- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz
MinionFlasH #9598 üzenetére
Ha jol megy akkor ne foglakozz vele.
Abban az esetben ha a kartya "nagyon serult" ugyis elojon elobb utobb a hiba.Volt akiken ez a bios sem segitett es ugyanugy No Signalt produkalt.Szerintem hasznald intenziven es ha mukodik hiba nelkul akkor ne bolygasd.
Ha a 40%on a ventilator hangosnak tunik , akkor MSIafterburnerrel allits be neki egy profilt.Siman allithatod 25% ra a coolerek sebesseget, mert a homerseklete a kartyanak semmit sem valtozik. -
Alister71
nagyúr
válasz
MinionFlasH #9600 üzenetére
Nem értelek. Ha a gyártó kiadott egy frissebb, javított biost, akkor miért raknád vissza a rosszat?
Az én VTX-em a TUL nevű company-tól származik, ők gyártják a Power Colort is. A VTX-hez nem volt frankó tuningos bios, ezért miután beüzemeltem a kártyát, rögtön feltúrtam rá a Power Color PCS+ biosát, ami 775/1000 helyett 820/1100-en hajtja a kártyát. Azóta is az van rajta, és tökéletesen működik, a bios id is egyezik, mert ua cég gyártotta.
Mi a para? -
Alister71
nagyúr
válasz
MinionFlasH #9598 üzenetére
Miért az új bios nem "gyári"?
-
lehel22
tag
válasz
MinionFlasH #9589 üzenetére
F3C vel kissebb eselyed vanhogy kideritsd, hogy a kartyad serult e vagy sem. Jonehany felhasznalonal megoldast jelentett .Ugyhogy ha F3C bios al teszteled kissebb a valoszinusege hogy No Signalt produkal. Ezert mondtam , hogy nem art egyszer letesztelni a gyari bios al hogy 100% e a kartya es utanna lehet foglakzoni a ventilatorsebessegekkel.Amugy ertheto ,hogy siettel feltenni az F3C t mert valoban faraszto ha 73%on suvolt.
-
lehel22
tag
válasz
MinionFlasH #9573 üzenetére
Innen letoltheted az F3_C bios-t ami megoldja a ventilatorproblemat.Ezzel a BIOS al a fordulatszam 40% ra modosul (IDLE )
[link]itt pedig a fleshelo program:
[link]Ha valoban gyakran veszik el az aramot akkor nem art egy UPS es ugy flesheljel.
Van meg egy egyszeru megoldas ha nem akarod piszkalni a kartyad biosat, letoltesz egy MSI afterburnert es belaitasz egy ventilatorprofilt .
[link]Hogy a kartyad serult e vagy sem azt a jelenlegi biosal tudod a legkonnyebben letesztelni,
Futtass Far Cry2 benchmarkot (max felbonntas, max reszletesseg , dirX10 , 8xAA, Vsync on) ha lemegy 5-6 loop, akkor nagy valoszinuseg szerint szerencses vagy es a kartyad rendben van.A no signal igy nyilvanul meg:
[link] -
Alister71
nagyúr
válasz
MinionFlasH #9582 üzenetére
A driver sweepert érdemes csökkentett módban futtatni.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Ha nincs black screen/no signal crash hiba a kártyával akkor felrakhatod az F3B bioszt is. Annál csak 25%-on megy a venti, az F3C-vel a black screen hibát próbálták javítani több-kevesebb sikerrel.
-
szasanyi
félisten
válasz
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
MinionFlasH #9576 üzenetére
Értem. Hát nem is tudok már mit írni, mert a 3 PH! kedvence már kivesézte a témát.
szasanyi te kilógsz a sorból. Nem akarsz egy logout szösszenetet összehozni?
-
szasanyi
félisten
válasz
Használd a VGA Tools -- @BIOS programot, Win alól. Csak a megfelelő BIOS verzió szükséges, és Stevie Wonder kivételével mindenkinek sikerül.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Az alaplapokon sem szűnik meg a garancia, ha biost frissítesz, a gyártó adja ki, ha pl kijön egy új proci, de a "régi" biossal gondok vannak. Ajánlott az új bios felrakása.
-
polonic
félisten
válasz
Nem veszik el a gari.
Frissítsd. -
Alister71
nagyúr
válasz
Az Atiwinflash-el a biosfrissítés gyerekjáték.
Ha a gyártó által kiadott frissebb, javított biost rakod fel, nincs garancia vesztés.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Mindenképp frissítsd a bios-t!
"...de már nincs gari a kártyán!..." Ezt nem értem. Miért ne lenne?
Black Screen vagy No Signal Crash Nem biztos, hogy előjön le kell tesztelni.
-
lehel22
tag
válasz
MinionFlasH #8707 üzenetére
Csendes es hatekony a hutese.Nemtudom melyik bugra gonolsz de ha a "No signalra" akkor eleg annyi, hogy ezeket a kartyakat nem erinti .
-
szasanyi
félisten
válasz
MinionFlasH #8710 üzenetére
Ha a táp egyébként hibátlanul működik el fogja bírni. A következő gép-upgrade alkalmával érdemes megfontolnod egy újabb, és 80+ modellre való lecserélést - a konfig változásának megfelelően esetleg kicsit erősebbre is.
-
szasanyi
félisten
válasz
MinionFlasH #8707 üzenetére
Nagyon hasonlít az enyémre, és azt nyugodt szívvel állíthatom, hogy teljesen hangtalan. ~1500 f/min fordulatszámnál magasabbat még nem láttam, és ott semmi hanga, idle meg még az 1k-t sem éri el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik