- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
-
Dead_slow
tag
válasz
Dead_slow #5007 üzenetére
Megnéztem, bepakoltam a gef2-őm és amíg a Catalyst volt fent a Geforce mellet nem indult egy játék sem, de amint felraktam a forceware-t rögtön elindultak, sőt a 3dmark06 ami elvileg el sem indul gef2-vel, amíg a Catalystot használtam az Gef2vel elindult ugyanazzal a hibaüzivel mint a HD2600XT-nél, ezért én a Catalyst-ra gyanakszom.
Nincs vmi olyan progi amivel oprendszerből tudom húzni a procit, kipróbálnám azt is, hátha...
Boldog Karácsonyt!! -
-
Dead_slow
tag
Nem osztottam vissza 2500+-os Barcim van 333FSB-vel és ezért a ramokat is ennyin járattam, felhúztam 3200+-ra és így az FSB400 tehát a ramok is ennyin mennek, azért mondtam hogy a ramokat nem húztam mert elvileg ezek ddr400-as ramok.
De próbáltam már mindent vissza is osztottam 3200+ a proci és 333 a ram, de így sem megy, nem tudom mi lehet a gond, valahol olvastam hasonló problémát, de már nem emlékszem se a megoldásra, se arra hogy melyik topikban volt. -
Dead_slow
tag
Egy kis segítség kellene: felraktam a sapphire hd2600xt agp-s karimra a sapphire álltal kiadott drivert működik minden, de ha húzom a procit akkor nem indul el semmi játék, sem tesztprogram
-
Dead_slow
tag
Hello!
Segítségre lenne szükségem, olvasgattam a topikot és használtam a keresőt, de nem találtam megoldást, feltettem 7.12-es drivert athomi módszerével és utúlag a CCC-t külön telepítettem, akkor mikor el akarom indítani ezt kapom eredményül: "A(z) Catalyst Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."
Valamint, ha húzom a procim egy játék sem fut, illetve nem indulnak el a teszprogramok sem.
Köszi mindenkinek előre is a segítséget -
Dead_slow
tag
Hali!
Ma beszereztem egy AGP-s hd2600xt-t és athomi módszerével felraktam a 7.11-es drivert!
A CCC hogy tudom külön telepíteni??
Köszi -
Dead_slow
tag
válasz
Komplikato #1682 üzenetére
"[Sapphire HD2600XT AGP!!! 19.000 jen az Akiban!]
Tegnaptól kapni."Azt szeretném kérdezni hogy milyen bolt ez az Akiba, mert nekem a linken a kártya képe jön be meg vmi bla-bla, de semmi olyan hogy megtudnám rendelni
Lehet hülye vagyok -
Dead_slow
tag
válasz
VaniliásRönk #2842 üzenetére
Oks kösz szépen, kb egy árban van a 7600gs és a 2600pro szóvak sztem akkor maradok a pro-nál, köszönöm a helpet, most már csökkenteni fogom problémás gyerek órajeleimet
-
Dead_slow
tag
válasz
barnam_ #2834 üzenetére
2500+ Barcim van ami 3200+on tuti megy, de ez édes kevés ahogy hallottam ill itt mondták ezért gondoltam inkább a PRO-ra, jó lenne a full verzió mert nagyon szeretem a HL sorozatot.
Szal most akkor GALAXY 7600GS ZALMAN v. SAPPHIRE HD2600PRO/XT.
Van értelme vagy maradjak a 7600GS-né szerinted??
Megnéztem a LOGOUT-od, de én ott csak 8600GE-s összehasonlítást találtam v. te is erre gondoltál?? -
Dead_slow
tag
Hali!
Karácsony környékén szeretnék VGA-t venni.
Mivel a 2600Xt-hez kevés lenne a procim, ezért a PRO-ra gondoltam, AGP-s rendszerem van úgy hogy a márka SAPPHIRE.
Annyi lenne hogy ez a kártya az új driverekkel hogy teljesít dx9-ben a 7600gt-hez képest??
Azért kérdezlek titeket, mert csak régi driveres tesztet találtam. -
Dead_slow
tag
Kösz szépen így már minden világos
-
Dead_slow
tag
Halee!
Most állok vga vásárlás előtt, agp-s rendszerem van és még nem szeretnék váltani.
Mi a véleményetek az AGP-s SAPPHIRE 2600XT-ről??
Láttam néhány bolt oldalán hogy Lite!, de a SAPPHIRE oldalán erről nincs semmi az adatok ua. minta a PCIE karinál. Szerintetek??
Amúgy a SAPPHIRE karikhoz adnak játék kupont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest