középen van a csúszka 1000MHz-nél.A Sapphire programjával meg mindenki le tudta csökkenteni és úgy nem csinál black screen hibát. Amikor a csúszkával csökkented a Vram frekit a sapphire TriXX-el, akkor az apply-t is nyomd meg alul, mert csak úgy rögzíti be a frekit.
Elvileg még mindig Hynix memóriát raknak rá Giga-nál.
-
MZsoltee
veterán
válasz
modern5 #3650 üzenetére
Pontosan milyen karid van milyen rendszerben?
banderasz77:Csúnya lenne, mindenki azért veszi a gigát, mert milyen jó a hűtése, erre meg kiderülne, hogy pont az a gyenge pontja, azt nem lehet tudni milyen ramokkal szerelték ezeket a kártyákat? Esetleg a többihez képest...
-
wittman
aktív tag
válasz
modern5 #3646 üzenetére
Igen egyenlőre csak a 900MHz-re való csökkentéssel működik.
AMD Overdrive-ban is lehet csökkenteni.
Ha neked még sem működik, akkor Sapphire tuning progranja is megteszi.
Sapphire TriXX Tweak UtilityTeszteltem több frekvencián 1000MHz alatt, de stabilan csak 900MHz-en fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- Inno3D GeForce X3 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Inno3D GeForce GT 710-2GB GDDR3 Videokártya
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest