- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerűen: Ha PCIet akarsz alaplapot cserélsz...ha alaplapot cserélsz,cserélsz processort,ha alaplapot cserélsz,cserélsz ramot... Én is nehezen szántam rá magam, de megtettem (igaz az én régi gépem már benne volt a korban rendesen
)
Azaz egy PCIes VGA egy komplett gépcserét kíván.
-
Noh,megjött a kis drágám (His 2600xt).
így néz ki kb: [link] Ami viszont furcsa,hogy elég khm elégtelennek tűnik ez a venti részleg,és úgy 4-5 óra tlepítgetés után (renszercuccokat tettem vissza) elég meleg volt az elődhöz képest (mondjuk az egy tökig beburkolt 9550 gecube XT volt) De mindenesetre edig tetszik
-
Bah,ott valami nagyon nem oké a driverekkel szerintem. Nekem már 5.1es hangrendszerem van évek óta,és néha fülest használok a környezetem egészsége miatt,de nem volt még ilyen gondom (igaz,nekem az 5.1 az SB live! digital,de holnaptól valszeg az új alaplapét fogom használni
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest