- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ez lehetséges, csak éppen nem túl valószínű. szerintem valami triviálisabb gond van - azért is érdeklődtem underclock iránt, mert lehet, hogy egyszerűen csak nem bírják a GPU-k a gyári órajelet. a másik lehetőség, hogy a kasztrálás során elszúrtak valamit, és pl. maradtak nem 100%-os funkcionális egységek egyes chipekben - de ez csak akkor lehet, ha 6870-esekkel egyáltalán nincs ilyen gond, vagy legalábbis sokkal kevesebb.
gainwardgs: akkor kicsit bővebben - honnan tudná bárki, milyenek a chipek DX11-ben, amikor alig van DX11-es játék, és azoknak a többsége is alibiből tudja az új API-t? a tesszelációban elvileg jobb az nVidia, de ennek csak akkor van szerepe, ha a tesszelált háromszögek többségét ki kell hajítani, amit eddig csak a heavenben láttunk (meg talán a HAWX2-ben, nemtom, ott a végleges játékban mi lett) - szóval ez elméletileg szép, de gyakorlatilag mi a fenének? a compute shadert érdemben használó effekteket meg nagyítóval kell keresni, azokból túl sok konzekvenciát levonni nem lehet.
szóval végső soron megint oda jutottunk, hogy mire lesznek igazán DX11-heavy játékok (megjegyzem, DX10-ből a mai napig nemigen van ilyen), addigra már azt se fogjuk tudjuk mi az a Barts meg a GF104. de majd bacsis mester beveszi őket az egyik antikvitásos tesztjébe 2016-ban, és akkor kiderül -
ati2
őstag
Úgy néz ki megoldódott az IDLE problémám, jó elbaszott ez a mostani catalyst több monitoros üzemmódban.
Azt tudtam, hogy több monitoros módban többet kajál, de hogy a nem veszi észre, alapból hogy csak egy moncsi aktív ez már durva. Beraktam a kártyát délelőtt és bedugtam rögtön a projektort a HDMI-be, de csak most próbáltam ki.
Ráadásul XP alatt nem volt aktív a másik kimenet (10.10b), Win7 alatt meg kiterjesztve indult a catalyst (10.10e).Egy síma képernyőváltás oda-vissza után megjavult az IDLE állapot:
GPU 250->100 Mhz, RAM 1000->300 Mhz, GPU hőfok 55->44 °C, Venti 40->30%A max órajelre ugrálás megmaradt
-
Vasinger!
nagyúr
A LAP miatt lenne ez?
Hm... ez érdekes. Erősen felkeltette a figyelmemet. De csak akkor járok komolyabban utána, ha nem beta BIOS lesz fent a kártyán és friss w7-tel 10.12-es driver lesz fent és akkor is ezt produkálja.Azért csak 99%-on megy, mert van egy korlátozás az újabb 5k,6k ATI-kban, ami nem engedi, hogy 100%-on mennyen a GPU, hogy megnövelje a VGA élettartamát.
Melyik BIOS van fent és melyik Driver?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest