- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
-
Peter13
senior tag
Ezt nem tudom (sajnos nem áll módomban kitesztelni), de szerintem tuti elég lesz. Nálam full HD-ban már a kis kétmagos wolfinál sem jött ki az égegyadta világon semmi különbség az alapórajel és a 30%-al megemelt órajel között (2,5 vs 3,2). Semmi. Jó, VGA limites beállítások mellett használom, de most komolyan, nem ezért vettem? (minek ilyen kártya ha nem azért hogy natív febontásban mindent maxra tekerjek? Metro-hoz még így is kevés lenne
)
Persze lehet hogy maga az arhitektúra fogja vissza, nem az órajel (kisebb cache, kevesebb mag), de nálad még ez sem gond...szerintem bőven elég lesz
-
mepet
addikt
Szertinem elég alá a Q9550, főleg frankón tuningosan. Itt leírtam, hogy miért gondolom így.
De látom nem hisztek nekem, bizonyíték XFX 5870 1Gb-os karival (nagy különbség nem lehet a 6870-eshez képest):
szepsy: nem felejtetted fent az nvidia drivert, nálam akkor csinált hasonlókat. Ha VGA kábellel dugtad össze, próbáld meg DVI-vel, ha lehet. Próbáld ki más felbontásokkal is. Azt nem az ati CCC-ben, hanem a windows képernyő beállításoknál lehet állítani. Próbáld ki kisebb 16:9-es felbontásokkal, úgy mit csinál? Amúgy meg ez driver para, esetleg rakd újra a win-t! Ha azután is előfordul, akkor próbáld ki másik alaplapban, hogy megtudd, hogy vissza kell-e vinned a kártyát a boltba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged