Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
strumovik enekem is abszolut kedvenc, nélküle nincs rendszer
a graf nekem abszolute másodlagos, lehet bármenyire csillogo-villogo, de ha nincs mögötte semmi akor felejtös....amugy régi autos játékokbol a gand prix sorozattal töltötem a legtöbb idöt (1-4), meg még az nfs porsche unleashed. ezeknek volt filingje!
(#9761) VaniliásRönk az elmult évek felhozatalához képest azért haladásnak nevezhetö.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Dehogynem ír, még fájlba is írja a hőmérsékleteket.
Vagy szerinted mire van ott a Thermal Sensor fül?Nah. átmész arra a fülre, bepipálod hogy enable reading, majd megnyomod a start gombot. Máris mér neked min, max, átlag és pillanatnyi értéket.
Ha a save samples-t is bepipálod, akkor lesz belőle fájl, amiből csinálhatsz excell diagrammot. (akkor érdemes ritkásabbra tenni a mérések számát) -
bolcsodal
addikt
Köszi, végre látom a kártyát!! A 8,1 hotfix korrektül megy. A konfig volt alatta húzva. Alapon 5,8K-volt...tiszta szégyen...
Azért remélem tán később normálisabb driverek is lesznek hozzá.
Húzni még nem húztam..egyenlőre az is jó, hogy látom a freki/hőmérsékleti értékeket. Mellesleg ilyen CPU limit mellett inkább nem húzom semerre. Mondjuk így is kétszer jobb, mint a régi kari volt.
CCC-t külön le lehet tölteni?
-
DRB
senior tag
Igen végül is igazad van, az egyik konfig ezzel nem megy a másik konfig azzal nem megy. Viszont úgy vettem észre, mintha Intel vonalon kicsit kevesebb lenne a gond mint AMD-vel(itt a régi AthlonXP illetve P4-re gondolok, na meg az AGP-re).
Nesze neked ATi AMD fúzió.Igaz mikor az AhtlonXP volt a csúcs, akkor még külön vizeken evezett a két cég.
-
DRB
senior tag
Többek között BMW M3 Challenge nem ment nekem, a barátomnál meg a CoD 4, meg még ki tudja mi, nem mondta mindet, és mindketőknél megjavult a 8.1-el, illtve most már a 8.2-vel. A szinek pl. a böngészőben furák, illetve akkor látszik jöl mikor bootol a win és az üdvözöljük képernyőnél tart, jó kis naracsságás pirosas keret van a betük körül. Mondjuk akkor nem látod ha "A képernyőn megjelenő betűtípusok simítása: ClearType"-ra van állítva.
-
bolcsodal
addikt
Nah...bent van a kari. Makrancos vas az biztos. Omegák kilőve/elvéreztek. Catalyst 8,2 símán elvérzett. Most 8,1 hotfix van fent. De ez csak display driver nincs mellette CP, vagy CCC.
Neked milyen driver van fent?
Az ATT abszolút elvérzett, még a kártya alapvető paramétereit sem látja..aktuális GPU frekinek 13,5MHz-et mutat...
-
fagy53
nagyúr
A 3DM05 nem veszi annyira figyelembe az game pontoknál a procit mint a 3DM06, ezért feltűnő, hogy mekkorát nőttek a pontjaid a CPU tuning hatására. Ebből is látszik, hogy a P4 3GHz-en mennyire nem tudja meghajtani a 2600-at. 3 GHz-en sincs CPU limit, mert reagált a VGA húzására, de kb 60%-os a VGA-d teljesítménye ezen a CPU órajelen.
A 3.92GHz-en 80% körül lehetsz. -
ftc002
csendes tag
No hát, kipróbáltam mindegyiket, egyikkel sem megy a kártya...
Végső elkeseredésemben feltoltam egy legfrissebb Omegát, és így kezeli rendesen (3DMark is fut), de játékoknál meg beszaggat gyakran, nem is kicsit....ű
Ráadásul 3DMark03 több mint 500 ponttal kevesebbet hoz, mint eddig. Nagyon érdekes...
Lehet el kell passzolnom ezt a karit... -
-
fagy53
nagyúr
Levegő, szél nélkül egyik megoldás sem ér semmit.
Én először egy 8cm ventit tennék be, hogy mozgassa meg a levegőt a panel hátoldalán.
Ha a ragasztásokat nem tudod nyomtalanul eltüntetni a garinak is annyi.Még egy tanács, ha ujjal éppen hozzá tudsz érni az kb 65°C vagy felette.
50°C kb., ha a rányomott ujjad 15-20 másodperc után válik kényelmetlenné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Házimozi belépő szinten
- gerner1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest