Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
master(én)
tag
én úgy oldottam meg h találtam itthon olyan vastag tollbetétel ami a borda közé és a venti csavarhelyébe nehezen belecsúszik.. és felnyomtam rá.. leolvadni nem fog
és tartja.. már kb 5napja van úgy feltéve.. először csavarral próbálkoztam de az tényleg szedi a festéket..ezért inkább elvetettem.. 
-
gaborbol
őstag
Nekem az eladó mondta,hogy, ha ők raknak össze koplett gépet akkor ők,felcsavarozzák rá. Ezt követően én is simán rácsavaroztam .Nem kötelező,akár 140-es gyorskötözővel is lehúzhatod a rácshoz.
(Ha szólank azért mert, egy darab vasról lejött a festék 1-2 miliméteren, és ezért nem garis,jól körberöhögöm őket.Kb olyan,veszek egy autót motorhibás lesz,de nem javítják mert karcos a motorgépháztető....
De menj bizosra,gyorskötöző

-
athomi
veterán
Joggal mondhatják, hogy a kártyát nem küldik garira, mert felületi sérülések érték.
FreeZer25: Kiegészíteném előző mondókám azzal, hogy a 7600GT-t inkább hagyjad, mert elég drágán lehet hozzájutni az AGP-s verzióhoz, a 2600XT meg sokkal erősebb nála, de még a 2600pro is jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- ASUS Zenbook 14 Flip UN5401QA / 2.8K OLED / Ryzen 7 5800H / Radeon Vega 8 / 16GB RAM / 1TB SSD
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
es szep a graf! ilyen:

és tartja.. már kb 5napja van úgy feltéve.. először csavarral próbálkoztam de az tényleg szedi a festéket..ezért inkább elvetettem..