- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
White
tag
válasz
petyus_ #15773 üzenetére
Ez a középen lévő 1 ventis hűtésű példány? Mert az nem hőcsöves. Én is azt hittem (bár én a 6950-es verziót vettem belőle) és jól pofára estem, hogy milyen gagyi a hűtés.
Hála a gyártónak meg sem indult a gépemben a kártya, úgyhogy egyből cseréltettem egy sapphire 6870-re. A 2 ventis az már hőcsöves.
Az XFX-ekbe tényleg nincs semmi tartozék.
Mondjuk az egész egy Gigás 5870OC-val kezdődött, ami megadta magát 1 hónap után. Ezt cserélték a 6950-re, majd ebből lett a 6870. Teljesen halk a hűtése még teljes terhelés alatt sem megy 2000 fordulat fölé, csak van egy alap pattogó hangja, ami kicsit zavaró.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
petyus_ #15753 üzenetére
Én a Toxicról tudok nyilatkozni de ha jól emlékszem itt egy fórumtárs azt írta , hogy "kb" a hűtő mindegyik egy kutya, sőt elvileg én a 6870es ref hűtőjét kaptam ha minden igaz..de cáfoljatok meg mert nem biztos ez.
Alapon "picit" magasabb az átlagnál nyáron 40-45, terhelve viszont az istennek nem menne 70 fölé még extrém tuning esetében sem és több órás nyúzás alatt sem.Átlagba egyébként jóval alatta is marad 60-65.Ventinek lesz hangja arra számolj.Én egy "custom" megoldást alkalmaztam tehát én állítottam be milyen hőfokon mennyit forogjon a venti.Játék alatt annyira nem zavaró, de van akit ez kellemetlenül érint.Idle ben nincs hangja ahogy szerintem egyiknek sem.
Hűtőcserét meg én nem szorgalmaznám , igen vissza lehet tenni a gyárit és le tudod gariztatni ha bármi lenne..csak a szervízesek se hülyék és simán "beleköthetnek" aztán nesze neked gari, user fail miatt.
Szerk: ilyeneket néznek pl hogy roppan a csavar amikor kicsavarják vagy sem..(vicces de ez így van!!) Én mondjuk soha semmi körülmények között nem nyúlok bele új és még garis dologba.Pont ezek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest