Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

Üdv!

Csatlakoztam a klubbhoz egy Proval.

Vizecskét műtenék rá, láttam vhol hogy (a Pro) rézhűtését lekapta, és elöl/hátul marad a 2 alulap, GPUra az univerzális blokk és csókolom? Nem tudom a feteknek elég lesz-e, vagy 20-25%n hagyjam rajta a ventit pörögni? Oldalt van egy 8cmes venti 5Von, ami inkább csak némi légmozgást generál a nyák körül mint hűt.

Jah, tuninghoz 026 atitool, és a feszek is jól működnek? (Kikapcsoltam hogy auto 3D módba lépjen, ha normálisan megy a tuning, akkor csinálok 2D/3D profilt is. Ha nem korrekt akkor marad a gyárija egyelőre, hisz még nem kevés sehova az ereje, csak amit bír olyan alacsonyra órajelezném/feszezném 2Dben, ill ue felfele, ha megy akkor XT órajeleket/feszeket kapna.)
    +1: Ha XT bioszt kap akkor annyira leveszi kb órajelet/feszt mint ha Pró lenne? Mert ha igen akkor lehet kap egyet; gondolom annyi mint korábban, force flash és kész.
    Ált mennyit mennek alapfeszen a Prok?

8pines kábelnek azon kívűl hogy CCC engedi a tuningot van értelme? A 3×75Wot megkapja így is, tuningolni meg 3.party progikkal lehet rendesen, nem? Vagy rosszul tudom?

Köszöntem segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák