Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
gaborbol #2990 üzenetére
Hogy jön az ő vásárlásához az, hogy neki mi hiányzik? Neki meg a never winther night 2 hiányzik annyira, "mint mókusnak az erdőtűz".
Nem fog az zörögni ne izgulj. Aki meg igényes hűtésben, az meg úgy is lecseréli vmi komolyabbra. Peet210 amúgy sem az a típusú ember, aki gányolni szeretne egy 8cm-es ventivel.
Az egy plusz pont mondjuk a giga-nak, hogy 3 év garis."a saphival meg úgy vannak az emberek, hogy csöves márka, olyan mint nv-be az inno"
Akkor vegyél BFG-t és társait és akkor elmondhatod, hogy a tied tök jó márkás. -
-
Johnny
senior tag
válasz
gaborbol #1718 üzenetére
Nekem is ilyen karim van. Nálam alapon (zárt házban, de úgy látszik azért jobb szellőzéssel) 48-50 fok körül volt a kari. Terhelve túlmelegedett, lekapcsolgatta a monitort. Én 12 cm-s ventit tettem rá 5V-n, így terhelve is 50 fok alatti a kari.
Ez a hűtés nem jött be a Gigabyte-nak. -
Zolee11
senior tag
válasz
gaborbol #1698 üzenetére
Csak halkan annyit megjegyeznék, h ezeket a chipeket 100 fokra tervezik és ezen a hőmérsékleten kb. 4-8 év üzemidőre...
(ha megnézitek az nvidia 127 fokon csökkenti az órajelet, mert néhány driverben ezt is meg lehet nézni mint infót, az új drivereket nem ismerem...)
szal nem kell itt izgulni a hőfok miatt, izzadjon csak, azért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest