- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazz
megnéztem, NEM lehet kapni Miskolcon kellő alaplapot... ASRock-ot nem vennék (mégha úgy is tudom, hogy tán Asus "hulladékból" készül is), minden más 939-es alaplap, ahokl volt is, ott 20-25k (NForce4-esek). Gondolkodtam esetleg DDR2-es ramúakban, mert azon is lehetne spórolni, de nem láttam (gyártanak egyáltalán S939-es DDR2-es ramosat?)
Viszont ilyen számolások mellett:
Alaplap 13k (asrock), vagy 25k (asus)
ezek mind ddr1-esek, szóval ugyanúgy venni kellene bele még 1 g-t (10k)
HD2600XT PCI-e-s sem olcsóbb jóval semelyik boltban (24k körül), mint az AGP-s (25k)Szóval nem, nem igazán éri meg, mégha el is tudnám adni az alaplapomat (MSI->ASRock... jajj). Meg alaplapon sosem szeretek spórolni, ezért nem vettem régebben Tomato-kat sem...
amúgy nem érdekel, hogy komolyan veszel-e... kíváncsi lettem volna még azért más emberek véleményére is (amellett, hogy persze tiszteletben tartom a tiédet)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest