Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Young92 #17683 üzenetére
Dirt3mad van? illetve amit mondtak crysis.
memóriák, northbridge meddig melegszenek? túlmelegedéstől is lehet no signal probléma. főleg, ha furmarkot bírja, de játék alatt ugrik ki. ja és ne bencheld, azok annyi memóriát nem esznek. crysis játék közben tökéletes a célra.
-
zolisx4
őstag
válasz
Young92 #17478 üzenetére
Mehet vissza gariba
nekem is mikor 6850 es VTX em volt ez a hiba is volt ,és mindig előjött, sőtt még azt is kiírta hogy a sima 6850 es 2 magos a VTX számomra tabu ,
Nem lehet általánosítani mindegyik gyártónak lehet rossz kártyálya mindjuk nekem ebből 2 is rossz volt egymás után sajnos.Egy jó pár száz hozzászólással ezelőtt már leírtam ezt a hibát .
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Young92 #17476 üzenetére
Érdekes, VTX még nem csinálta.
Biztos, hogy ez a no signal crash/black screen?
Ez történik?
A hibajelenség: ezen játékok futtatásakor grafika terhelés alatt pár perc után a videójel megszűnik, stanby-ba kapcsol a monitor, a hang megy tovább kb 10másodpercig, majd eltorzul és befagy, közben a háttértároló dolgozik... a visszajelző LED alapján, majd leáll az is és a számítógépben csak a ventilátorok pörögnek, de nem is kapcsol ki a gép és nem is indul újra, csak reset gomb hatására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest