- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HA el tudok mindent adni ilyen áron... Miskolcon nem lehet ám mindenre hipp-hopp vevőt találni, egyetemre meg határidős munkáimhoz meg kell a gép, szal nincs időm mindent részenként eladogatni, hogy addig ne legyen gépem... kb 2 napig tudom nélkülözni, ezalatt annyi meló tornyosul rám, hogy nem fogom beérni magam...
-
efegyke
tag
Hello!
Beszállnék én is ebbe az "add el az AGP-t és vegyél PCI Expresst majdnem ugyanannyiért" eszmefuttatásba.Én is egy hónapja vettem AGP-s 2600XT-t de az én esetemben szerintem így dönttem jól,ugyanis:van egy procim amit simán felhúztam addig,hogy most egy egymagos 4000+ szintjén van,a ramok is jól bírják az iramot(433Mhz CL2.5-3-3-7).A kártya pedig szerintem kivételesen jól húzható(857/1000).Ha ezt lecserélném valami 939cuccra,a kétcsatrnás memóriavezérlésen felül(+5-6%)nem kapnék semmit,pláne úgy hogy látatlanba lehet hogy semi tuningot nem fog bírni.A másik:Szerintem saját garis cuccokat,használt adott esetben gari nélkülire nem jó üzlet lecserélni.A harmadik:Ezt a gépet szerintem bármikor el tudom adni,ugyanis több ismerősöm is van aki nem játékra használja a gépét és kb 2 év múlva az ő gépeik már nem biztos hogy élni fognak(700Mhz-2000Celeronnal bezárólag)azt nem is említve hogy addigra talán már lesz nagyobb Vista dominancia, és ezen a gépen az gond nélkül elfut(1 évig volt rajta játékra is)Úgyhogy ha gondolkoznak az átálláson,csak felkínálom nekik a gépet és annyi pénzért amennyiért adni fogom meg is fogák venni sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest