- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
válasz
banderasz77 #23633 üzenetére
Az jó, persze lehet hogy nem lesz baja, ha meg mégis akkor majd cserélik.
-
Lmh
őstag
válasz
banderasz77 #23630 üzenetére
Ha van rá gari megveheted
Max cseréli a nagyker, lehet még jobbat is kapsz. szeretnek nem gigát cserére ajánlani, hanem mondjuk sapphire-t. Én így kaptam 2 gigás Sapphire-t helyette.
-
Apone33
őstag
válasz
banderasz77 #23628 üzenetére
Inkább ne.
-
Lmh
őstag
válasz
banderasz77 #23628 üzenetére
Nekem màsfél hónapot bírt, aztán cseréltetni kellett. Hűtése halk.
-
alibaba78
őstag
válasz
banderasz77 #13405 üzenetére
A masodik dvi port-hoz hasznalj dvi-i kabelt, es mukodnie kell!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nálam az 5770 így működik.
-
polonic
félisten
válasz
Csak egy dvi működik egyszerre. A másikat hdmi-re vagy dp-re kell kötni.
-
mikromanus
veterán
válasz
banderasz77 #13299 üzenetére
Mé' az úgy jobb? Szerintem erőteljesen CPU korlátos leszek, ha meg nem, akkor oda amúgy se kell a plusz teljesítmény a videokari részéről. Ijedős kis nyuszi vagyok én az ilyen vad (túl)hajtásokhoz
Maradok alapórajelen. eleinte mindenképp.
Azért majd igyekszek mindent jó nagy felbontáson futtatni, hogy ne unatkozzona videokártya se... -
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #13259 üzenetére
Szerintem ne lepődj meg rajta. Azért a 6870-esbe több az árnyaló, azt jobban kell hűteni. Minden bizonnyal magasabb fordulaton jár ugyan az a venti, mint a 6850-esen.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
banderasz77 #13229 üzenetére
Sztem működni fog vele.
-
mikromanus
veterán
válasz
banderasz77 #12987 üzenetére
Hol látsz te ilyesmit? Én sehol nem vettem észre a készletet max annyit, hogy külső raktár és 5-7 munkanap. Az alap bevásárlókocsi összeg meg egy, de az valami default érték lehet. Vagy te már adminként léptél be?
-
mikromanus
veterán
válasz
banderasz77 #12985 üzenetére
Ne legyél türelmetlen! A szállítás 5-7 munkanap. Visszajelzést kaptál. Mi kell még? Kockacukor és nyalóka?
-
mikromanus
veterán
válasz
banderasz77 #12983 üzenetére
Nekem az előzőnél felvették a telót és a levelemre is válaszoltak amikor érdeklődtem mi van velük és lesz-e ócsó' kártya
Mondjuk nem lett, de ezt a 6870-est már nem lehet áruhiánnyal kimagyarázni. Mondjuk ebbe a rendelés visszaigazoló levélbe már jelezzték, hogy a közölt árak csak jelzésértékűek és az árfolyamváltozás és beszállítók miatti árváltoztatás jogát fenntartják. Tanulékonyak. Bezzeg a webshop hibákat nem javították egy hónap alatt, de a válaszlevél automata üzenetét módosították
-
polonic
félisten
válasz
banderasz77 #12980 üzenetére
Alul, a lap alján contact us.
És ez jön be. Talán ez még jobb is, mint az e-mail. -
Biga123
addikt
válasz
banderasz77 #12976 üzenetére
Csak beszélgettünk.. itt már azt sem szabad
Írj a póverkolornak hátha küldenek neked is..
-
polonic
félisten
válasz
banderasz77 #12976 üzenetére
Jól van már. . .
Abszolút normális hangnemben társalgunk szerintem.
Biga is így gondolja, remélem.Ezek között nincs egy sem?
-
mikromanus
veterán
válasz
banderasz77 #12948 üzenetére
Aha. Végül rászántam magam a Powercolorra. Az egy vagy 2 cm-rel rövidebb
A webshop ahol leadtam a rendelést még ugyanolyan "minőségi" (azaz hiba-hiba-hibapártoló) így a megjegyzések rovatom picit tartalmas lett. Majd beosztják ahova kell -
mikromanus
veterán
válasz
banderasz77 #12939 üzenetére
Azért a minimum követelmény tápban picit fura nekem. Nem úgy van ez, hogy minnél fejlettebb egy kártya annál kevesebbel beéri? A 4850-esem még beérte 450Watt minimummal (hivatalosan is), ezek meg (5850 és a 6870) minimum 500? Kell nekünk annyi, vagy elég lesz a 450 watt is? Eddigi tesztek alapján amit a neten láttam terhelés alatt is simán belefér. Még az a 4-5 plusz vinyó fogyasztása is lazán belefér amit esetleg rákötök és még a 100 wattos világítás is hozzácsapható lenne
Vagy tényleg kell az az 500 Watt?
-
mikromanus
veterán
válasz
banderasz77 #12935 üzenetére
Argep-en találtam. Ugyanaz az üzlet, ahol korábban volt 28K-ért Powercolor 5850-es. Bár lehet csak 2 db, vagy elírták az árat. Mindenesetre azóta semmilyen 5850-esük nincs a rendelést se tudták teljesíteni már. De ez a 6870-es ár majdhogynem hihető és már több napja fent van. Csak nem elírás. A 6870-es meg nem kifutó széria még
Azért akadt 1-2 apróbb hiba eben a webshopban. Valamelyik terméket felrakták egy pár órára 365 milliárdért. Picit nehezebben ment a keresés felső korlátos ár csúszka beállításos megadással így. Bár ha 10k és 100 milliárd között kerestem akkor egész használható volt akkor isA Powercolor kártya a kép alapján a rövidített verzió lehet, de lehet csak rossz kép van fent, vagy a hűtő formája miatt tűnik rövidebbnek picit. Akkor döntsön az ár? Az olcsóbb annyiból kijön (ha van még ) szállítással, minta drágább.
-
polonic
félisten
válasz
banderasz77 #12912 üzenetére
Fogyasztásban a 6870 a jobb, plusz még fejlettebb az UVD motorja.
Nézd meg ph tesztet, ott le van írva sok minden. -
Pala
veterán
válasz
banderasz77 #12909 üzenetére
5870 erősebb kb. 5-10%-kal.
-
polonic
félisten
válasz
banderasz77 #12909 üzenetére
Ha csak a gyorsaság számít, akkor 5870.
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9406 üzenetére
Dehogy nincs: klikk
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9400 üzenetére
Szerintem elég az alapórajeles PCS+ bios. Vagy kell a + tuning? Hogy érzed?
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9397 üzenetére
A dokumentumokban lesz egy mappa, AvP_D3D11_Benchmark néven, ott van az értékelés.
Valdez: ott is arra próbáltam utalni, hogy a szandi gyorsabb, de játékokban ez a nagy előny nem jelentkezik, a PH2 is bőven elég, erre nekem rohansz. Ezért is írtam, hogy olvass vissza.
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9394 üzenetére
Ezt az AvP-t mérd le, max setting-en ment, 4xaa-val.
Van itt alap beállítás is, 1xaa-val, szintén full hd, 950/1200-es kari:Resolution: 1920 x 1080
Texture Quality: 3
Shadow Quality: 2
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 6861
Average Frame Time: 15.3ms
Average FPS: 65.4 -
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9380 üzenetére
Itt egy AvP bench full hd-ban, nézd meg mennyivel tudsz felé menni:
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2011-04-09 @ 15:48:59
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Video Settings from file <Config.txt>:
Resolution: 1920 x 1080
Texture Quality: 3
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 4Benchmark Summary:
Number of frames: 3482
Average Frame Time: 30.1ms
Average FPS: 33.2Use command-line option '-logframetime' to report performance frame-by-frame.
-
Valdez
őstag
válasz
banderasz77 #9388 üzenetére
Kezdj el játszani huzamosabb ideig valami gépigényes cuccal és majd kiderül
Nyilván ha 990/1275 hibátlan a teszt alatt párszor lefuttatva is, akkor érdemes azokkal az órajelekkel elkezdeni játszani szerintem és úgy menni lejebb.
Legalábbis én így csináltam, tehát ez nem mérvadó feltétlenül (még mielőtt valaki belekötne). -
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9385 üzenetére
Egy volt 3870Top-om a gyári órajeleibe is beledöglött, mert az Asus úgy gondolta, hogy annak a 850-es Gpu órajel jó lesz. A Grid és a Dirt már a rajtnál lefagyott. Ennek ellenére az összes mark lement rajta. Sima ref biost ráraktam, úgy használtam kb 1.5 évig, semmi baja nem volt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9380 üzenetére
Akkor jól jár vele aki megveszi.
Valdez: te, hagyjál már engem ezekkel, annyira nem érdekel.
-
Valdez
őstag
válasz
banderasz77 #9368 üzenetére
Az egy dolog, hogy lefut, de minden program alatt hibátlan így?
Nálam is lefut 1050/5000-en a 11 mindenféle hiba nélkül, amikor a vantage meg halálra artifaktolja és kékhalálozza magát. -
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9370 üzenetére
950/1200, átlagnak mondható.
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9368 üzenetére
Láttam, szép. Másik mennyit ment?
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9366 üzenetére
Pont emiatt használom a Sapphire Trixx-et, mert az AB buherálás nekem is szétszarta. Rakhattam újra az egész rendszert, mert nem tudtam megoldani utána semmivel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9362 üzenetére
Új vga-nál nem szoktam rögtön rendszert cserélni, kitakarítom amennyire lehet, kitesztelem magam, majd kicsit később rakom a friss wint, hétvégén, pl. az F1 alatt.
majd összevetem a régi winen mért eredményekkel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9349 üzenetére
-
alibaba78
őstag
válasz
banderasz77 #9351 üzenetére
Nagyjabol van egy 6870-ed.
-
Wukiwo
senior tag
válasz
banderasz77 #9349 üzenetére
-
Wukiwo
senior tag
válasz
banderasz77 #9347 üzenetére
tegyél fel egy 11 et és utána jó lesz a vantege is,nekem legalábbis jó lett
-
Wukiwo
senior tag
válasz
banderasz77 #9343 üzenetére
én várom ,hogy lemenjen rendesen
-
Beri
addikt
válasz
banderasz77 #9336 üzenetére
Azóta már nem a beta7 a legfrissebb, de a procedúra ugyanaz: [link].
Egyébként mért állnál meg 950-nél?jozsi252: Igen, a vapor-x hűtője jobb, a flex meg azt tudja, hogy nem kell displayport-os monitor (vagy aktív dp adapter) az eyefinity-hez.
-
Alister71
nagyúr
válasz
banderasz77 #9237 üzenetére
Futtattunk már jó pár tesztet, nem is sokat kell visszakeresned. Bár leginkább a cpu-ra helyeztem a hangsúlyt, mert kíváncsi voltam mennyire maradok el az E8400-essel, de sok játékban az általam használt, vagy még kisebb felbontásban sem volt akkora hátrányom. Vagyis ha pontosítani akarok, az E8400-es, 400x9-en lazán vga limitbe hajtja a 6850-est, az erősebb játékokban, full szűrők mellett, max grafikán. (vagyis ahol használom)
-
P.O.W.
tag
válasz
banderasz77 #8886 üzenetére
Nekem MSI Cyclone van és tökéletesen elégedett vagyok vele. Vedd meg bátran.
-
lehel22
tag
válasz
banderasz77 #8886 üzenetére
Nagyon jo hutese van ! Talan ennek van a legjobb leghutese, es halk is.
[link] -
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77 #8827 üzenetére
Ugyanolyan monitoron, ugyanolyan felbontásban (Dell U2311H) a Crysis 2 jobban néz ki a HD6870-en mint a GTX560-Ti kártyával.
-
lehel22
tag
válasz
banderasz77 #8815 üzenetére
A sebesseguk nagyjabol ugyanott van. A "zold" egy kicsit tobbet fogyaszt de huvosebb es 2 tapcsatlakoztato kell neki. Ha foglakozol filmkodolassal es lesz mellette egy kodolokartyad (leadtek transcoding PxVC1100) akkor az csak az Nv-val dolgozik ossze. Ha csak jatek akkor meg izles kerdese melyik a szimpatikusabb.
-
polonic
félisten
válasz
6850. Mit vársz egy amd topikban?
De egyébként is.(#8821) dscholtz
Persze, hogy átviszi a hangot. Csak majd állítgatnod kell az alapértelmezett hangeltőd a win-ben, ha a monitort meg dvi-n használod.
-
válasz
Egyik 19 a másik 20-1.
Komolyan.
-
Biga123
addikt
válasz
Amék olcsóbb!!
-
szasanyi
félisten
válasz
Gigabyte GTX460 1GB OC kártyáról váltottam HD6870-re. Jó csere volt (az ár az már más kérdés, bár nem a 6870 volt drága), de ennek ismeretében én is azt mondom HD6850-re cserélés értelmetlen.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
banderasz77 #8005 üzenetére
Ez az utolsó magyarázat rá. Tehát elvileg már nincsenek ilyen hibás karik, da hát az ördög nem alszik, úgyhogy én személy szerint nem javaslom, de aki akarja bevállalhatja. Nem tudom neked milyen szempontok fontosak, de nekem most az Asus V2-ese a legszimpatikusabb.
500. hsz!
-
Pala
veterán
válasz
banderasz77 #3917 üzenetére
Egy-két 6870-esnél is előjött tudtommal, bár ott nem általános a probléma, ez inkább az 50-es széria nyűgje.
Én a probléma ismeretében is halálos nyugalommal vettem meg a 6870-emet (nincs is vele semmi gond, kopp-kopp). -
krisztofer55
tag
válasz
banderasz77 #3917 üzenetére
Én is erre a kérdésre várom a választ. Kicsit kezdek izgulni.
-
krisztofer55
tag
válasz
banderasz77 #3904 üzenetére
-
MZsoltee
veterán
válasz
banderasz77 #3611 üzenetére
Ha ez meg lesz, akkor kiegyensúlyozott a gép lényegesen erősebb vga már nem fog beleférni egy beruházás lesz még, de az csak később egy SSD.
Nekem megy többféleképpen, majd kitesztelem 3-3,1-3,2 Ghz-en, de mivel nem 800x600ban akarok játszani elégnek kell lennie.
-
RootRulez
félisten
válasz
banderasz77 #3586 üzenetére
Akkor 6870...
Hogy tényleg előrelépés legyen...
-
RootRulez
félisten
válasz
banderasz77 #3581 üzenetére
Szerintem fölösleges cser, alig jobb, szemmel nem fogsz látni semmit... Csak azt, hogy kevesebb pénz marad a tárcádban...
-
Dark KillerX
addikt
válasz
banderasz77 #3582 üzenetére
Ha meglesz a karim jövőhéten,megírom tapasztalataimat.
-
Torry
addikt
válasz
banderasz77 #3582 üzenetére
Azzal sincs semmi gond. Teljesen referencia modell, a dobozban leginkább semmi nincs azért ennyi. Én is azt tervezek venni.
Viszont nagy differenciát ne várj 460 768-hoz képest, majdnem teljesen felesleges ez a csere, olyan 10 fps pluszba jössz ki. Full-HDhez inkább 6870 ill. 470.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest