- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maeg
tag
-
barnam_
nagyúr
lassan vált át 2D-ből 3D-be Ettől HD2600-nál nem kell tartani, mert ez nem kezel külön 2D és 3D módot
Képhibát se tapasztaltam, UT3 gyönyörűen megy 1024*768 maxon.(#8039) stevve: Nem a .NET a hiba, fenn van az 1.1 és a 2.0, SP nélkül. Az a vicc, hogy amíg nem töröltem le a drivert, gond nélkül ment a CCC a 8.3-al. Most hogy újraraktam, nem megy...
Amúgy van új ATT és úgy nézki a HD3800 mellett a HD2600-t is támogatni fogja.
-
Tuja1
aktív tag
huppsz az lehet
sőt biztos
viszont azt tartom ha egy 3 GHz prescot, alapórajelen hajtott karival, hoz xxx pontot,
ha a procinak vége lenne akkor már nem számítana a kártya túlhajtása mert nem lenne érezhető a különbség pöttyökbenvagy mi
a fenének iszom ennyit!!!!munkában még elnézik,
de itt??
-
istikovacs
csendes tag
sziasztok !
Vettem egy Sapphire Radeon HD 2600 pro 512 ram-os kártyát, agp-s. Nekem 32 bites XP-m van SP2-vel, 1.5giga ram.
Most az a probléma lépett fel, hogy a call of duty 4 közben, illetve az intrónál a windows pittyen egyet, és semerre sem megy, lefagy.
A www.canitrunit.com-on megnéztem, és azt kéri a gép, frissítsem a drivert (amúgy minden más jó). catalyst7.10 a gyári, az is van fenn.
Letöltöttem a 7.12-est nem megy fel (sem a 7.11, sem a saaphire oldaláról, sem az ati-ról)
Azt írja ki, hogy nem kompatibilis a driver, vagy az operációs rendszer.
A call of duty 2 a régi geforce 4200ti- kártyával jól ment. (Ezzel is elindul, de elég tré a célkereszt, az iránytű, stb.)
Most mit lehetne tenni? (gondolom valahogy fel kellene erőszakolni a drivert)u.i.:athoni neked ugyanilyen kártyád van ugye? hogyan tetted fel a drivert?
Köszönöm
-
barnam_
nagyúr
sata??: Tényleg nem pontosan ugyanaz, de láttam már olyat, hogy egy idő után átvariálják a nyákot (pl. Galaxy szokta csinálni), de attól még ugyanaz a vga marad.
Szerintem csak úgy lehetne eldönteni, ha leszedi a hűtőt, és felírja mivan a ramokra írva... az alapján már kilehet deríteni hogy milyen.
#5564: az a ROP-ok száma, csak az Everest nem jól írja ki. Nézd meg az SP résznél mind a 120 ott van! -
mert abban az árkategóriában amiben kerestem, ez a kettő volt raktáron (az inno3d még olcsóbb volt, ezért nem számoltam vele eddig... ) amúgy azért vagyok/voltam itt, mert mind a két oldalt hallani akarom + nem tudtam az ASUS gyengeségéről, ha nem kérdezem meg mindkét helyen...
de nyugi, szenvedéseiteknek lassan vége, holnap délelőtt véglegesítem a konfigot, és ahogy néztem, válasszak bármit, úgyis szívni fogok bármely márka bármely egyedével
ez a karmám
-
Szpisti
addikt
Csak a DirectX10 miatt gondoltam... Köszi a megnyugtatást, én is úgy gondoltam maradok a jó öreg 7800GS+ -omnál...
Különben cserélnék szívesen lapot PCIExpress-esre, de az akkor már proci(939-ről AM2-re) és ram(DDR-ről DDR2-re) cserével is járna, az meg rengeteg pénz... Annyit még csak számtanpéldában láttam...
Köszi minsenkinek a segítséget azért...
Talán még megvárom az AGP-s Dx10-es Nvidia kínálatot... Ha lesz... -
Egyszerűen: Ha PCIet akarsz alaplapot cserélsz...ha alaplapot cserélsz,cserélsz processort,ha alaplapot cserélsz,cserélsz ramot... Én is nehezen szántam rá magam, de megtettem (igaz az én régi gépem már benne volt a korban rendesen
)
Azaz egy PCIes VGA egy komplett gépcserét kíván.
-
bazz
megnéztem, NEM lehet kapni Miskolcon kellő alaplapot... ASRock-ot nem vennék (mégha úgy is tudom, hogy tán Asus "hulladékból" készül is), minden más 939-es alaplap, ahokl volt is, ott 20-25k (NForce4-esek). Gondolkodtam esetleg DDR2-es ramúakban, mert azon is lehetne spórolni, de nem láttam (gyártanak egyáltalán S939-es DDR2-es ramosat?)
Viszont ilyen számolások mellett:
Alaplap 13k (asrock), vagy 25k (asus)
ezek mind ddr1-esek, szóval ugyanúgy venni kellene bele még 1 g-t (10k)
HD2600XT PCI-e-s sem olcsóbb jóval semelyik boltban (24k körül), mint az AGP-s (25k)Szóval nem, nem igazán éri meg, mégha el is tudnám adni az alaplapomat (MSI->ASRock... jajj). Meg alaplapon sosem szeretek spórolni, ezért nem vettem régebben Tomato-kat sem...
amúgy nem érdekel, hogy komolyan veszel-e... kíváncsi lettem volna még azért más emberek véleményére is (amellett, hogy persze tiszteletben tartom a tiédet)
-
-
jól van, értem, a te álláspontod az, hogy mindent le kell cserélnem, okés, vettem, de nem fogom... Venni akarok egy karit a gépbe, és elfelejteni az egész fejlesztés mizériát... (mellesleg most sincs mizéria az AGP-s gépemmel, mondtam, ugyanúgy tolok mindent, ami csak Shader Model 2-vel elindul, mint eddig (Cod4, Pro Street, Crysis), csak persze alacsony minőségben, és ezt akarom feljebbtolni... ennyi. ) De most nem fogok elkezdeni kajtatni alaplapot, akkor már procit is meg ramot, vagy próbálni beszerezni valami mindenhibrid alaplapot itt a világ végén, vizsgaidőszakban, mikor nyakamon a sok meló is... Alaplapot amúgy sem szívesen szerelek, mióta meghalt a kezeim alatt egy régi, védőkupak nélküli AthlonXP (az enyém
)... Szóval igen, nem mindenki akar és tud mittudomén mennyi időt rászánni, hogy utánajárjon, alkotgasson, egyszerű megoldást akarok arra, hogy legyen egy olyan karim, amivel tudok továbbra is Maya-zni, de menni fog folyamatosan a HD film, és rá tudjak nézni az új játékokra (az esetek túlnyomó részében úgysem jön ki semmi olyan egetverő mostanában, egyedül talán a COD4 volt az legutóbb, ami megérte, hogy végigtoljam, no meg a Team Fortress 2). StarCraft 2 kell majd, és kész... Az meg gondolom menni fog AGP-n is
-
tari
csendes tag
Szia !
Köszi a választ, de ehhez hasonlóan cselekdtem és próbáltam ezt a két drivert. Ugyanígy csak a drivert tettem fel és a kicsomagolt ati vagy omega driverben kerestem az illesztő programot. Ezek után művelte a vid kártya azt a dolgot amit leírtam. Te ugyanazt a dolgot csináltad ,mint én, csak pepitában.
üdv
tari -
WD40
aktív tag
Nah raktam szép új XP-t, meg athomi módszeréhez hasonlóan a 7.11-es catalyst-et. Nade, már bootoláskor is pörög a venti maxon, nem úgy, mint a 7.10-el... Most már xp-ben pörög-leáll-pörög-leáll logika szerint rövidíti a ventillátor élettartamát
Én egy hülye kártyát fogtam ki úgy látszik, vagy csak a driver efféle telepítése nem volt jó neki? -
neo4d
csendes tag
Láttam itt a proharver oldalán a teszteket, mely szerint az 1950pro elég sok játékben megverte a HD2600xt kártyát,de bizonyos forrás szerint később jöttek azok a driverek, amelyek 75%-os gyorsulást eredményeztek. Igazából hd2600xt-t vennék, csak a teszt eredemények láttán kicsit elbizonytalanodtam. Egyébként sok különbség van a GDDR3-as és a GDDR4 kártyák közt?
-
Én 21-ért kaptam GDDR4-es Sapphhire-t
Pont úgy muzsikál, ahogy kell neki és amire számítottam. Nem egy erőbajnok játékokban, de HD-ben nagyon oda teszi magát! Játékokban pedig kicsit szerényebb re állítok mindent és már jó is
Meg vagyok elégedve.7600-ról tértem vissza az ATI-hoz, mert annak a drivere és a tv out kezelése nagyon rossz, finoman szólva. Erre rádugom a tv-t és nézem, nem kell bajlódni vele
-
cudar07
senior tag
értem, napokon belül meglesz
köszönömde van még apróság feltettem a 4,2 Everestet
alaplap 41 PC prob szintén
HDD 39 Hitachi (nem sok kicsit?)
GPU dióda 43 ATI CCC 43 (legyen jó)
de az everest AUX 41
PCPROB CPU 45
ez valahogy nem akar stimmelni
AUX meg a GPU dióda??
másoknak mit mutat?vagy megint hülye vagyok
-
Bernyó84
aktív tag
Én úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, hogy ha az egyik kártya 1-2 FPS-sel kevesebbet ér el bizonyos dolgokban, csak legyen az ára fele annyi, mint a másiknak
Szóval, ha jóval olcsóbb a 3850/3870 mint a 8800GT, akkor valószínű, hogy azt fogok venni. Márha lesz rá zsetonom .... -
Mercutio_
félisten
Van egy picike logikai bukfenc a gondolatmenetedben: Átlag háztartásban télen 23-24 fok körül van a hőmérséklet, míg nyáron minima egy hónapig 30-35 körül van reggel 9 és éjjel 11 között
Tehát alapból ~10 fokkal magasabb a levegő az alkatrészek körül.
És mivel egy kis házról van szó (Antec nsk1300) így az ha bemelegszik nincs az az isten, hogy a hőmérsékletet le tudd vinni
-
gaborbol
őstag
Ezek a játékok amit a saphihoz adtak úgy hiányoztak nekem mint mókusnak az erdőtűz.
Majd kiváncsi leszek amikor, egy vagy fél év után elkezd a kártyámon zörögni a gyári cooler mennyibe fog kerülni a hiba megoldása.
Mert a gigán max 800 ft-baAz én kártyám alapon most 47 fokos úgy hogy csak netezek.
A giga+1 darab 8cm-es 37 fokos.
Így hogy láttam mind a 2 kártyát bármikor elcseréném a shapimat egy gigára....(a saphival meg úgy vannak az emberek, hogy csöves márka, olyan mint nv-be az inno.
Nekem semmi bajom,előítéletem nincs ezekkel kacsolatba,azért is vettem,de sajna ez az igazság.) -
master(én)
tag
eredetileg sappshire-t akartam venni de ez volt.. ugyanannyiért.. ez a venti meg 8,7dBa hangot ereszt ki magából..szval észre se venni..sychte s-flex ...
3200+ orleans nem kevés neki? most 2500mhz-en jár ramok osztva 667-re.. igy 834mhz..everestben 8000mb/s memória olvasás, írás 7680mb/s....
sztem nem elég neki, de nem baj akk karácsonykor beújítok 2magos processzort.. -
soma665
csendes tag
Hello!
Kösz mindenkinek a segítséget, feltettem a sapphireon lévő drivert és ezzel minden tökéletes megy egyből.
Felrakta a CCC-t is gondolom ez a végső verzió (2007.0914.2139.36828).
Kérdésem, hogy fel kell még a WDM drivert rakjam v. HDMI audio drivert, vagy ezek is benne voltak a packageben?A jövőben ha frissitenem kell a drivert, CCC-t, stb akkor továbbra se tölthetem le az ATI honlapról? (Ez a telepítő van a az ATI-n: 7-10_xp32_dd_ccc_wdm_enu_53250
a sapphireon meg ez az AGPs: XP_8.42-070914a-053413E-ATI, akkor ez tök más széria?)Kösz
-
B2man
tag
Igazság szerint én a kapott lemezen lévőt raktam fel, majd azonnal néztem másikat. Gondoltam a termék (Sapphire) honlapján +nézem, és láss csodát. Letöltöttem az Omegát is, de nem próbáltam ki, megy ez. Bár Timeshift először problémázott, de gond nélkül megy, már nem kér driver frissítést. Vagy ez a lemezessel volt? Nem is tudom, rég volt már (3 napja).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest