Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerűen: Ha PCIet akarsz alaplapot cserélsz...ha alaplapot cserélsz,cserélsz processort,ha alaplapot cserélsz,cserélsz ramot... Én is nehezen szántam rá magam, de megtettem (igaz az én régi gépem már benne volt a korban rendesen
)Azaz egy PCIes VGA egy komplett gépcserét kíván.
-
Noh,megjött a kis drágám (His 2600xt).
így néz ki kb: [link] Ami viszont furcsa,hogy elég khm elégtelennek tűnik ez a venti részleg,és úgy 4-5 óra tlepítgetés után (renszercuccokat tettem vissza
) elég meleg volt az elődhöz képest (mondjuk az egy tökig beburkolt 9550 gecube XT volt) De mindenesetre edig tetszik 
-
Bah,ott valami nagyon nem oké a driverekkel szerintem. Nekem már 5.1es hangrendszerem van évek óta,és néha fülest használok a környezetem egészsége miatt,de nem volt még ilyen gondom (igaz,nekem az 5.1 az SB live! digital,de holnaptól valszeg az új alaplapét fogom használni
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Macska topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó MSI Gaming X 6600 XT 8GB
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- OCuLink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
) elég meleg volt az elődhöz képest (mondjuk az egy tökig beburkolt 9550 gecube XT volt) De mindenesetre edig tetszik
)