- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Akkor a Giga a te kártyád. Esetleg az MSI Cyclone, de az jóval drágább asszem. Persze, kézzel be kell állítani, de nekem 27%-os fordulat mellett terhelve nem megy 70 fok fölé a kártya, ha be van kapcsolva a két 12-es Swif2. Ha nincs, akkor sincs 75 felett, 30%-os ventifordulattal. Így még nem hallható szinte semmi a gépből, csak a vinyó.
(#21883) Lmh: Én még azokon felül csinálnék egy elemkivétes cmos cleart, ha nem megy, hátha...
-
belinho
senior tag
Ha rám hallgatsz MSI-t veszel, ezekkel még nem volt probléma itt a topikban, nagyon megbízható kártyák.
Én kerülném a Sapphire-t is, volt azért már itt jópár hibás példány abból is, de erről Szasanyi tudna neked mesélni akinél már a második Sapphire 6870 döglik be, pedig ő a agyon istenítette a Sapphire-t,hiába vitatkoztam vele, most meg azt írta soha többet nem vesz Sapphire-t. -
szacsee
nagyúr
Memtest kb annyit is ér ha csak 2 órát futtatod, sőt több napos futtatásnál is volt már, hogy valakinél nem jelzett hibát és szar volt a ram.
y-cruncher-t küld rá és ha lefut többször hiba nélkül akkor oké.
Catalyst is a memóriából foglal valamennyit, ha betöltődik az OS, tehát ha szar a ram, akkor van esély rá, hogy az okozza, vagy az IMC....
VGA nélkül nem szórakozik a rendszer több napos használat után sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest