- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Mercutio_ #12604 üzenetére
Ahogy CPT.Pirk is mondta, a házban lévő levegő hőmérséklete nem a kártya hőmérsékletétől, hanem annak fogyasztásától, azaz hőleadásától függ. Ha jobban hűtöd a karit, akkor az hűvösebb, de attól még ugyanannyi hőt ad le (persze kivétel, ha házból kifújós a kari hűtése). Egy 4600 mindenképpen jobban "fűt", mint egy 2600 (persze minimális különbséggel).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #12601 üzenetére
4670 kicsit többet fogyaszt, de egyik kari melegedése sem sok, ráadásként jóval erősebb a 4670, én azt venném a helyedben. Hőmérséklet meg kb. 100 fok alatt nem érdekes, attól nem lesz melegebb a gépházban h. melegebb a kari.
Veszel egy VM-103 -at (aerocool), és akkor venti nélkül elmennek ezek a karik még tuningal is. -
-
-
-
tildy
nagyúr
-
athomi
veterán
válasz
Mercutio_ #2797 üzenetére
Nekem nyáron sem különösebb melegen a gép. Ennek az az oka, hogy télen megy a fűtés azért van meleg, nyáron meg minden meleg.
Nem hiszem, hogy sokkal melegebb lenne majd nyáron, kivéve ha a gépház nagyon rosszul szellőztetett, te meg bedobod a gépet vmi elzárt helyre és úgy működteted. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2525 üzenetére
Hmmm, 2600pro sonic -ot vettél? Az enyém dobozán asszem nincs ilyen kupon felirat. Egyébként mikor én vettem, 6k-val jöttem ki olcsóbban, mint ha XT-t vettem volna...
A hűtése meg nem a legjobb, de rá lehet aplikálni egy csendesebb 8 cm-es ventit a karira a pici vacak helyett...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2501 üzenetére
A Lost Coast, és a Deathmatch nem függ össze a kuponnal, azokat minden ati kari tulaj le tudja szedni steamről ingyért.
Nem az ajánlott catalyst verziót kell felrakni, hanem mindig az aktuális catalystot, amd oldaláról.
"Basszus, tegnap rendeltem, ma átvettem A DDR3-as 2600Pro-t
" -ez miért baj? olcsón kaptál tul. képpen XT-t. Meg egy sivítós hűtést.
Májsztro: igen, sajna 2 mag köll nekije...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- LED világítás a lakásban
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest