- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotyek
tag
válasz
martin66 #18030 üzenetére
Én most tettem a gépembe egy 6870-et és felhúztam 900Mhz-ről 1000Mhz-re és simán futott rajta a Furmark órákon keresztül. Tény a játékokban mutatkozik meg, hogy egy kártya mit bír. No meg nekem lehet a C2D E8400 kevés, hogy rendesen kihajtsa. Bár én ehhez nem nagyon értek.
-
zoleeno1
veterán
válasz
martin66 #16219 üzenetére
Én is felhívtam őket, nekem azt mondták 2 hétig biztos nem lesz a gyártó oldala szerint és majd akkor értesítenek az aktuális árról. Rákérdeztem, hogy akkor csak ez EUR árfolyam miatt térhet el az ár max. 1-2 ezerrel? Azt mondta igen
Nyilván ez csak valami hiba a honlapjukban, gondolom automatikusan mapeli vagy vmi a gyártó szállítói oldaláról és valami gubanc van. De 1 próbát megért, hátha
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
martin66 #16125 üzenetére
A GTA4 se így, se úgy nem fog jobban futni. Ha elállítod a grafikát az autó beállításról lezuhan szinte a felére az fps. Nagy szar az egész. Fura mód a multija valahogy jobban optimalizált.
Egyébként a Radeonok java tudja a hyper memoryt, tehát ha úgy érzi kevés a vram magától is lopkod a rendszerramból.ha nem tévedek
-
polonic
félisten
-
rocket
nagyúr
válasz
martin66 #1986 üzenetére
Azon 2x3 SATA tap csatlakozo van, es azt irtad:
"Ja BSOD volt én is válltoztattam az ágon az SSD ment a sata_0-ra a többi meg utána 1-2 előtte az SSD volt a 2.-on."Ebbol az jon le, hogy csak felcserelted oket, de az ag maradt, igy persze, hogy nem valtozik meg a helyzet.
A tapon a SATA 3-4-5-re kellett volna kotnod, ez tuti biztosan a tap masik +12voltos agan van. -
polonic
félisten
válasz
martin66 #1718 üzenetére
Én a 10.10e hotfixet tettem fel. Ez a legutolsó hozzá. Majd a havonta megjelenő driverben a decemberitől lesz támogatás hozzá.
-
-
ati2
őstag
válasz
martin66 #1704 üzenetére
Csak szedd le a programok telepítése és törlése-ben a NV drivert, a Psysix maradjon, ha friss. Utána mehet fel az AMD driver.
Nálam nem kellett újratelepíteni és minden működik normálisan, pedig össze van fosva a 2+ éves XP-m rendesen, mert a DVB-C tunertől fasza kék halálom van IRQ less or equal NV-vel isHa véletlen valami nem működik, elég lesz akkor újraraknod az egészet. De a mostani driverrel úgyis ki fog fagyni pár játék ahogy írják a többiek. Szóval szerintem ráérsz a telepítéssel, amíg lesz normális driver a kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged