- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man
tag
Igazság szerint én a kapott lemezen lévőt raktam fel, majd azonnal néztem másikat. Gondoltam a termék (Sapphire) honlapján +nézem, és láss csodát. Letöltöttem az Omegát is, de nem próbáltam ki, megy ez. Bár Timeshift először problémázott, de gond nélkül megy, már nem kér driver frissítést. Vagy ez a lemezessel volt? Nem is tudom, rég volt már (3 napja).
-
B2man
tag
Hmm.... Oké, hogy gyatra s478 Prescott 3,06 GHz procim van 1 GB rammal, de nem kevés 1 kicsit a 6653 pont 3dmark05-ben egy Sapphire HD2600XT AGP-s kártyától alapon?
-
B2man
tag
Driver Agp-s tulajoknak: ATI RADEON™ HD 2400Pro/2600Pro/2600XT(AGP Only!) Windows XP(32/64-bit)(multilanguage), verzió: XP_8.42-070914a-053413E-ATI, 2007 nov 4.-es driver. Nem tudom, hogy ez a legjobb, legújabb driver e, de nekem megy vele a Sapphire HD 2600XT-m (nem úgy mint a kapott cd-vel), persze a tuning ugyanúgy felejtős http://www.sapphiretech.com/hy/support/drivers.php
-
B2man
tag
Sziasztok!
Vettem 1 Sapphire 2600XT AGP kártyát. Gyári cd fel. CCC-ben auto overclock. Na, innentől kezdve nem ment a ventillátor. 75 foknál inkább újraindítottam a gépem. Amint CCC elindul, vetillátor leáll és elkezd melegedni! Valakinek volt már ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Python programozás
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest