Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi18
tag
Nagyon szépen köszönöm a helpet reinstall után minden hasít úgy mint a veszedelem
TDU 1680x1050-ben maxon kivéve AA meg se röccen
Rohadt jó ez a kari, előző karivel 640x480ban diavetítés volt.
-
Bandi18
tag
És ez nem lehet ram probléma?
http://kepfeltoltes.hu/view/080613/944843784n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Bandi18
tag
És ez jó lesz hozzá ? Mármint a his oldalán nincs a támogatott VGA között abban. Mert ez AGP vagy honnan szedjem szerinted? Már a kétségbeesés határán vagyok :d Egyszer volt ATI-m és akkor megfogadtam hogy soha soha soha, de most olvastam hogy jó teljesítmény meg ár mondom megveszem most ment le az ára erre tessék
-
Bandi18
tag
Hello mindenki ma lettem"boldog tulajdonosa" egy HIS 2600XT-nek 512-es. Nvidiáról váltottam, lassan kezdem megbánni. Problémák tömkelegével találkoztam. Beraktam előtte lenyestem az nvidia drivereket. Elindult a gép szép minden, se hálózat nem volt meg még 1-2 dolog amiről fogalmam nincs ilyen smbusz és hasonlók de eddig ezzel nem volt probléma. Fleraktam a gyári cd-n lévő drivert, valamint az alaplapiról ami kellett neki. Most már kép normális de, az everest nem ismeri fel a GPU-t ahogy a tulajdonságoknál ahol felbontást lehet állítnai rámegyek a speciálisra és csak 5 fülecske van, holott többnek kéne lennie. Vlamint játékoknál textúrahibás az egész cumó + filmek lejátszásánál hatalmas zöld kép fogad, már teljesen kiakaszt
Mi lehet a gond légyszi válaszoljatok
köszi
8.43-as driver van fennt. de a hisen újabb nincs fenn ehhez a típushoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest