- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyételmű, hogy egy kártyás rendszert célszerű csinálni.
1- kisebb zaj
2- crossfire sem duplázza meg a teljesítményt, hatásfoka játékfüggő
3- elavult kártyákat vennél, mostmár nem szabad DX 10.1-et nem ismerő karit venni.-ha mindenképp CF kell, akkor 3650-et kösd párba, az már DX 10.1
Továbbra is HD3850/9600GT valamelyikét venném. Tekintve h. lassan ide kell már érnie az AMD vga árcsökkenésnek.
Ha meg lapot veszel, szerintem vegyél olyat, ami most volt a PH tesztben, nem kicsit dúrva, és olcsó.
-
AMD-ből X2 4000+, 4400+ már elég neki, Intelből meg kb. egy E4300 lehet, ami már kihajtja. A választás szerintem mindegy, hogy AMD vagy Intel. Persze, ATI-nál nem láttam még olyat, hogy CF-ready vagy nem valami.Én AMD mellett döntenék - főleg ára miatt, de ez szubjektív kicsit
-
-
Elég érdekes teszt éredekes eredményekkel... Meg kell jegyezni azonban, hogy AA és AF be volt kapcsolva a játékokban, ahogy a cikkben írják is. Az látszik, hogy ez a kártya nem szeretei ezeket, de nélkülüük elég látványos lehet a gyorsulás. Az azonban meglepő, hogy a 8800GTS 320MB-os verzióját megszorongatják, ha ketten összeállnak.
-
barnam_
nagyúr
-
TasiA
senior tag
Nem lenézni akarom a karit, nekem is ilyen van, csak ez ennyit tud és kész. A vadabb és jobb kártyákhoz, meg gamékhoz ,már elengedhetelen az izom proci, de ez a 2600-os kategória szerintem még nem az. Lehet rosszul látom, de mivel adott volt a rendszer, amiben csak a procit cseréltem 1 magosról 2 magosra és még az órajelek is ugyan azok, ezért merek ilyeneket leírni.
-
TasiA
senior tag
Nekem is ilyen procim volt, de csak 2700-on hajtottam, meg +512 ram és semmivel nem lett gyorsab szintén 2700-as X2-vel. Szal símán kihajtja a kártyát. Saját véleményem, ha valami akadna a gépeden, akkor inkább venni kell egy erősebb kártyát oszt kész, meg ahhoz a jobb proci. Szerintem nagyon nem egy bivaly kártya, hogy atomreaktor prikat kelljen alátenni. 20ezer forintos kategóra, ennyi.
-
fagy53
nagyúr
Ne a maximumra törekedj egyből, állítsd 850/850-re.
Nálam néha nem viseli el az AGCT, hogy a GPU-t és a vmem-át egyszerre állítom be.
Ezért először a GPU-t Set Clock-olom, majd a vmem-et.
Ha Qimonda memchip-ek vannak a lapodon 900MHz-et biztosan elvisznek, de a GPU nem biztos, hogy 880MHz-et kibír, ezért 850/850, és a GPU-t emeld inkább. -
fagy53
nagyúr
Érdekes módon a vmem-nek elég kis szerepe van a VGA teljesítményében.
860/860-on 5302 pontot kaptam 3DM06-ban.
Ma 885/963-on 5336 pontot. 100MHz-el több a vmem órajele és az eredményen tulajdonképpen csak a GPU 15MHz-es emelése érződik.
Tehát Aggregátor jót mondott, inkább a GPU-t húzd ha kell a vmem rovására. -
na 5320pont elértem a maxot a géppel, már nem bí több tuningot stabilan (a proci lehet bírna csak az alaplap nem engedi).
Proci:2551Mhz
VGA:904/1044
Memória:772Mhz(nem biztos de 800 alatt van)Agregator: Az xp-vel nyerhetnék még valamennyi pontot?Képet hogy lehet feltölteni?(próbáltam már de mindig hibát írt ki)
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Csak egy kis angol tudás kell:
Previous Drivers and Software -
Ott van 1 link, ami a régi driverekre mutat. Én is most szedtem le, mert a 7.12 nagyon bugos.
1. A piros-kék bug (ezu a legkevésbé idegesítő)
2. tv-out használatakor nem működik a Theater mód
3. tv-out hsználatánál 60Hz-re vette le a monitort és csak nagy nehezen lehet megmagyarázni neki, hogy az nagyobb legyen.
4. Játékokban is azt a 60Hz-et adja legmagasabb frissítésnek, ami duplán idegesítő
5. Nem tudom, miért, de a max. felbontást 1204x768-ban határozta meg és semmi esetre sem hajlandó feljebb tolniEz a driver egy....
francnak kellett hozzányúlniuk az eddig működő dolgokhoz? -
Nekem is ilyeneket csinál, hogy hiányoznak dolgok, meg egy-egy ersenyből kilépés után néha nagyon ronda 4 színű pacát dob be és akasztja a gépet, de nagyon pár másodpercig....
Amúgy sem tetszett, már rég áthelyeztem lomtárba az egész vackotNFS nem mérvadó semmiben, mert ezt a részt nagyon elbaltázták. Ettől függetlenül a kártya jó, gyors és stabil (mindez megfelelő kontextusban, nehogy valaki belekössön
)
-
TasiA
senior tag
-
athomi
veterán
"A HD2600Pro videokártyák kaphatóak DDR2 és GDDR3 ramokkal is, de a GDDR3-as ajánlott, mert gyorsabb mint a DDR2-es, de nem sokkal drágább. Illetve előfordulhatnak olyan AGP-s 2600XT-k, amelyeknek DDR2-es memóriája van, ez esetben ugyancsak a GDDR3-as ajánlott. Felmerülhet a kérdés, hogy 256MB-t vagy 512MB-t memóriával ellátott típust vegyük. Az 512MB felesleges, mert nem tudja kihasználni a vga, ha kis árkülönbség van a kettő között, akkor megérheti az 512-es, amúgy nem. Azt ne gondolja senki, hogy az 512MB DDR2-es jobb a 256MB GDDR3-as vga-nál!" [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest