- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alister71 #10399 üzenetére
Igen, csak lehet nálam ez már túlzás, és olyan gondjaim vannak mindig ami másnak nincs vagy nagyon kevés embernek.
Bár ha belegondolok, akkor a kártya nem lehet rossz. Hiszen, akkor egyáltalán nem muzsikálna. Már csak a W7 64bit integrált SP1-esre tudok gyanakodni. Bár MSDN-es verzió.
Nekem annyira nem jelentéktelen a Vsync és hogy nem tudok zenét hallgatni játék közben. CCC-ben hol lehet kikapcsolni a hardveres gyorsítást? Ki akarom próbálni, hogy anélkül jó-e.
-
válasz
Alister71 #10397 üzenetére
Jó akkor ez a probléma megoldva. Most próbáltam leszedni a 11.5-ös catalystet... Mit gondolsz mi történt? Elsötétült a képernyő, volt egy "_" villanás erejéig(mint amikor elindítom a gépet) és kész... kapcsolhattam ki a gépet.
Valdez: Ha tálcán van akkor is
Ha youtube-t kilövöm akkor minden oké.
Most nagyon gondolkozom, hogy ez lesz az a VGA ami a legrövidebb időt töltötte nálam.
Egyébként ne haragudjatok, hogy ennyit szenvedek és idegesítelek titeket is, dehát ha vmi nem jó azt vhogy meg kéne oldani(ha lehet).
-
-
Czimby
addikt
válasz
Alister71 #10363 üzenetére
Nekem 463x8-on megyeget az E8400.
Megnéztem jópár mérést a topicban több felhasználótól is , és a VGA pontjaim nem maradnak el különösebben még a nagyobb procival szerelt gépektől sem, szóval tényleg kihajtja a proci. Viszont a CPU score-ok lehetnének jobbak is, de majd egyszer.
-
válasz
Alister71 #10225 üzenetére
Pontosan
IT cuccoknál miután megvetted, egyenesen tilos az árakat nézni, ehelyett inkább élvezni kell azt, amit az adott cucc nyújt...
Pl egy másik eset: én mondjuk ha novemberben valami fatális hiba folytán 955et vettem volna, most kicsit csalódott lennék: az akkor 40ezres proci most 27k újonnan
Az i5 760 stabilan tartja az árát
Mondjuk itt a kínálat szűkülése is kicsit felfelé dobja az árakat, de többségében szerintem azért mert remek proci, és még mindenre elég manapság... Tuningpotenciál is van benne nem kevés
A 6850-et is egy hónapja vettem használtan 40-ért: most 30-35ért kaphatok egyet. Vagy átfordítva: most ennyi pénzért 6870et kaphatnék használtan.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
Alister71 #10190 üzenetére
Rendben, most már nem magyarázom tovább. Azt hittem, nem volt tiszta.
Nem, nem olvastam. De mondom, ez fel sem merült bennem, hogy baj lenne 150 mhz-es memória-órajel miatt.
Szerintem itt le is zárhatjuk ezt a témát.Egy kérdés, ami nem féloff:
A winflash-es dologhoz amúgy mindig le kell szedni az amd cuccokat, drivert, ccc-t, mindent?Bizony! Én már tudtam régóta. A dirt 3 topikot is én nyitottam
, elő is van vásárolva steamen.
-
polonic
félisten
válasz
Alister71 #10188 üzenetére
Csupán az itt leírtakra reagáltam. Nem írtam azt, hogy nem működik jól vagy bármi egyéb ilyen dolgot.
Köztük a tiédre is, amiben írtad, hogy mennyen annyin, amennyin kell.
Ezért írtam azt, hogy a 100/300 az AMD által beállított idle órajel, akkor csak ennyin kéne mennie, nem?Ez csupán arra a mondatodra szólt.
-
válasz
Alister71 #10141 üzenetére
Imádom az ilyen poénokat
Viszont jogos az észrevétel: ha 24-ig nem érkezik meg, akkor fejek fognak hullani
polonic: nem tudom, sztem lehet alapon nem produkálta, de letojom, nekem ilyen kártya nem kell: mostantól félve üljek le játszani attól, hogy bármikor kifagyhat a gépem
Ismerősöm visszavitt hozzájuk egy tápot, mert volt rajta egy karc (!!), és így is becserélték neki
Lehet velem nem lesznek ennyire jófejek, de még van egy másik opció is: visszavásárolják tőlem
Igaz bukok az eredeti árhoz képest vmennyit (modnták, hogy még 2.5 év gari van rá, szóval sokat nem vonnak le), de így minimális ráfizetéssel is bennelennék a dologban
Persze az überjó az lenne ha 1-1 le tudnám náluk vásárolni, pl egy ilyet
RootRulez: az az aláírás!!!!!!!
ezt megkönnyeztem
-
lehel22
tag
válasz
Alister71 #10059 üzenetére
Nalam (gigabyte kartya ) cakkra ugyanannyi a homerseklet mint amennyi 100/300 volt ( ~39 C) Cegnel megfordult jopar Hd 6850 kartya (Giga, Asus, Sapphire) es ott sem tapasztaltam homerseklet novekedest az uj driverekkel. VTX nem volt a kozelemben , tehat passz.Az biztos en sem orvendenek ha 4C novekedne a kartya idle homerseklete , de ismetlem en ilyesmit nem tapasztaltam az emlitett kartyaknal.
Ami viszont erdekes , es gozom sincs mi az oka az az , hogy gigabyte kartyak az uj 11.4 driverrel , 40% ventifordulatszam helyett 41-43% forognak.(Itthon is, cegnel is)
-
dewil666
őstag
válasz
Alister71 #10059 üzenetére
Nemrég tértem vissza a fórumra és csak most vettem észre hogy olvasom a hozzászólásokat 300/300-on megy újabb driverekkel.
Motoszkált bennem miért 41fokos alapjáraton pedig szellősebb házat vettem januárban és előtte nekem is 38-39 fokos volt. Na most már tudom miért. -
Bali27
addikt
válasz
Alister71 #10006 üzenetére
Pfff.. Ez hogy lehet???
Tetszik a végeredmény
Ja egyébként amióta feltettem a 11.4-et, a Red Orchestra nevü kedvenc játékomban a betűk olyanok mint a Firefoxban a hardveres gyorsításnál.. Ilyen életlen lesz a széle, majdnem hogy picit homályos.. Ez mitől lehet? Találkozott már valaki ilyennel?
-
Stingie
tag
válasz
Alister71 #9993 üzenetére
Gyari Bios van a dellen, fejbol nem tudom, hogy lehet-e huzni. Hazaerek, megnezem - probaltam keresni 775-os tokozasu processzort, de nem nagy valasztek van, amivel kicsit jobba tudnam tenni - komplett board-ot es ramokat meg nem akarok cserelni, ha nagyon nem muszaj...
-
válasz
Alister71 #9975 üzenetére
Ez egy elég elhamarkodott kijelentés volt. A DiRT2 volt az első DX11es játék, az F1 2010 pedig tovább vitte ezt a fonalat, nem is akármilyen minőségben! Szerintem a Codemasters-re lehet a legkevesebb rossz szavad... Nem mindenki gányolja úgy gányolja a játékait mint krájziszkettőék, mert arra még én is azt modnom, hogy FAIL...
szerk: off
-
-
Alister71
nagyúr
-
keke69
őstag
válasz
Alister71 #9856 üzenetére
Nemrég [linkeltem] be és ez is giga,én csak jót tudok mondani róla.Szerintem egyáltalán nem hangos,pedig refhűtős!Előtte egy 5770-esem volt rev 3-as attól sem hangosabb és még hűvösebb is 3D-ben 1 kicsivel!
-
jozsi252
veterán
válasz
Alister71 #9853 üzenetére
Eddig a giga mellett voltam de kezdek a sapphire mellé átállni mert tesómnak is vaporos van igaz 57xx series és hangtalan szinte illetve hőfokra is nagyon jó eredményt hoz. Már holnap venném is csak ez a régi még mindig rajtam van ( 4870 ) de ha sikerül elpasszolnom akkor minél elöbb megszerzem amit írtál teis, aztán oc-val próbálkozni fogok hogy mit tud a kártya - i5 2500 mellett
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
válasz
Alister71 #9827 üzenetére
Akkor úgy kérdezem inkább hogy megéri kockáztatni azért a plussz 10-15 fps-ért? Mert ugye ha nincs szerencséd és észreveszik a szervízbe hogy oc közbe szállt el a kártya akkor ugrik a gari. jó persze azért vigyáz mindeki a kártyára de ha nemlenne szerencséd és elszállna, arra értem hogy érdemes-e kockáztatni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Alister71 #9423 üzenetére
Ezt most nem értem!
Éppen hogy nem nagyon tesztelhető a CPU ezzel.
E8400 4GHz eredmény: -
banderasz77
addikt
válasz
Alister71 #9395 üzenetére
Alapon:
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2011-04-09 @ 18:22:35
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1920 x 1080
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 4256
Average Frame Time: 24.6ms
Average FPS: 40.6Use command-line option '-logframetime' to report performance frame-by-frame.
Tuning 990/1275:
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2011-04-09 @ 18:26:12
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1920 x 1080
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 5038
Average Frame Time: 20.8ms
Average FPS: 48.1Use command-line option '-logframetime' to report performance frame-by-frame.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged