- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazz
megnéztem, NEM lehet kapni Miskolcon kellő alaplapot... ASRock-ot nem vennék (mégha úgy is tudom, hogy tán Asus "hulladékból" készül is), minden más 939-es alaplap, ahokl volt is, ott 20-25k (NForce4-esek). Gondolkodtam esetleg DDR2-es ramúakban, mert azon is lehetne spórolni, de nem láttam (gyártanak egyáltalán S939-es DDR2-es ramosat?)
Viszont ilyen számolások mellett:
Alaplap 13k (asrock), vagy 25k (asus)
ezek mind ddr1-esek, szóval ugyanúgy venni kellene bele még 1 g-t (10k)
HD2600XT PCI-e-s sem olcsóbb jóval semelyik boltban (24k körül), mint az AGP-s (25k)Szóval nem, nem igazán éri meg, mégha el is tudnám adni az alaplapomat (MSI->ASRock... jajj). Meg alaplapon sosem szeretek spórolni, ezért nem vettem régebben Tomato-kat sem...
amúgy nem érdekel, hogy komolyan veszel-e... kíváncsi lettem volna még azért más emberek véleményére is (amellett, hogy persze tiszteletben tartom a tiédet)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest