Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotyek
tag
válasz
martin66 #18030 üzenetére
Én most tettem a gépembe egy 6870-et és felhúztam 900Mhz-ről 1000Mhz-re és simán futott rajta a Furmark órákon keresztül. Tény a játékokban mutatkozik meg, hogy egy kártya mit bír. No meg nekem lehet a C2D E8400 kevés, hogy rendesen kihajtsa. Bár én ehhez nem nagyon értek.
-
zoleeno1
veterán
válasz
martin66 #16219 üzenetére
Én is felhívtam őket, nekem azt mondták 2 hétig biztos nem lesz a gyártó oldala szerint és majd akkor értesítenek az aktuális árról. Rákérdeztem, hogy akkor csak ez EUR árfolyam miatt térhet el az ár max. 1-2 ezerrel? Azt mondta igen
Nyilván ez csak valami hiba a honlapjukban, gondolom automatikusan mapeli vagy vmi a gyártó szállítói oldaláról és valami gubanc van. De 1 próbát megért, hátha
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
martin66 #16125 üzenetére
A GTA4 se így, se úgy nem fog jobban futni. Ha elállítod a grafikát az autó beállításról lezuhan szinte a felére az fps. Nagy szar az egész. Fura mód a multija valahogy jobban optimalizált.
Egyébként a Radeonok java tudja a hyper memoryt, tehát ha úgy érzi kevés a vram magától is lopkod a rendszerramból.ha nem tévedek
-
polonic
félisten
-
rocket
nagyúr
válasz
martin66 #1986 üzenetére
Azon 2x3 SATA tap csatlakozo van, es azt irtad:
"Ja BSOD volt én is válltoztattam az ágon az SSD ment a sata_0-ra a többi meg utána 1-2 előtte az SSD volt a 2.-on."Ebbol az jon le, hogy csak felcserelted oket, de az ag maradt, igy persze, hogy nem valtozik meg a helyzet.
A tapon a SATA 3-4-5-re kellett volna kotnod, ez tuti biztosan a tap masik +12voltos agan van. -
polonic
félisten
válasz
martin66 #1718 üzenetére
Én a 10.10e hotfixet tettem fel. Ez a legutolsó hozzá. Majd a havonta megjelenő driverben a decemberitől lesz támogatás hozzá.
-
-
ati2
őstag
válasz
martin66 #1704 üzenetére
Csak szedd le a programok telepítése és törlése-ben a NV drivert, a Psysix maradjon, ha friss. Utána mehet fel az AMD driver.
Nálam nem kellett újratelepíteni és minden működik normálisan, pedig össze van fosva a 2+ éves XP-m rendesen, mert a DVB-C tunertől fasza kék halálom van IRQ less or equal NV-vel isHa véletlen valami nem működik, elég lesz akkor újraraknod az egészet. De a mostani driverrel úgyis ki fog fagyni pár játék ahogy írják a többiek. Szóval szerintem ráérsz a telepítéssel, amíg lesz normális driver a kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest