- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
istikovacs
csendes tag
válasz
Csokibácsi #6242 üzenetére
Szia csokibacsi!
Akkor az omega 3.8.421 driver jó lett a sapphre HD2600pro-hoz?
Simán fut aCOD4 vele?
Feltetted a 7.10-est is, és utána az omegát, vagy csak simán az omega drivert, és nem is raktad fel a gyári telepítőről a drivert?Köszönöm
-
istikovacs
csendes tag
válasz
Csokibácsi #6202 üzenetére
Szia csokibacsi!
Én is ugyazezzel a kártyával szívok
, ugyanez a szitu.
A 7.11-el felment,nem volt gond az intrónál, a 7.12-vel pedig beszaggatott aCOD4 intrója.
Utána(mikor elindulna ajáték), pedig directx error a hubaüzenetem.
Egyébként az omega driverből való file kimásolása sem oldotta meg a problémát.
Szóval, ha rájönnél mi a megoldás jó lenne
Sok szerencsét -
istikovacs
csendes tag
válasz
barnam_ #6190 üzenetére
csó
reggel óta a driver genius professionallal frissítem a rendszert, már minden frankó, de még mindíg directx errorom van (COD 4)
már feltettem sokadszorra a 9c-t, meg a legújabb directx-et is.(még a hangkártyának is a legfrissebb van fenn)
már semmi ötletem nincs
valakinek valami ötelt erre a directx errorra? -
istikovacs
csendes tag
válasz
Aranygyerek #6155 üzenetére
szia
jó lett, csak most meg kiírta, hogy directx error. pedig 9c van fenn(call of duty 4)
az igaz, hogy az agp.-s kártyákra nem szabad feltenni a 7.12-t? -
istikovacs
csendes tag
válasz
barnam_ #6133 üzenetére
szia!
Köszi az öteltet, mivel nekem nem világos
, hogyan kellene az eszközkezelőben kiválasztani a geforce 7900gs driverét megpróbálnám mauálisan.
Nincs meg az az oldal véletlenül magyarul is? az világos, hogy hol kellene átállítani, de az nem, hogy melyiket is válasszam (gondolom sapphire radeon hd 2600 pro, de olyat nem találtam), és mire kell átírni -
istikovacs
csendes tag
sziasztok !
Vettem egy Sapphire Radeon HD 2600 pro 512 ram-os kártyát, agp-s. Nekem 32 bites XP-m van SP2-vel, 1.5giga ram.
Most az a probléma lépett fel, hogy a call of duty 4 közben, illetve az intrónál a windows pittyen egyet, és semerre sem megy, lefagy.
A www.canitrunit.com-on megnéztem, és azt kéri a gép, frissítsem a drivert (amúgy minden más jó). catalyst7.10 a gyári, az is van fenn.
Letöltöttem a 7.12-est nem megy fel (sem a 7.11, sem a saaphire oldaláról, sem az ati-ról)
Azt írja ki, hogy nem kompatibilis a driver, vagy az operációs rendszer.
A call of duty 2 a régi geforce 4200ti- kártyával jól ment. (Ezzel is elindul, de elég tré a célkereszt, az iránytű, stb.)
Most mit lehetne tenni? (gondolom valahogy fel kellene erőszakolni a drivert)u.i.:athoni neked ugyanilyen kártyád van ugye? hogyan tetted fel a drivert?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest