- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Én nem próbáltam, csak trixx-szel meg AB-rel, de a külföldi fórumok szerint mással sem működik. A nem OC verzióban működik, de azt újonan már nem lehet egy ideje kapni. Gondolom, ez a szabályzó jóval olcsóbb volt, ezért került bele.
(#21682) Lmh: Ne bándd, minden szempontból kiváló kártya, a feszemelésről azt hittem, nekem is hiányozni fog, de rájöttem, hogy annyit nem ér, amennyivel többet lehet a kártyából kihozni. A hűtő extrahalk tud lenni, ha beszabályzod, alapból nagyon tekeri a kártya, szerintem feleslegesen.
-
belinho
senior tag
-
echterion
nagyúr
A Giga OC verzión nem lehet feszt állítani jelenleg, a többit majd megmondja az, akinek van lehetősége a feszállításra.
(#21677) Turbolada II: Tudom.
A titok a megfelelő venti. Bitfenix 14-es a tápban, két 12 centis swif2-es a házban (amit akár ki is kapcsolhatok, csak a nyárra való felkészülés jegyében került be), egy 9-es titán a procin. Meg némi modding a házon, hogy ne legyen a ventiknek légellenállásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest